Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Ovako je trenutno kod mene:
paypal_1.PNG
paypal_2.PNG

Poslednja izmena:
Meni radi primanje... To je to, ako nekom i ne radi proradice uskoro

Kako Netokracija saznaje, PayPal je večeras konačno omogućio naplatu putem ovog servisa! Korisnici iz Srbije sada su u mogućnosti da primaju novac iz inostranstva i Srbije – iako još uvek nije utvrđeno kako će biti regulisan priliv sredstava na račun uz koji je vezan nalog. Inicijalna testiranja pokazuju da individualni korisnici, kao i firme sa merchant nalozima, mogu da primaju novac putem PayPala u Srbiji.

Uspešno smo poslali novac na “merchant” nalog kompanije GreenDesign.

pp1.jpg

Poslednja izmena:
Ha... Sad mi proradilo...:D

Prilozi

• Screen Shot 2014-10-14 at 22.25.05.png
    Screen Shot 2014-10-14 at 22.25.05.png
    83.1 KB · Pregleda: 201
Poslednja izmena:
Meni na account limitations pise nesto tipa -0.01€ ...

Ladno..

Proradio :)

Withdraw funds to your bank account
Banks in the U.S.
3-4 Business Days popup Freefor banks in the U.S.
Withdraw funds to your card 5-7 Business Days popup €4.00 EUR

Withdrawal

Your limit has been lifted.
Your bank account withdrawal limit has been lifted.You can withdraw up to -€0.01 EUR today on your credit or debit card. Your daily withdrawal limit is -€0.01 EUR and this limit cannot be lifted.

Konacno malo novci normalno da stignu!!!

Poslednja izmena:
Withdrawal

Your limit has been lifted.
Your bank account withdrawal limit has been lifted.You can withdraw up to -€0.01 EUR today on your credit or debit card. Your daily withdrawal limit is -€0.01 EUR and this limit cannot be lifted.

LoL
Po ovome ispada da mogu dnevno da pvucem samo 0.01 euro na karticu

T1 sad ce celoj Srbiji zbog tebe da zatvore pp;)

Kako ne bih izbaksuzirao kao sto su neki ovde vec ukazali. Ne smem da dokumentujem...

Tolko o tome, ponovo su uklonili opciju :/

Povlacim post.. NE....

znaci da rade na pobojsanju sistema videcemo kada budu namestili vredi sacekati.

Au, ne verujem, radilo je pre pola sata, evo opet isključeno :D

izvini ako ti ne verujem ali ti neverujem, posto godinama koristim paypal i za placanje i za primanje a osim claimova ne postoji nijedan nacin da se kupuju i dobijaju stvari za dz.

Ne moras, poslacu ti PM pa se uveri sam... Nemam razloga da lazem

Ne znam na koji limit misliš, pošto kod mene nema nikakvog limita.
49df0bd09db9fd9a3343e63f78dfcd74.jpg

Na ovo

Proradilo meni oko ponoci, pre toga ceo dan je ispisivalo da za Srbiju nije moguce uplacivanje.

Pozdrav, bilo bi dobro za nas neuke da se napravi neki tutorial noviji oko otvaranja naloga, preko koje banke, i sve kako dalje ide. Mislim da bi bilo jos vecno zahvalnih ljudi kao ja :)

Nazad
Vrh Dno