Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

dan 4-ti

idalje nije moguc prijem novca putem PP naloga u Srbiji :S:

p.s. Djekna jos nije umrla, a ka'ce neznamo :d

Njima kad kažeš Srbija oni prvo pomisle na Siriju,Sibir.Veća je verovatnoća da je voda ušla u koaksijalni kabl:smash:

Posto smo dobili full Paypal look naloga, a od funkcije nista, probao sam da na bosanski paypal vezem intesinu visa internet karticu i vid cuda, proslo je, uradio sam withdraw (platio 5$) i pare legle za 3 dana. Eto opcije za primanje para, nalog otvorio na fejk podatke i primio par uplata sa ebay, nikakvu proveru nisu trazili, za sada sve ok.
Ako se ikada desi da mi traze sken lk i racuna za potvrdu adrese, sto naravno nemam, pare se mogu izvuci nakon mesec dana od kad je limitiran nalog.

Ako se ikada desi da mi traze sken lk i racuna za potvrdu adrese, sto naravno nemam, pare se mogu izvuci nakon mesec dana od kad je limitiran nalog.
mislim da ne, ali dobro. Tvoje pare.

Tako je bilo zadnji put pre 7-8 meseci, ako nemas otvorenih dispute-ova u tih mesec dana, odmah oslobadjaju pare. Ako imas 1 dispute, pare su zakljucane 6 meseci.

Pričam o situaciji koju si napisao:
Ako se ikada desi da mi traze sken lk i racuna za potvrdu adrese, sto naravno nemam

tad možeš da se oprostiš od para, naloga, i te kartice koja je vezana, udaraju joj ban, ne možeš da je nakačiš ni na jedan drugi posle.

Posto smo dobili full Paypal look naloga, a od funkcije nista, probao sam da na bosanski paypal vezem intesinu visa internet karticu i vid cuda, proslo je, uradio sam withdraw (platio 5$) i pare legle za 3 dana. Eto opcije za primanje para, nalog otvorio na fejk podatke i primio par uplata sa ebay, nikakvu proveru nisu trazili, za sada sve ok.
A reci mi, da li uplate primas u dolarima, tj. u kojoj su ti valuti pare na nalogu? Kaži mi, da li možeš da koristiš Donate button?

Meni su već drugi put poslali neki zahtev za porez (IRS), jer imam Američki PayPal, ali uspevam da izvlačim pare i dalje. Ovih dana cu verovatno dobiti i treći warning kada će mi nalog verovatno biti zaključan, odnosno kako oni kažu, neću moći da primam uplate. Pa cu onda morati da otvaram taj bosanski i da vezem intesinu internet karticu.

Moze donate, imam dolare na racunu, a na intesin bankovni su legli evri. Konverzija je bila ok, tj nije neko spec gubljenje para.

Meni su slali to za IRS, ali za bosanski samo izjavis da nisi us tax obaveznik...

Pričam o situaciji koju si napisao:

tad možeš da se oprostiš od para, naloga, i te kartice koja je vezana, udaraju joj ban, ne možeš da je nakačiš ni na jedan drugi posle.

Ne, ne oprastas se od para, pare ti oslobode kao sto sam vec napisao, ili za mesec ili za 6 meseci. Poenta je da ako ti limitiraju nalog, posaljes bilo kakav dokument, oni vide da si fejk i suspenduju te trajno a samim tim se pravi plan isplate (1 ili 6 meseci)

Nalog je ionako lazni, tako da me ne boli nista specijalno sto ce ga ugasiti ako mi je radio mesecima ili godinama.
Karticu prijavis u banci da si izgubio, dobijes novu za 200 dinara i vozi.

Njima kad kažeš Srbija oni prvo pomisle na Siriju,Sibir.Veća je verovatnoća da je voda ušla u koaksijalni kabl:smash:

bae: hey bb where u from?
me: serbia
bae: wow isnt it like cold af there
me: no no not siberia novak djokovic land
bae: djoker#1!!!

dobra vecina konverzacija na internetu

pre bar pitali kako uopste imam internet

Moze jedno noob pitanje?
Na nekom sajtu mi traze da navedem paypal username ba bi mi uplatili novac,sta da napisem kad se logujem na paypal sa email adresom nigde nisam upisavao username

pitao sam telenorbanku zasto mi paypal nije jos vratio 92 dinara od 24 septembra.kaze to zavisi od paypala a nista ga nisam pitao sam kaze da ce uskoro paypal uvesti i i primanje mozda on iz telebanke zna ono sto mi neznmo.kaze uskoro.

pitao sam telenorbanku zasto mi paypal nije jos vratio 92 dinara od 24 septembra.kaze to zavisi od paypala a nista ga nisam pitao sam kaze da ce uskoro paypal uvesti i i primanje mozda on iz telebanke zna ono sto mi neznmo.kaze uskoro.

Uskoro ćemo svi izaći iz krize i živeti kao bogovi u Dubaiu, svakom od države po mercedes, dva puta letovanje itd...

Limitiranje naloga ko PP najčešće dolazi ako nekog "zavrnete" da li je to lična prodaja putem sajta, poslat novac za nesto ili prodaja preko Ebay aukcija, uglavnom kada se jednom uhvatite u vrzino kolo očekujte da iz njega polako izlazite tj. da ne pravite greške.

Ako se kojim slučajem odlučite na "prevaru" ili "zavrtanje" nekog odustanite od te ideje, jer se prekršaji iskreno rigorozno kažnjavaju, ne kao sudski postupak ali dovoljno da budete na crnoj listi.

Kada gledamo da to korisnici iz Srbije urade, e tu će biti problem. Primite uplatu ali maksimalno što možete da povučete u toku meseca je 500$, za Srbiju ćemo videti koji će biti limit, za svaku zemlju je to posebno definisano, ima sve lepo objašnjeno u njihovom FAQ tako da mahinacije će biti jako teške oko prevara.

Evo ovde sve lepo piše Account Limitations

Poslednja izmena:
izgleda da su pustili prijem novca

cak moze da se za sada prebaci samo na karticu i to se placa 4€

na racun je i dalje blokirano tj. moguce je samo ko ima US racune

Poslednja izmena:
pp1.png

pp2.png

kod mene radi

promenili su mi taj prozor i prijatelj iz Nemacke mi poslao da probamo i radi

Ni kod mene nece.

Stvarno maxi7 doveo pp u Srbiju:)

Ipak radi report dugme :D

kakvo report dugme???

pitanje za ove kojima je do sada ukljucen prijem novca

da li se nesto promenilo ili je idalje ukljucena opcija prijema

meni su sada ugasili :S:

logujem se vec nekoliko puta i stoji ugaseno

Meni nisu ni uključivali do sada...

Možda gledaju fudbal večeras...:-devil-:

PU! Iskljucise mi sad opet! Auuuuu ovi nas malo .... u zdrav mozak! :)

i tebi???

znaci ovo je mosa :d

radi se uveliko barem sada znamo verovatno ce od ujutru konacno proraditi za sve

ima li jos neko od ovih sto su do sada dobili da mu je iskljuceno?

Poslednja izmena:
Vrh Dno