vignjoslav
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.11.2011
- Poena
- 159
Da li je nama dozvoljena opcija u opste add funds, posto ja nikako ne uspevam da je nadjem?
Vidi izgleda oni ne znaju sta pricaju.Nastavak priče kontaktirao cityexpress, neznaju ništa, mogu da vide paket samo ako ima njihov bar kod. Navodno rade samo sa fedex-om. Pitam za UkMail ili eurodis pošiljle oni kažu da neznaju ništa o tome i da ne rade sa njima navodno samo fedex. E sada ili sam ja lud ili oni neznaju o čemu pričaju http://eurodis.com/network_partners/meet_our_partners.php .
Za PP ti je dovoljna njihova Poklon kartica (Visa electron).
Imam nameru da otvorim non resident bankovni racun negde u BiH, posto mi je potrebna opcija primanja novca.
Negde sam cuo da je u Srbiji zabranjeno imati inostrane racune (po nekom zakonu), da li je to istina?
Jel' neko mozda dodao nasu srpsku karticu (bilo koje banke) na recimo hrvatski ili BiH paypal nalog, pa je tako koristio za povlacenje novca ? Ovo bi moglo da bude odlicno resenje dok Srbija ne dobije mogucnost povlacenja novca na lokalne kartice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari