RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 845
@Falcon @Jeremy Naravno, moja poruka se odnosila na Blueserovu, kao potvrda da nije sve jevtinije i isplativije preko neta.
A što ga uopšte zatvaraš?
Skinuo si karticu, i to je to.
Napravi novi na Srbiju, dodaj tu karticu, i teraj dalje ....
SALE je nešto što ne postoji kod nas, zato i treba kupovati tamo gde je jeftinije (u ovom slučaju, na SD)
A ko je taj Sale?![]()
Volim da koristim samo jedan mail za te stvari, a ne da jurim posle kada iskrsne problem. Mada cu verovatno otvoriti novi.
Ne, koriste ga da naruce 35 itema za 'licnu upotrebu' i kuka se kad se oporezuje i carini.
A ko si ti da odredjujes sta je za licnu upotrebu a sta nije, prosao je kumunizam DAVNO
Tako je. Narucio sam neki alat za mene cisto iz hobija neke skalpele i ladno mi trazili sa carine jesam li registrovan za tu delatnost. JEDNO PAKOVANJE. Moram imati dozvolu za uvoz. Smesno i tuzno.
Sto si pokretao case dok nisi video sa prodavcem u cemu je problem?
@boki99 tracking radi, ali se pošiljka prati na sajtu naše pošte, a ne na Usps sajtu.
Da ne lajes od starta cele ove price, a i verovatno pre toga, i da narucujes normalno, kao ja recimo, jednu majicu, mozda nam i ne bi uveli ovih 20% pdv-a i ne bi se ovako gubili paketi, svi bre navalili ko mutavi porucuju sve zivo sto im padne na pamet.
Sto se mene tice bolje da nije proradio posto je bas lepo radio pre nego sto je proradio. Razumemo se.![]()
Apsolutno se slažem, zato sam i pitao ono gore, i bilo bi dobro to napisati... kad otvarati case, koliko se može case razvlačiti, tj. kad je poslednji trenutak za negativnu, da se ne prenagljuje.Samo da napomenem ljudima da se case otvara tek ukoliko nema adekvatne komunikacije sa prodavcem i da vam to bude opcija br. 2.
Mislim da nam nije u interesu da izađemo na zao glas kao država, pa da budemo u grupi zemalja gde se ne šalju paketi, pošto ako krene masovno otvaranje case-ova i žalbe po ebayu zato što paketi putuju 1+ mesec i lupanje negativnih feedbackova prodavcima jer paket nije stigao kada je neko očekivao, neće se dobro završiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari