Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Pokusavao sam i na tom sajtu isti slucaj, error neki... Paket bi trebalo da stize iz Malezije. Item location: Klang, default, Malaysia barem je tako pisalo, a shipping: Registered Air Mail...

hm vidis na to nisam obratio paznju... HK su zadnja 2, prva 2 RC

Jasno ti je valjda da ide iz Hong Konga paket. Pratis na sajtu koji sam ti dao. Nakon kupovine treba par dana da se pojavi paket u sistemu, tako da ako si tek kupio strpi se, ako je proslo 15+ dana a paketa i dalje nema na sajtu koji sam ti dao onda nesto nije u redu

Pretece me Mladen. Najbolji sajt za pracenje je

http://www.17track.net/index_en.shtml

Mada i on koristi podatke sa zvanicnih sajtova posta, pa ako su oni down , onda ni on nema neke nove podatke. Hk je naravno Hong Kong posta, odakle tebi u Maleziji, proveri to jos jednom. Jer prodavci znaju da namerno ili ne zeznu stvar, a hoce i posta nekad da pogresi :)

Dobro kod ovog sajta je i to sto ne moras da raznisljas koja je posta, vec samo ubacis broj i on sam ide i uzima podatke odakle treba. Dobar je i za one koji imaju vise paketa, pa sve podatke uzimaju sa jednog sajta, ne moraju da setaju po vise maticnih .

Poslednja izmena:
Jasno mi je da je HK u pitanju naravno... Ideja da je u Maleziji, je samo na osnovu onoga sto pise na samom opisu stvari tako da nisam ulazio u dubiozu i pitao coveka odakle salje. Proizvod je poslat 25. aprila, a placen je 4 dana pre toga znaci 21. stim sto je naznaceno da je neophodno 3-4 dana da posalje. Inace imao sam za prodavca par pitanja i odgovorio u korektnom roku, tako da ajde prepisacu ovo jos neazurnosti na sajtu. Ako se to ne promeni u narednih nedelju dana onda cu da ga kontaktiram... Hvala vam na odgovorima ;)

Ima i ovaj univerzalni sajt za praćenje pošte http://www.trackitonline.ru/ koji radi kao doksa!

Pokvarila se Doksa :D

Mozda za neke poste radi kako treba ali za moju Egzotiku ne radi, mada je navodno podrzava. Tako da nije dobar za sve, mozda samo za najpopularnije. Za ovu moju posiljku javlja neke gluposti dok 17 track i maticna posta imaju prave podatke. Tako da bi on bio tek na nekom 2-3 mestu.

Web can track 130 countries parcel in the world! Global Tracking, World Wide Tracking.

http://www.sao.cn/

Radi i za HK i za USA i za svasta nesto.
Ako ne nadje iz prve, probaj dugme "ReTrackErr"

Evo sad sam proverio ovaj SAO.cn i nema sta stvarno je odlican sajt. Radi cak i brze od track 17. Ima i neke opcije koje ovaj nema, malo je i konforniji, jer track 17 , iako se ide na Englesku stranicu treba mu dati dodatnu naredbu da vrsi prevod itd.

Mada na SAO nisam primetio, mozda ima ali ja je nisam nasao da vrsi pretragu po destinaciji, a ne samo po izvoru. A i da ima nista ne bi nama vredelo jer nase poste nema u spisku i ne ide na sajt nase poste !!!! Ima svaku nedodjiju ali nas nema, sto mu je veliki minus.

Poslednja izmena:
Vidim da je neko pomenuo da se novac moze primiti na paypal balance al ne moze da se povuce. Dali je to istina?

Nije.

(može li da neki modus promeni naslov, kao na temi o MTSU, PAYPAL u Srbiji, (NE RADI PRIMANJE PARA NI NA KOJI NAČIN!!!)) :D :D :D

Ljudi imam pitanje,pre desetak dana sam izvadio visa internet karticu u banci Inteza, i naravno devizni racun,registrovao sam na pay pal a pre toga uplatio 30e u banci kad mi je stigla kartica.Kada sam se registrovao na pay pal pise mi 0.0eur..Kao da nemam ni 1euro na racunu a nisam nista kupovao niti razgledao ili greskom kupio..

Paypal ne radi tako.. on"komunicira" direktno sa karticom pri kupovini, ne postoji opcija "upload funds" .. sve ide direktno sa karticom..

A da procitas malo unazad,20 njih je pitalo isto sto i ti?

Ako si mislio ds ti na paypal balansu pise da imas 0 eura to je normalno jer se tih 30 eura nalazi na kartici a ne na paypalu. Pa kad placas, paypal povlaci novac sa kartice.
Koliko jos novca imas na racunu proveravaj preko IntesaOnline servisa.

@ veljadj nisam znao d aima trazio sam ali izgleda sam preskocio stranicu gde pise za proveru novca na kartici..nema potrebe za takvim odgovrom..Hvala vam u svakom slucaju na odgvorima..;)

Nema potrebe naravno ali tvoje pitanje je stvarno bilo vise puta na forumu.

Razumeo sam,sada sam pregledao i nasao sto tice provere racuna na kartici..Ivinjavam se..Hvala jos jednom..

Ljudi koji odgovore, pomognu , imaju slabo pamcenje :D Ovo pitanje nije bilo 20 vec bar 40 puta :D

Skoro svako ko je imao bilo sta da pita , pitao upravo ovo ili vrlo slicno, vezano za balans, primanje, slanje .

Ništa za svakog novog koji pita zašto mu je balas na payal-u nula. Članovi koji prate temu da daju odgovor da su mu "hakeri" ispraznili karticu. ;)

Receive je nemoguć, znaš to.

Send limit ne postoji.

Ja više ne odgovaram na ovakva i slična pitanja, poštujem sopstveno vreme.

Nadam se da pitanje koje imam nije bilo vec 20 puta, bar ne vise od 10 :D

Hocu sa sportsdirect da porucim paket u Austriju a da platim preko paypala. Kako da izvedem da mi je odredisna adresa za narudzbu razlicita od moje adrese u Srbiji. Na paypal nalogu ne moze da se promeni drzava niti da se doda adresa da nije ovdasnja a kad me vrati na potvrdu placanja na sd onda mi ne da da izaberem austrijsku adresu koju sam vec ubacio tamo.

Nadam se da pitanje koje imam nije bilo vec 20 puta, bar ne vise od 10 :D

Hocu sa sportsdirect da porucim paket u Austriju a da platim preko paypala. Kako da izvedem da mi je odredisna adresa za narudzbu razlicita od moje adrese u Srbiji. Na paypal nalogu ne moze da se promeni drzava niti da se doda adresa da nije ovdasnja a kad me vrati na potvrdu placanja na sd onda mi ne da da izaberem austrijsku adresu koju sam vec ubacio tamo.

PP ne dozvoljava promenu države kao odredišta, tako da je odgovor: koristi kreditnu karticu.

Nazad
Vrh Dno