Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

U tih 11 evrica postarine, mozes ubaciti mnogo vise stvari od dva bikinija za sebe :) probaj :)

Dobih od ebay.co.uk vaucer na 10 funti... Je l' dobijao jos neko od vas?

Dobijao ja od .com na 20 USD ... imao ga preko godinu dana dok ga nisam iskoristio.... Još mi stigao na kućnu adresu, a važi samo sa USA naloga ... :) :) bilmezi.

Poslednja izmena:
Da li to SD salje robu samo vazdusnom postom?
Ja pogledah kupace gace i da narucim kad ono postarina 11.5€ a dvoje gaca 8€ (ukupno) bas se ne isplati... jos kad saceka 20% pdv-a ...

Upravo zbog te postarine sam i pravio paketice od oko 45eur, cak i sa ovim PDV novim ima da se lepo isplati, samo ako je kvalitet kakav ocekujem.
Evo recimo uzeh ove tike za trcanje, zbog njih sam i krenuo da dopunjavam korpu :) :
http://www.sportsdirect.com/puma-xenon-mens-running-shoes-127068?colcode=12706801

Jel nije bilo muskih modela?

Dobio al pise u t&c da vazi samo za britanske rezidente.

Ја сам укуцао тај купон иако нисам Британац :)
Да ли то значи да ће ми стопирати пошиљке или шта?

Jesu li nekome vracene pare na karticu posle pokrenutog paypal case protiv nekog prodavca. Naime ja sam pokrenuo case protiv jednog prodavca u USA da mi vrati pare. I Ebay je presudio u moju korist. Full refund. U paypalu se vidi transakcija. Samo sto te pare nikako da mi se pojave na racunu. Koliko se dugo ceka da se pare pojave na racunu moje kartice u Srbiji?

Jesu li nekome vracene pare na karticu posle pokrenutog paypal case protiv nekog prodavca. Naime ja sam pokrenuo case protiv jednog prodavca u USA da mi vrati pare. I Ebay je presudio u moju korist. Full refund. U paypalu se vidi transakcija. Samo sto te pare nikako da mi se pojave na racunu. Koliko se dugo ceka da se pare pojave na racunu moje kartice u Srbiji?

Rekose ovde par puta da ces cekati od 7 do 30 dana ili tako nekako. (7 do 21)

Dobio al pise u t&c da vazi samo za britanske rezidente.

Zbog toga sam i pitao, interesovalo me da li je neko uspeo da ga iskoristi.
Posto nije bilo konkretnog odgovora, sinoc sam pokusao... i proslo. Eventualno moze da se desi da mi naknadno poniste placanje, mada bi u trgovackom smislu bilo bas neozbiljno.
Zapravo nisam nista ni muljao, eBay nalog sam otvorio na Srbiju, i to jos pre nekoliko godina; jedina "veza" sa UK je to sto sam ga otvorio bas na ebay.co.uk

Da li neko zeli da zaradi 1.88$? Jedini preduslov je da imate paypal nalog.
Moj problem je sto ne mogu da zatvorim nalog otvoren ranije na Hrvatsku zbog sredstava na nalogu ostalih od verifikacije. Ideja je da posaljem nekome te pare i resim se bede.

Idi kod kineza na sajt i narucile neku glupost koju ces posle da uvaljas na limundu :D

Moze novac da se posalje na paypal nalog ali ne moze da se podigne.:)

Moj problem je sto ne mogu da zatvorim nalog otvoren ranije na Hrvatsku zbog sredstava na nalogu ostalih od verifikacije. Ideja je da posaljem nekome te pare i resim se bede.

Trebalo bi da ti Paypal ponudi da das te pare u dobrotvorne svrhe kada krenes da zatvaras nalog.

Koji je problem u sadržaju ovog posta, ako ga uopšte ima.?

http://www.sportsdirect.com/puma-xen...lcode=12706801

Ovo se može kupiti kod nas za dinare za istu vrednost. Po meni je suludo ovakve stvari kupovati i plaćati u devizama putem PayPal-a.
Moje mišljenje da treba kupovati samo ono što se kod nas ne može nabaviti, ili je mnogo, mnoge jeftinije nego ovde u Srbiji.
Naravno to je moje mišljenje. :D

U bre, ne znam sta da radim. Ne mogu ni da posaljem nikome (probao sam i strancima), a ne mogu ni da kupim nista tim parama.Sta god da probam, samo mi nudi kreditnu karticu, a ne paypal balance. Izbrisao sam karticu i sada mi nudi samo da dodam novu. Za koji moj uopste sluzi balance?

Mozes meni da probas da posaljes imam strani pay pal?

Poslednja izmena:
A što ga uopšte zatvaraš?
Skinuo si karticu, i to je to.

Napravi novi na Srbiju, dodaj tu karticu, i teraj dalje ....

Ovo se može kupiti kod nas za dinare za istu vrednost. Po meni je suludo ovakve stvari kupovati i plaćati u devizama putem PayPal-a.
Moje mišljenje da treba kupovati samo ono što se kod nas ne može nabaviti, ili je mnogo, mnoge jeftinije nego ovde u Srbiji.
Naravno to je moje mišljenje. :D

A gde si ovo video, da uzmem par pari?

@RazbojNick
Već sam negde pominjao ovde i evo opet ću da ponovim, AKO NEMA ILI JE NEISPLATIVO KUPITI ONO ŠTO TEBI TREBA NE ZNAČI DA TO VAŽI ZA SVE!!!

Konkretno sa sportsdirecta sam upravo naručio trenerku za 20 eur, dva duksa za po 5-6 eur, 4-5 majica za 1,5-3 eur + gaće i čarape do cifre od 49 eur. Dakle ne bi trebalo carinu da mi naplate, ali čak i da mi naplate opet se isplati!

Inače ja bih i patike naručio + još nešto pa se isplati poštarina, a što se probe tiče odeš lepo u djak i probaš pre nego što naručiš:D

Magic jel ti to malo z... kakve veze ima da li je SALE ili PERA ili MIKA:d važno da uštediš 25 evirća;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno