Da li to SD salje robu samo vazdusnom postom?
Ja pogledah kupace gace i da narucim kad ono postarina 11.5€ a dvoje gaca 8€ (ukupno) bas se ne isplati... jos kad saceka 20% pdv-a ...
Dobih od ebay.co.uk vaucer na 10 funti... Je l' dobijao jos neko od vas?
Jel nije bilo muskih modela?
Jel nije bilo muskih modela?
Dobio al pise u t&c da vazi samo za britanske rezidente.
Jesu li nekome vracene pare na karticu posle pokrenutog paypal case protiv nekog prodavca. Naime ja sam pokrenuo case protiv jednog prodavca u USA da mi vrati pare. I Ebay je presudio u moju korist. Full refund. U paypalu se vidi transakcija. Samo sto te pare nikako da mi se pojave na racunu. Koliko se dugo ceka da se pare pojave na racunu moje kartice u Srbiji?
Dobio al pise u t&c da vazi samo za britanske rezidente.
Da li neko zeli da zaradi 1.88$? Jedini preduslov je da imate paypal nalog.
Moj problem je sto ne mogu da zatvorim nalog otvoren ranije na Hrvatsku zbog sredstava na nalogu ostalih od verifikacije. Ideja je da posaljem nekome te pare i resim se bede.
Moze novac da se posalje na paypal nalog ali ne moze da se podigne.![]()
Da li neko zeli da zaradi 1.88$? Jedini preduslov je da imate paypal nalog.
Moj problem je sto ne mogu da zatvorim nalog otvoren ranije na Hrvatsku zbog sredstava na nalogu ostalih od verifikacije. Ideja je da posaljem nekome te pare i resim se bede.
Ovo se može kupiti kod nas za dinare za istu vrednost. Po meni je suludo ovakve stvari kupovati i plaćati u devizama putem PayPal-a.
Moje mišljenje da treba kupovati samo ono što se kod nas ne može nabaviti, ili je mnogo, mnoge jeftinije nego ovde u Srbiji.
Naravno to je moje mišljenje.![]()
Ali na SALE .... da nije SALE, bile bi i skuplje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari