Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 845
Usa ebay nalog? Glupo je pitanje, ali jel to znaci da biram United States za "Country or Region"?
Nije bitno. Sa tim nalogom ces moci da se ulogujes i na npr. ebay.de ili ebay.it.
Usa ebay nalog? Glupo je pitanje, ali jel to znaci da biram United States za "Country or Region"?
koje su vase preporuke, da li da pokusam da je unesem na stari profil ili da odmah otvaram novi, da ne bi zeznuo karticu....
Moja preporuka - vezi tu karticu na nemacki paypal, posto imas ocigledno dobar feedback. I mora da bude isto prezime na kartici i na Paypalu.
Da li ces otvarati novi ili stari nalog, svejedno je. Kartica ce raditi. Ako ne radi na starom nece ni na novom.
Meni sta god da je do refounded je vraceno na racun vezan za karticu.
E jedna stvar mi nije jasna, imam lupam 79 feedbacka, ali pokazuje mi samo da imam 76 ? Ne kontam u cemu je fora.
ako si kupovao 2 stvari ili vise od jednog prodavca, odjednom onda ti se to racuna kao jedan feedback... tako je i meni...
Zagreb -- PayPal, najpoznatiji svetski servis e-poslovanja, koji korisnicima omogućava slanje i primanje uplata, napokon je u potpunosti dostupan korisnicima iz Hrvatske.
kako to majke ti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari