@milosh46
Kao što reče Duke, svaki prodavac definiše postupak reklamacije, da li refundira "na poverenje" ili traži da se stvarčica zapakuje i vrati, ko plaća troškove povrata,....
Dakle, ništa nije uniformno i obično se radi full refund za stvarčice koje koštaju šaku kikirikija, zato što se prodavcu ne isplati da mu lupaju zbog par $ negativne feedbackove, pa odradi refund i odmah te stavi na ličnu ban listu - meni se desilo 2-3 puta, iako stvarčica stvarno nije stigla, prodavac je verovatno pomislio da ga zezam, uredno mi bez pitanja uradio refund i banovao me.
Dešava se da stvarčice stignu u neadekvatnom stanju, doduše retko (bar na osnovu ličnog iskustva), ali se dešava, tako da za skuplje stvari koristim mehanizam osiguranja pošiljke (platiš još par $ preko PP i dobiješ kakvu-takvu siguricu), a ovo do 50$ ide kao običan airmail, bez trackinga, zato što se ne isplati.
Ali poenta onog mog posta je bila u carini na povrat, što je po meni smehotresna olimpijada, pošto posedujem carinski list kao dokaz da sam platio carinu i pdv na tu stvarčicu, a sad mi traže da platim ponovo. Plus što sam platio pdv državi HK (kad sam kupovao pisalo je includ. VAT), pa onda carinu i pdv državi Srbiji, pa sad opet treba da platim carinu i pdv.
Što je mnogo mnogo je.
A najluđe od svega je što je baterija za macbook i dalje jeftinija od ove koju mogu kupiti ovde, iako me ošamare sa 2 dodatna pdv-a i 2 carine.