Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Kinezi na Paypal-u su skroz zabunjeni...... sto je najsmesnije sami rade u svom minusu
1. narucio extendere 2x vrste, posle nedelju dana jave da nemaju i refundiraju sve, meni danas stiglo pola posiljke

2. nije mi stigla posiljka nakon 50 dana nisam pokretao dispute, vec samo javim da mi jos nema posiljke i da verovatno kasni posta i vrate mi kes a nisam ga ni trazio, kad pre par dana stize posiljka

Pa, sto se ne ponudis da platis to sto je stiglo?

Da li ima neka dobra dusa sa Paypal nalogom na kome moze da prima novac da mu uplatim lovu a on meni da plati nesto preko kartice na Putlocker-u posto oni Paypal ne prihvataju a trenutno pare imam samo na Paypal nalogu ?
Na PM .

da li je neko probay paypal na dx-u? kad god i kako god sam probao napise mi ooops error occured please try again later, a banka mi kaze da nije ni bilo pokusaja skidanja/provere sredstava...

Ni meni ne prolazi Paypal na DX-u. Mislim da je još ljudi pisalo isto.

Sta ce vam PAYPAL kad prolazi i obicna internet kartica koju vezujete za PP

A sto bih svakome davao karticu?

Još jedan nivo zaštite? 45 dana fore ako nešto podje po zlu? Stvarno, šta će nam PP...

i ne samo to paypal naplacuje 0.01$ package tracking na bulkrate porudzbine a placanje kreditnom trazi 1.7$ za airmail tracking. A i nekako mi je sigurnije preko paypal-a :)

@j sasa
testiraj dobro da to nijue neki fake, napuni ga skroz pa testiraj da li su fajlovi na njemu ispravni

Uf, ja se za kartice i USBFleške teško odlučujem, čitoa sam i ovde da ima stvarno dosta lažnjaka ....

Nije to uopste problem kupiti, samo je bitno od koga. A ovaj sto kupuje od lika sa 5 prodaja tesko da je dobro prosao...

ima li ko dobar sajt za pracenje posiljki koje pocinju sa SS, inace je poreklom iz US, ova varijanta (USPS First Class Mail Intl). Pokusavah preko njihovog sajta i jos xy sajtova sa googla ali bez uspeha... Inace paket je poslat pre 10+ dana tako da kapiram da je vec isprocesuiran pa bi po meni vec mogla da se prati, mada mozda je i to problem ko ce ga znati...

First class mail intl nema tracking, to bi znao da si samo otisao na usps sajt

@Mladen kako onda obijasnjavas tracking no. koji mi je dat? uzeo sam najsirotinjskiju opciju slanja a to je USPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl Service... Tako da ne znam sta si hteo da postignes svojim komentarom...
@joker hvala, probao ista prica, nema razultata

Hteo sam da postignem da pre nego sto sledeci put postavis glupo pitanje, prvo probas da sam potrazis odgovor. Sve ti pise na USPS sajtu, izgleda da mora neko i da ti nacrta. Ne volim da budem drzak, ali ako ti 1 odgovor nije dosta, ne znam kako drugacije da ti kazem

Please understand that USPS First-Class mail international packages have delivery confirmation, but this confirmation number is NOT A TRUE TRACKING NUMBER, USPS International First Class Mail contains only a customs number and not tracking information. If you wish to have a tracking number for international purchases, please choose the USPS Priority or Express International shipping option.

kako god ti kazes sefe. obijasni mi cinjenicu da imam tracking no.? obicno se ne oglasavam povodom glupih pitanja, ali obzirom da si ga tako etiketirao, dajem ti punu slobodu da mi odgonetnes onda ovaj paradox

ok hvala to je konkretan i na mestu odgovor.
sa druge strane, to je onda retardacija ovih koji daju taj broj koji ima apsolutno nikakvu svrhu, barem iz ove perspektive

Meni Paypal nece da prihvati internet karticu Banca Intese jel ima neka fora?

Vrh Dno