Koliko se secam ja to kad sam verifikovao Intesa Internet nisam dobio u SMS-u vec sam morao da gledam online. Ali to je bilo pre nekoliko godina, moguce da sad svi to imaju^Tako je sa svim karticama i bankama ako imas ukljucenu opciju da se salje SMS za svaku upotrebu kartice.
Ako imaš nešto da dodaš u vezi sa temom, izvoli, ako ne....
Ako platim nešto PP, i kako prodavac refundira troškove carine i pdva, da li će biti problem da mi to uplati?
Thank you for your email.
We will process the refund as soon as possible. Please understand that credit card companies tend to take longer to show a credit than they do a charge. The credit should appear back on your account within the next 2-3 business days.
Kind Regards,
Thank you for your email.
We have confirmed with our credit card company that the refund of (EUR 8.67) has been submitted has been submitted through your Visa Card on 1st May. Please understand that credit card companies tend to take longer to show a credit than they do a charge. The credit should appear back on your account within the next 2-3 business days. Please kindly contact your credit card company to follow this refund directly.
Please accept our sincere apologies for any inconvenience that this may have caused. If you have any further queries, please feel free to contact us.
Kind Regards,
Winnie | Customer Services
www.StrawberryNET.com
Ako platim nešto PP, i kako prodavac refundira troškove carine i pdva, da li će biti problem da mi to uplati?
Od 200+ zemalja u koje dostavljamo, 90% ne naplaćuju PDV ili carinu za male pakete koji ulaze u zemlju. No, u slučaju da Vam je naplaćen PDV ili carina, rado ćemo nadoknaditi 100% troškova.
Jednostavno dovršite formular ispod da biste zatražili povrat novca. Možete očekivati novac na Vašoj kreditnoj kartici ili PayPal računu u roku 1-2 tjedna nakon što Vam je povrat odobren.
Zadovoljstvo nam je refundirati trošak, ali molimo uzmite u obzir da nismo dužni vratiti novac i to činimo na osnovi dobre volje. Ako imate bilo kakvih pitanja o povratu novca ili pravilima refundiranja, možete pročitati više na stranici pitanja i odgovora.
Molimo uzmite u obzir da ova usluga nije dostupna za narudzbe koje se salju u Kinu, Japan, Novi Zeland ili Australiju
Zatražite povrat novca za naplate carine ili PDV-a
Jel to sad znaci da kinez moze i da mi ne posalje predmet, prakticno moze da me zezne kako hoce a ja nemam gde da se zalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari