Mudruju nesto, ocitoPonovljivo je, i u vise programa pokazuje dobitak, jedino AS SSD ne pokazuje nesto posebno osim acces time koji je manji. :type:
Ovo je naravno u RAIDU. A koliko ce pokazati kada je disk sam, to moraju drugi da probaju ne razbija mi se RAID zbog toga
Pa jeste zvanicno, ali zasto samo za Intel ploce, a radi na svemu, e to...
Na tom linku pise " for Intel Desktop Boards", za ostale ploce je zvanicno poslednji jos uvek 10.8Stigli novi Intel RST i ovaj put ce biti verovatno "konacni konacni" a ne "samo" WHQL, za sada pise -Officiel za njih i nisu beta:
http://www.station-drivers.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=3667&p=13495#p13495
Pogledajte u postu nize uporedbu u ATTO sa proslim drajverom, ovaj bas ubrzava svugde a posebno interesanntno sto i kod malih fajlova primetno, pa probajte!
Opet cudno ih naci na Intelovom sajtu ali tu su..
http://downloadcenter.intel.com/Det...op+Board+DH77DF&DownloadType=Drivers&lang=eng
P.S.
I nasao sam na jednom sajtu da je TRIM u RAID-u (RST 11.5.) izgleda na leto!I podrzavace sve od ICH9.
opet...
ajd' da ponovimo lekciju...
SATA 3 ssd na SATA2 plocama radi odlicno, nesto sporije nego sto bi radio na sata3 ploci ali samo zbog ogranicenja koje ima zbog sata2 konektora...
Kupis sata3 ssd, teras sada na sata2 pa nekad kasnije za 1-2-3g kad kupis sata3 plocu imas odgovarajuci ssd...
Mozda bi bilo opravdano kupiti sata2 ssd ako bi se nasao neki kvalitetan primerak, da su jeftini i veliki, recimo neki 256gb primerak samsung 470 i sl...
Naravno ako gledas sto jeftiniji jer si "kratak" a treba ti ili bas hoces da kupis ssd onda moze i sata2 ssd al' preporucujem 120-128gb velicinu.
U samom radu obican korisnik nece primetiti raztliku izmedju sata2 i sata3 ssd-a ili izmedju ssd-a na sata2 ili sata3 plocama, leti k'o zmaj u odnosu na klasicne hdd...
Cene ssd-ova su u padu i prognoziraju da ce biti < 1€ po 1GB pa ko ne mora da zuri neka priceka 1-2 meseca ...
Sto se mene tice - ne... bice ti ispunjeno
Ali samo na SATA-II, nazalost... SATA-III konektor jos uvek nemam na ploci, to ne mogu da ti prikazem :d
Sve mi se cini da ovaj moj SATA-III SSD nikada nece videti svoje deklarisane brzine (citanja)...![]()
Da li neko ima iskustva, praktična, u radu sa heavy duty aplikacijama kao što su VisualStudio, SQL Server i Adobe Creative Suite?
Takođe me interesuje kako izgleda kada se učitava neka igra npr. F1 2010/2011.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari