component
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.06.2012
- Poena
- 275
Imam i ova dva:
www.aliexpress.com
i
www.aliexpress.com
Ovaj prvi mi je bolji. Ima bolji intefejs u aplikaciji. Meri struju i kad nema internet konekcije (kad dobije pošalje sve odjednom kao poslednji sat) i grafik se osvežava često. Takođe, virtuelni taster je najmanji. Taj koristim za toplotnu pumpu.
Kod ova tri mala sam primetio da grafik mi je updateovao tek na kraju sata (mada malo ih koristim, javiću ako je nešto drugačije).
Evo slike kako sve izgleda na telefonu:
SmartLife:

Ovako izgleda svaki za sebe. Početna strana i strana za potrošnju.

63A TUYA APP WiFi Smart Circuit Earth Leakage Over Under Voltage Protector Relay Device Switch Breaker Energy Power kWh Meter - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

GR2PWS Smart Electricity Meter Tuya WiFi Din Rail Power Energy Meter AC50-320V Digital Display Monitor Voltage Curve Ammeter - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Ovaj prvi mi je bolji. Ima bolji intefejs u aplikaciji. Meri struju i kad nema internet konekcije (kad dobije pošalje sve odjednom kao poslednji sat) i grafik se osvežava često. Takođe, virtuelni taster je najmanji. Taj koristim za toplotnu pumpu.
Kod ova tri mala sam primetio da grafik mi je updateovao tek na kraju sata (mada malo ih koristim, javiću ako je nešto drugačije).
Evo slike kako sve izgleda na telefonu:
SmartLife:

Ovako izgleda svaki za sebe. Početna strana i strana za potrošnju.