Šta je novo?

OnePlus Two

Xiaomi adapter je 100% odličan, sve te sitnice prave baš kvalitetno... Kosta ispod 2$...

Nisam ni znao da ima Xiaomi, ja poručio neki običan, vidim sad da ima dosta loših ocena. Gde si uzeo Xiaomi?

Poz svima, juce mi stigao moj OPT :) super sam zadovoljan za sada, update na 2.1.2 sam odradio. Zanima me koje case-ove koristite za zastitu uredjaja, dobio sam neki Nilkin al nisam odusevljen sa njim, staklo sam stavio cim sam ga izvadio iz kutije.

nikakav case, nikakvi staklo, ima već foliju na sebi i posle par meseci ista nema tragova na sebi.

Negde kazu da na A2001 nece da radi 4g i dual sim, vec samo na A2003 i A2005 verziji. Sta je istina?

Imam a2001 i radi i 4g (i na mts i na telenor-) i rade obe kartice ;)
Ako si u Srbiji, radice. U drugim zemljama vec ne znam.

Puno hvala na brzom odgovoru.

Radiće i u drugim zemljama. Da budem malo opširniji, možda nekoga interesuje - Kineski A2001 ima samo jedan IMEI za obe kartice, što ne remeti dual-sim funkcije, tako je i na svim drugim kineskim telefonima, i ne radi band 20 za LTE (800 Mhz) koji treba uskoro da se pojavi u Srbiji, neophodnost korišćenja istog moraš sam proceniti. Band 3 i 7 koji se koriste u Evropi rade bez problema.

https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-2-regional-versions-explained.338780/

Jel to znaci da LTE nece raditi ?

Radi LTE, samo neće raditi band 20.

6a36db4e36087f989b9ded57758a1f6c.jpg

Novi update, ali nije MM :(

Marshmallow 6.0

Mada je lep spisak ispravki. Probacu za nekih pola sata da azuriram.

Meni je stigao neki lep alu adapter sa Alija, ali izgleda da ne radi. Sad ne znam da li je do mog telefona, file explorera (probao FX i još jedan) ili fleševa (probao sa 3 fleša, ništa).

Šta predlažete?

Jesi li azurirao na najnoviji sistem? Pise tamo da sredjuje nesto u vezi sa OTG.

Nisam, ali nije to, ubačena je podrška za 2 nova fajl sistema, ali su na fleševima uglavnom Fat32 i to bi trebalo da radi bez problema.

ma moram da rootujem opet i stavim Xposed, pa ukoliko nije nešto bitno u updateu, a u ovom nije, ne cimam se.

Je li koristio neko uspešno OTG pre ovog updatea (još ako je bio na FX Exploreru, tim bolje)?

Meni iskreno mnoooogo brze radi. Prosto odziv sistema je bolji. Ima nekih sitnica kao izmene za sada.

Report i po kratkom postupku.

Je l' naisao neko na kakve informacije za M? Nije da lose radi, naprotiv, ali eto :D

Drugari, jedno obavestenje. Izgleda da Oxygen ima jako ozbiljan bug. Naime, iako mi je opcija 'data roaming' iskljucena moj telefon je napravio internet protok u inostranstvu i ja sam to lepo platio. Problem je opisan i na oneplus forumu i deluje kao da Oneplus to gleda da zabaskari. Problem je prijavljen i na OPX. Telefon redovno update-ovan a racun napravljen u decembru. Idem opet u inostranstvo i ovaj put cu probati da kompletno iskljucim prenos podataka pa cu videti kakvo je stanje.

Meni je bilo samo na data roaming, a putovao sam 3 puta u poslednjih mesec dana i ništa se nije desilo.

Da li možeš ostaviti link do toga na OnePlus forumu?

Meni je druga kartica stalno u roamingu, i nije za sad pravio nikakve konekcije. Isključen je i data, i data roaming.

Nazad
Vrh Dno