Meni bi bilo drago da nisam pogresio, zato i pitam. Vredi li tih para i da li j ezaista bolji od recimo m9, ili nekog drugog u tom cenovnom rangu?Vidi se da ga nisi koristio![]()
Istu sam dilemu imao. G4, m9, mozda i s6 i cekao sam cene neksusa. I kada se pojavio ovaj po toj ceni nisam imao neku posebnu dilemu. Odlican ekran, zvuk, soc (i ne greje se), 4 fb rama, 64gb memorije, kamera odlicna. I baterija najbolja medju pomenutom konkurencijom.Meni bi bilo drago da nisam pogresio, zato i pitam. Vredi li tih para i da li j ezaista bolji od recimo m9, ili nekog drugog u tom cenovnom rangu?
Čestitam na kupovini.Samo da se prijavim i ja u temi, stigla juče 64GB verzija sa Alija, kad se malo slegnu utisci videću da napišem neki konkretniji komentar, i poređenje sa trenutnim Meizu Note...
Ne skidaj novu verziju, natrpali su je raznim glupostima pošto je program prodat, poslednja valjana verzija je 4.5.2, ima je na apkmirror...Probaj QuickPic,ima sličan dizajn kao AOSP galerija
Sto ne rade? Na OPO rade, a i trebalo bi na svim Android telefonima da rade ok...Piston 2 ne rade komande, neko rece da na trojci rade. Kad stignu hibrid probacu i njih.
Ne znam za 2.1.0, i možda ga koristim više, jer sam ga tek uzeo, ali mi deluje da troši dosta više od prethodnog Meizu Note. Pri čemu za sad koristim samo jedan sim. Dodatni problem je što nemam dodatne type C kablove za dopunu van kuće...Kako vam radi 2.1.2? Dosta slabija baterija od 2.1.0...
Dodatni problem je što nemam dodatne type C kablove za dopunu van kuće...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari