Šta je novo?

OnePlus Two

Porucio na druga u Austriji, cim sam promenio adresu isporuke cena se promeni na 399 eura, sa isporukom izadje oko 420 eura. Pitam se sada redi li on taj novac, po oglasima vidim da ima HTC one m9 za iste pare. Telefon ce mi stici tek za katolicki uskrs, ali vec preispitujem kupovinu.

To je jedan od razloga zasto sam se ja predomislio u vezi OP 2... 300e (cena u USA) je ekstra... 400+e ja vec ne bih dao za njega...

Po hw je, po meni, najjači na tržištu (od telefona sa zmajem)... Samo sw da se ispegla

Meni bi bilo drago da nisam pogresio, zato i pitam. Vredi li tih para i da li j ezaista bolji od recimo m9, ili nekog drugog u tom cenovnom rangu?
Istu sam dilemu imao. G4, m9, mozda i s6 i cekao sam cene neksusa. I kada se pojavio ovaj po toj ceni nisam imao neku posebnu dilemu. Odlican ekran, zvuk, soc (i ne greje se), 4 fb rama, 64gb memorije, kamera odlicna. I baterija najbolja medju pomenutom konkurencijom.
Tako da nisi zaista :)

Samo da se prijavim i ja u temi, stigla juče 64GB verzija sa Alija, kad se malo slegnu utisci videću da napišem neki konkretniji komentar, i poređenje sa trenutnim Meizu Note...

350 USD je ispao uz Alijeve kupone 11.11. U Norvešku sam poručio.

Samo da se prijavim i ja u temi, stigla juče 64GB verzija sa Alija, kad se malo slegnu utisci videću da napišem neki konkretniji komentar, i poređenje sa trenutnim Meizu Note...
Čestitam na kupovini.
Jedva čekam da pročitam šta ćeš napisati. [emoji2]

Od poslednjeg update-a forsira mi 3g, pa 2g, pa tek onda 4g. Dok to nije bio slucaj pre njega. Sad tek kad rucno promenim na 2g pa vratim na 4g pojavi se LTE. Ima li ko takvih iskustava sa poslesnjim update-om?

Kod mene je uvek na LTE, kad nije na WiFi, Oxygen 2.1.2. Mada nisam imao prilike puno da pratim, tek 2-3 dana ga koristim.

Poslednja izmena:
I meni je tako bilo do update-a. Moram ga resetovati na fabricko, ali mi nezgodno zbog intese mobi.

Koji update, ima nešto novije? I meni je nezgodno za Intesu mobi... :D

Poslednji, onaj koji i ti imas. 2.1.2. Moram detaljnije pogledati ovaj problem kad se vratim u stan. U stanu imam LTE i na mts-u i na telenoru. Ali sam uvek palio wifi pa nisam gledao. Bas me zanima da li ce promeniti sam. Ako promeni onda je ok. Mada mislim da nece.

Dva kratka pitanja za Oxygen:
Postoji li mogućnost da se ubaci podešavanje za silent/vibrate mod u notification panel? Onaj prekidač sa strane potpuno gasi sve notifikacije, a nisam navikao da preko volume tastera to palim/gasim.
Koji program za galeriju koristite? Ima li neki sa AOSP izgledom, koji neće vizuelno puno odskakati od ostatka, ne mora da ima nikakve mogućnosti, tj. što jednostavniji to bolji.

Probaj QuickPic,ima sličan dizajn kao AOSP galerija
Ne skidaj novu verziju, natrpali su je raznim glupostima pošto je program prodat, poslednja valjana verzija je 4.5.2, ima je na apkmirror...
Pored ove jedino jos valja Piktures, pa izaberi izmedju ove dve... Ostalo ništa ne vredi a probao sam skoro sve ;)

Edit: Da vas ne bi smarao Update za QuickPic, sa Lucky Patcherom napravite klon aplikaciju koju instalirate pošto originalnu izbrisete i problem resen ;)

Poslednja izmena:
Kad hoću da instaliram sistemski update, prijavi mi da je telefon rootovan i da update možda neće uspeti, i kad nastavim sa njim rešenje se, ali u recovery i ostane tako, ne uradi update. Moram li ubijati TWRP da bih uradio update? Nisam gledao da li je neko na njihovom forumu okačio zip za fleš.

@dEXE
Pročitao sam to za QuickPic, pa ga nisam instalirao, skinuo sam za sad CyanogenMod galeriju, a videću onda da probam i Piktures.
Probao sam juče Piston, i ne rade komande, kakva je situacija sa drugim slušalicama?

Piston 2 ne rade komande, neko rece da na trojci rade. Kad stignu hibrid probacu i njih.

Kako vam radi 2.1.2? Dosta slabija baterija od 2.1.0...

Ne znam sto ne rade. Prosto nece. Otisao sam na njihov forum i samo kazu da 2 ne rade, 3 rade komande. Zvuk radi naravno normalno.

Kako vam radi 2.1.2? Dosta slabija baterija od 2.1.0...
Ne znam za 2.1.0, i možda ga koristim više, jer sam ga tek uzeo, ali mi deluje da troši dosta više od prethodnog Meizu Note. Pri čemu za sad koristim samo jedan sim. Dodatni problem je što nemam dodatne type C kablove za dopunu van kuće...

Nazad
Vrh Dno