Hteo sam da pustim par dana da vidim kakav je u realnom koriscenju

Ekran: Najbolji 1080p ekran na telefonima koji sam video. Najkrace moguce receno

Ima podesavanje za toplinu boja (ako se ne varam tome sluzi, jedan slajder samo), ali nisam stigao da se igram sa time.
Kamera: Pravi odlicne fotografije, bez blica je bas bas brza. Skoro kao Sony. Sa blicem je znacajno sporija, iako su slike dobrog kvaliteta. Video bas slabo snimam, pa nisam imao prilike do sada.
Utisci u radu: SOC se ne greje toliko kao sto je napricano! Greje se pri zahtevnijim igricama, nista manje od recimo g2 (sa razlikom da se ovde ram greje jer je od metala), trotlovanja nije bilo nijednom za sada, a ni ne ocekujem ga. Multitasking je odlican (4gb rama se oseti znacajno u odnosu na 2gb, naglasavam to jer ce mnogi reci da je overkill). 5.5 inca nije toliko tesko za koriscenje kao sto sam ocekivao. Identicno mi je kao kad sam koristio g2 sa maskom.
Kvalitet izrade: Uporedicu ga sa Z1 koji je kao konzerva pored njega.
Zvucnik je jak, ali bi to trebalo da bude jos jace, no meni ne smeta previse.
Kvalitet razgovora je odlican zaista. Nijednom nisam imao problema da cujem sagovornika, niti oni mene (a nisu zahvalne situacije bile za razgovor (ulica, prevoz, faks gde nema dometa valjanog)).
Baterija je u rangu sa g2, a mislim da sistemski sa 6.0 ce biti i bolja. Dan sa lte/wifi, poruke, pozivi, fb, viber, tt, i jos nekoliko programa i malo igrica izdrzi bez problema. Radni dan od 8 do 23h. Znaci normalan dan, a ne "lezim u krevetu i ne gasim telefon." Tu je mozda ~4 SOT-a. Punjenje nije brzo, ali nije ni sporo. Mora se uzeti ubobzir velicina baterije. Posto lagano izdrzava ceo dan, onda punjenje nocu i nema problema.
Software je mozda najveca mana ovog telefona jer ima sitne bagove. Tipa u kamera app kad se saltaju slike zakuca (mora da se izadje na home dugme). Ne uvek, ali se desava. Problem je sto nedostaje prava galerija (slobodno preporucite neku). I jos neki sitni bagovi, koji iskreno nisu frustrirajuci, ali ima tu da se pegla

Wifi signal, kao i signal mreze su zaista fantasticni. Dugme za silent je mnogo korisno.
Skener otiska prsta: kao sto kazu u testovima, radi 95% slucajeva, ali ako ne radi samo se prst malo podigne, vrati i radi. Nema potrebe za resetom. Radi sigurno sa blago vlaznim rukama, i zaista je brz. Nekad se desi da se ekran ne ukljuci, pritisnuo sam dugme i zavibrirao je. Softverski bag sigurno, isto odmah sledeci put radi.
Jedino sta nisam kako treba probao jeste zvuk preko slusalica. I to cu ovih dana, prosto nisam stigao.
Jos jedna mana su mu to sto kod nas nema maski, niti usb c kablova za sada

Mrzi me da idem u banku pa da uplacujem na racun sa bih porucivao, ali cu morati.
Ako sam nesto propustio, obavestite me