Šta je novo?

OnePlus Two

Cim dodje :D Nadam se da nisam pogresio za taj novac. Mogao sam uzeti npt i m9.

Ako je to Miodrag sa kupujemprodajem, da, od njega sam uzeo, iz Bijeljine je dečko.

Dobićeš telefon sa već instaliranim Oxygenom.

Da, da, super je momak, sve je prošlo ok, videli smo se uživo. Nema šta da brineš, kartice rade kako treba u 2G/3G/4G, Oxygen isto.

Meni ce poslati po nekom njegovom drugaru. Cekam :)
Hvala ti :)

Stavi najnoviji oxygen i faktori posle, i miran si :)

Dosao fon sa oxygenom, azurirao sam ga preko ota na 2.1.1. Bukvalno nisam bio u stanu od kad sam ga uzeo da ga testiram valjano :) Prvi utisak, pozitivan.

Naručio ovu - Nillkin Protective Back Cover Case for OnePlus 2 http://app.gearbest.com/other-cases-covers/pp_241870.html
7d59fc30b91475561aefa762a8e39a6d.jpg

Poslednja izmena:
Stigla mi je pozivnica za OP2, važi 72h. Ne znam kako se sad ljudi snalaze, pošto je vezana za e-mail. Ako nekome treba, neka se javi.

Neko me zvao? :D

Stavih exodus(pozz za exodusbgd ;) ) izuzetno fluidan rom, sa pregršt zanimljivih tweakova karakterističnih za cm.. Za sad je baterija jedini problem,ali sredice se posle par punjenja. :)

Poslednja izmena:
Imam 3 invitea za One Plus 2, važe narednih ~7 dana.
Nisu vezane za Email.

Kakva vam je baterija? Ja nisam baš oduševljen, lošije dosta od OPO. Koristim dve kartice, naravno.

Meni u rangu g2. I ja koristim 2 kartice. Najvise mi ubija stand by (nije neko curenje). Ali npr. od pola 12 u noc, do 8 ujutru mi je bilo od 100% na 85%. Mislim da ce 6.0 sa doze to da mi sredi :)

Meni u rangu g2. I ja koristim 2 kartice. Najvise mi ubija stand by (nije neko curenje). Ali npr. od pola 12 u noc, do 8 ujutru mi je bilo od 100% na 85%. Mislim da ce 6.0 sa doze to da mi sredi :)
Ne napisa ti utiske :D
Meni baš obrnuto,baš lepo drži u standby :)

Hteo sam da pustim par dana da vidim kakav je u realnom koriscenju :)
Ekran: Najbolji 1080p ekran na telefonima koji sam video. Najkrace moguce receno :D Ima podesavanje za toplinu boja (ako se ne varam tome sluzi, jedan slajder samo), ali nisam stigao da se igram sa time.
Kamera: Pravi odlicne fotografije, bez blica je bas bas brza. Skoro kao Sony. Sa blicem je znacajno sporija, iako su slike dobrog kvaliteta. Video bas slabo snimam, pa nisam imao prilike do sada.
Utisci u radu: SOC se ne greje toliko kao sto je napricano! Greje se pri zahtevnijim igricama, nista manje od recimo g2 (sa razlikom da se ovde ram greje jer je od metala), trotlovanja nije bilo nijednom za sada, a ni ne ocekujem ga. Multitasking je odlican (4gb rama se oseti znacajno u odnosu na 2gb, naglasavam to jer ce mnogi reci da je overkill). 5.5 inca nije toliko tesko za koriscenje kao sto sam ocekivao. Identicno mi je kao kad sam koristio g2 sa maskom.
Kvalitet izrade: Uporedicu ga sa Z1 koji je kao konzerva pored njega.
Zvucnik je jak, ali bi to trebalo da bude jos jace, no meni ne smeta previse.
Kvalitet razgovora je odlican zaista. Nijednom nisam imao problema da cujem sagovornika, niti oni mene (a nisu zahvalne situacije bile za razgovor (ulica, prevoz, faks gde nema dometa valjanog)).
Baterija je u rangu sa g2, a mislim da sistemski sa 6.0 ce biti i bolja. Dan sa lte/wifi, poruke, pozivi, fb, viber, tt, i jos nekoliko programa i malo igrica izdrzi bez problema. Radni dan od 8 do 23h. Znaci normalan dan, a ne "lezim u krevetu i ne gasim telefon." Tu je mozda ~4 SOT-a. Punjenje nije brzo, ali nije ni sporo. Mora se uzeti ubobzir velicina baterije. Posto lagano izdrzava ceo dan, onda punjenje nocu i nema problema.
Software je mozda najveca mana ovog telefona jer ima sitne bagove. Tipa u kamera app kad se saltaju slike zakuca (mora da se izadje na home dugme). Ne uvek, ali se desava. Problem je sto nedostaje prava galerija (slobodno preporucite neku). I jos neki sitni bagovi, koji iskreno nisu frustrirajuci, ali ima tu da se pegla :)
Wifi signal, kao i signal mreze su zaista fantasticni. Dugme za silent je mnogo korisno.
Skener otiska prsta: kao sto kazu u testovima, radi 95% slucajeva, ali ako ne radi samo se prst malo podigne, vrati i radi. Nema potrebe za resetom. Radi sigurno sa blago vlaznim rukama, i zaista je brz. Nekad se desi da se ekran ne ukljuci, pritisnuo sam dugme i zavibrirao je. Softverski bag sigurno, isto odmah sledeci put radi.
Jedino sta nisam kako treba probao jeste zvuk preko slusalica. I to cu ovih dana, prosto nisam stigao.
Jos jedna mana su mu to sto kod nas nema maski, niti usb c kablova za sada :) Mrzi me da idem u banku pa da uplacujem na racun sa bih porucivao, ali cu morati.
Ako sam nesto propustio, obavestite me :D

Poslednja izmena:
Ja sam zvukom na slušalicama prezadovoljan, udario sam ga za Piston 3 bubicama i milina je.

Ono što mene nervira je veća potrošnja u stand-byu, čak i sa samo jednom aktivnom karticom.

Čudno mi je bilo kada sam jednom prilikom ugasio Greenify, pola apps nije imalo notifikacije, ali zato baterija za desetku :)

Taj problem sam vec naveo. Mislim de ce doze to da resi :)
Voyager i Nikola cije verzije imate?
Moja je kineska, mozda u tome ima razlike.

Kinez moj... Evo posle par dana na exodusu, mogu da kažem da je jedina mana slabija baterija, ostatak i sami znate, rom leti.
Naravno jos uvek bez fp, ali biće.
Uskoro nazad na oos, bitna je baterija:) evo par ss
a8aa2ed4a0088b09ef164dfb5d41de49.jpg
e9805fc17d1a0fc8d61cd78da310aa81.jpg
e93affc73abfb81ffa006aea30ac7741.jpg

2014862a856c0babe702eba1b857ab51.jpg

Poslednja izmena:
Zdravo, jel problem pronaci pozivnicu? Ima li neko da poklanja?

Imam ja pozivnicu, upravo je dobio, ali vazi samo za moj mejl...

Ja imao tri na koleginice nalogu, jednu dao, dve su istekle. Pitao sam ovde na temi kome treba.

A isto mi je upravo stigla jedna, ali je vezana za Email.

Ako neko ume da poruči pomoću pozivnice vezane za moj mail ja mu ustupam svoju.

Nazad
Vrh Dno