Šta je novo?

OnePlus Two

@sysninja i kakva je ta beta? Meni po onom snimku što je @Zulu 92 okačio identično ko na lp :\

Ako mi verujes od tad pokusavam da stignem da odgledam lepo na kompu ceo i ne stizem. Ali po kom vidim da radi.

Nisam instalirao, mrzelo me da se zezam, samo sam ga vratio na stock i stavio na oglase. :)

Je l' ima nacin vracanja na stock preko koga moze da se instalira OTA nakon instaliranja nekog custom rom-a?

Postoji:

https://www.androidfilehost.com/?fid=24369303960684268

Ovo je full-stock, restartuješ telefon u bootloader, pokreneš .bat fajl i sačekaš da sve završi. Napomena: ovo briše sve sa telefona i storage-a.

Ako nećeš da ti pobriše storage iz .bat fajla izbriši deo za flashovanje userdata fajla.

Poslednja izmena:
Super, hvala ti puno. Sad mogu da fleshujem :D Ima li ko onu intesu mobi, kako da je resim da ne moram da idem ponovo u banku kod novog fleshovanja?

Titanum Backup :) Samo je restoruješ posle.

Nisam siguran ali mislim da ne može tako.
Moraće da ide u banku po novi kod.
Neka ispravi neko ako grešim.

Mnogo im komplikovan sistem. Nadam se da je bar zastita na tom nivou.

Je l ide po principu tokena?

@Zulu 92
Vrati originalan poklopac, i probaj da koristiš neku futrolu. Što kaže Nikola, očigledno je home dugme osetljivo na kontakte sa telom, primetio sam da bolje radi kad je u futroli.

Pozdrav ljudi,vidim da vas ima vise ovde pa da vam postavim jedno pitanje,ako zelite i znate odgovorite ako ne onda ignoriste moj post,imam oneplus x telefon i imam problem sa kontaktima,ucitani su svi sa gmail naloga,kad udjem na gmail tamo stoje svi brojevi sa +381 a kad udjem u telefon u imenik svi brojevi mi stoje bez +381 vec 060112346 i onda kad me neko zove pise da mi ga nemam u imeniku,da li neko zna kako da resim ovaj problem?

Probaj sa google kontaktoma preko PC-a i da spoji duplikate, pa javi onda ako to ne resi.

Nemam duplikata,znacu u telefonu su mi kontakti 06912345 (ucitani sa gmail naloga)dok kad udjem na gmail u kontakte i tamo stoji +381697273,koristim ovako vec 8 godina i na svakom telefonu radi normalno i vidim kad me neko zove.

Telefon sa novim update-om 2.2.1 je jos postao brzi. Odnosno odziv je jos bolji. Iako sam se do sada nadao MM.

Isteklo vreme za edit, ako je neko instalirao novi update, da li mu radi snimanje?

Koji neko, samo nas dvojica još uvek imamo OP2. :) Radi snimanje (video, ako na to misliš). Jesi uspeo da središ home dugme?

Proradilo mi snimanje kod drugog reseta. Jesam. Odnosno pocelo samo da radi. Misteriozno kao i sto je prestalo. Nije radilo par dana, i ja vec narucio novo originalno. Jedva sam nasao. Sreca (i tako da ostane) da mi ne treba :)

Gde si našao dugme?! Baš sam gledao kad si javio da ne radi, i nisam uspeo da nađem.
Ne znam ni kako je za zamenu, da li može da bude nekih problema zbog softvera posle.

Poslednja izmena:
Ne secam se najtacnije sajta, ali sam istrazio koliko sam mogao i kontaktirao ih i kazu da je original (a ono sto sam istrazivao taj sajt se bavi original rez. delovima). Hardverski je izvodljivo, a softverski sumnjam da bi bilo problema. Bas cu ga fotografisati kad mi dodje.

Meni danas prijavi neki update 240 mb. Instalirao sam Ali ne vidim neke znacajne promene, koliko Sam procitaj nesto u vwzi kamere I Bluetooth a.

Stiglo ovo, meni ne treba jer je proradilo u medjuvremenu.
40b463b4c354d98de3cb330808a570ae.jpg

Narode, koliko je realno trajanje baterije na OPT sa zadnjim update-om?
Kakav je generalno utisak o telefonu trenutno, da li se popravila situacija sa throttl-ingom, da li je Oxygen prihvatljivo resenje u odnosu na Cynogen itd...

Baterija npr. bolja od g2 koji je da kazemo bio sinonim za bateriju svojevremeno. Znaci da je bas dobra. Nema zakucavanja i oxygen je sve bolji sa svakim update-om.

Nazad
Vrh Dno