Šta je novo?

OnePlus Two

Nisam iskreno. Izgura ceo dan da li igrao igrice na njemu dosta ili poslovno ga koristio.

a804a55570a84a72cff2d8c3c55399c9.jpg

Oficijalna beta.

Iskreno kao drugi telefon. Bar je 50% brzi. Vidi se da je beta, jer u igrama zna malo da zakuca. To je jedini lag koji sam video. Finger senzor je duplo brzi. Kamera kazu da je bolja, nisam stigao da pogledam. Jos malo ce i OTA. Bas sam zadovoljan update-om.

ljudi koja je poslednja verzija za oneplus two ?

Danas mi je iskocio update, krenuo da ga downlodujem i prekinem na cancel...reko posle cu kad dodjem kuci. Punio mi se mob, bio ugasen i sad odem da updejtujem i pise da vec imam poslednju verziju 5.1.1 android i 2.2.1 oxigen OS .... 99 % sam siguran da sam vec tu verziju imao i da ga nije updejtovao. Znaci koja je poslednja verzija,ovaj updejt od danas sto se pojavio.

Poslednja izmena:
Ja sam juce rucno ubacio android M beta verziju.

Poslednja izmena:
Hvala! Nema neke razlike HDR i bez, bolje koristiti bez zbog ostrine.
BTW, malo knjiga malo box... ;)

Hvala! Nema neke razlike HDR i bez, bolje koristiti bez zbog ostrine.
BTW, malo knjiga malo box... ;)
Komp i povezan dzojstik :D Ima ogromne razlike pri dobrom osvetljenju. Mozda na MM nema, na LP je imao. Nisam nesto fotografisoa ovih dana. Sinoc sam ti slikao bas pod low light, da vidimo kako ce se pokazati.

Da li je bolja kupovina od Note 4? Vidim da nov košta 300e, dok polovan Note 4 košta toliko. Najbitnije stvari su mi kamera, baterija i fluidnost.

Evo ja da probam. Note 4 laguje na sve strane, baterija slaba, kamera unazadjena novim update-ovima. Mislim da za cenu po kojoj ide ima dosta boljih telefona.

Xperia Z2

Svi živi pišu kako je na mm bolja i kamera i baterija i sam rad telefona...
Koju su to telefoni bolja kupovina do nekih 320e, a da nemaju ekran ispod 5,5"?

Svaka cast sta si sve ustanovio samo cackajuci note 4. Svasta covek ovde moze da procita.

A dobro ako je on cackao Note 4... Jesi li ti cackao OPT onda? :D

Ne ali ni u jednom trenutku nisam rekao da je opt daleko losiji tel (mislim da za takvu izjavu treba par meseci oba da se koriste da bi se sa sigurnoscu moglo reci). Evo recimo batak je izneo neke stvari za note 4 i ja mogu da demantujem sve i jednu (osim onog da je kamera unazadjena prelaskom na lp; mada je i dalje ista daleko bolja od kojekakvih kineskih flagshipova). Licno bih za 300e uvek pre uzeo par meseci star note 4 sa preostalom garancijom do 2 god nego nov opt ali to sam ja. I jos jednu stvar ljudi nikako da shvate, note je serija namenjena specificnom delu trzista (onima koji hoce i znaju da koriste spen) i kao takav nema konkurenciju.

Cek, demantujes los rad i slabu bateriju? Hoces da kazes da Note 4 radi brzo i fluidno? Da je baterija dobra? Da ne bude da pricam napamet koristio sam ga licno mesec dana a posle toga vise od pola godine konstantno bio u kontaktu (kolega ga je nosio) tako da ne pricam napamet nista.

Koristio sam ga 7 meseci, telefon savrseno radi (prelaskom na note 5 pa cak i s7 nisam primetio nikakvo bitno ubrzanje) a izvlacio sam 5-7h sot (mozda je samo do mog primerka telefona bilo pojma nemam, ali evo i covek koji ga je pazario od mene prezadovoljan)...tako da ne videh ni taj los rad ni slabu bateriju iskreno. No stvarno ne bih da spamujem bespotrebno opt temu.

Poslednja izmena:
Svako drugacije koristi telefon i jasno sam izneo misljenje. Ne postoji univerzalna istina. Nemam npr. nista protiv funkcija TW, ali dzaba je preopterecen sistem njim toliko. Kod OPT je blizu stock-a. Za mene je to vrlo bitan faktor. I mislim da su malo revnosniji sa update-ovima. I uostalom jos uvek je OPT flagship kompanije i posvecena mu je paznja. Dodao bih jos skener otiska prsta je fantastican od MM. Posedovao sam 6p dan (nadam se ponovo od sutra) i nisam video da je njegov skener brzi. Npr. dok je bio na LL-u bio je dosta sporiji. Usb-C je meni takodje pozitivna cinjenica (plus sto nije izbirljiv sa kablovima kao nexusi) jer nema fast charge (puni se zaista brzo i nikad se nisam pozalio na to).
Na LP mi je svaki dan gazio preko 5 ( 60% slajder i auto osvetljenje). Igram jednu igricu, non stop LTE ili wifi, obe kartice aktivne. Fb i mesindzer itd. MM sam korstio dok je bila beta verzija i pao je za nekih pola sata, 45 min. Ali to je beta, trebalo bi da sa punom verzijom bude bolje (nisam gledao od kada sam ga prodao da li je izasla).

Poslednja izmena:
Koristio sam ga 7 meseci, telefon savrseno radi (prelaskom na note 5 pa cak i s7 nisam primetio nikakvo bitno ubrzanje) a izvlacio sam 5-7h sot (mozda je samo do mog primerka telefona bilo pojma nemam, ali evo i covek koji ga je pazario od mene prezadovoljan)...tako da ne videh ni taj los rad ni slabu bateriju iskreno. No stvarno ne bih da spamujem bespotrebno opt temu.
Ja imam skroz drugacije iskustvo. Izgleda da drugacije koristimo telefon i imamo razlicita ocekivanja. :)

Xperia Z2

I mislim da su malo revnosniji sa update-ovima. I uostalom jos uvek je OPT flagship kompanije i posvecena mu je paznja.

Revnosniji? Evo i Androida N a oni još uvek ni MM nisu izbacili, teško da može sporije. Beta verzije i sl. igrice za decu ne računam...

Pozdrav ljudovi. Znam da nije prava tema ali da pitam. Zeleo bi da kupim ovaj telefon. Dvoumim se izmedju njega i G4. Pa bih voleo da cujem neki vas savet oko ovog telefona i da li je bolja kupovina od G4? Ako je u opste neko imao iskustva sa oba telefona. Na papiru je jaci one po memoriji i ram-u, ovako sto se tice ostalog su tu negde. Jedina bitna prednost je po mene citac otiska. Neznam kakva je kamera. Imao sam prilike da se igram sa G4 i kamera je odlicnog kvaliteta. Pa eto toliko ja znam a vi ako imate neki savet sta i kako, bio bih veoma zahvalan.

Poslednja izmena:
I ja sam tu dilemu imao i uzeo sam OPT tada. Prednosti OPT su baterija umnogome, dual sim, izrada, skener otiska prsta, sistem, usb c, brzina rada (bolji ram i cpu), kao i 64gb memorije.
Prednosti g4 su ekran, kamera (mada ovde je sigurno razlika prilicno mala) i prosiriva memorija. Zvuk na OPT je odlican i preko zvucnika, a pogotovu preko sluski.
Ako se pitas kakva je kamera na OPT zaista je odlicna po meni.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Ok, hvala na odgovoru, vidim da ima verzija G4 koji crkavaju, mada bi uzeo tel sa garancijom. Ali nevolim te peripetije i cekanje. A opet nisam upoznat sa ovim telefonom, tako da sam malo skeptican, zato i pitam vas koji ste ga koristili i koji ga koristite jos uvek za prednosti i mane, da li ima neka mana koja bas smeta kod njega?

Vrh Dno