Šta je novo?

Oneplus 8 / Pro

Proveravam danas u Rusiji, pala cena za običnu osmicu, 49200rub, što mu je u € oko 595. Realno ni sada nije loša kupovina, a za koji mesec (septembar-oktobar) će lagano na 450, sigurno. I tih 595 je prihvatljiva cena uzevši u obzir da je izašao skoro i da je u radnji sa 2g garancije kod njih. U poređenju sa Pro verzijom mu zameram samo kameru i što nisu ubacili imx689 i telephoto.

Sent from my Oneplus 7 using Tapatalk

Kod nas je kupovina op-a poprilicna lutrija pogotovo posle problema sa displejom

^Stavio si link sa Pro modelom koji ima mnogo bolji imx689, obican 8 ima stari imx586, a kosta kao S20+ u EU...

Bez garancije, nazalost. Nije tu nista diskutabilno, nema je, odnosno nece je biti. A tako nesto u ovom cenovnom razredu je nedopustivo, bar meni.
Ma uvek se može naći sa garancijom, ali i dalje ostaje problem što je s20+ sa cenom u rangu a dere ga u svakom pogledu [emoji6]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Nije ni čudo što skače cena za op7 pro. I dalje vrhunski proizvod.

Sent from my SM-G973U using Tapatalk

Proveravam danas u Rusiji, pala cena za običnu osmicu, 49200rub, što mu je u € oko 595. Realno ni sada nije loša kupovina, a za koji mesec (septembar-oktobar) će lagano na 450, sigurno. I tih 595 je prihvatljiva cena uzevši u obzir da je izašao skoro i da je u radnji sa 2g garancije kod njih. U poređenju sa Pro verzijom mu zameram samo kameru i što nisu ubacili imx689 i telephoto.

To je vec vrh cena, tom logikom oko 750e im je pro, sto je odlican deal za najbolji flag (kad se sve uzme u obzir) na trzistu sa leglanom garancijom.

Nazalost nemamo Putina, nego zalosnu sovu....

Što je najgore, nema te logike za pro, isto je bilo i sa 7 i 7pro, sedmica jer nije popularna, pala je cena u startu baš, ispod 4 posle par meseci od izlaska, dok se pro i dan danas drži preko 500e, isto će biti i sa 8 i Pro verovatno.

Što je najgore, nema te logike za pro, isto je bilo i sa 7 i 7pro, sedmica jer nije popularna, pala je cena u startu baš, ispod 4 posle par meseci od izlaska, dok se pro i dan danas drži preko 500e, isto će biti i sa 8 i Pro verovatno.

Ironija živa...pre par meseci je 7pro u Nemačkoj mogao nov da se nađe za 430-450e (oglasi naravno)...sada su 100e više; realno prvi android koji je i posle godinu dana na ceni...neki čak i zaradili na istom...ili koristili i prodali za iste pare [emoji849][emoji106]

@SretenBG uopšte me ne bi iznenadilo dugoročno da se maksimalno oribliže cene op7 pro i op8 pro!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Zato ja kažem, meni je i dalje ovaj moj 7t pro bolji od 8 pro.. Jer hole punch je big no no kao i notch za mene.. A cene da ne pričam

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Slazem se pogotovo posle problema sa displejom cene 8 pro ce ici na dole,sto kaze kolega ne bi me zacudilo da vrlo brzo budu slicne cene.

Meni u ovom prikazu, sveukupno OP 8 Pro deluje najbolje, a K30 Pro se odlično drži s obrzirom da je ispod pomenutih suparnika.

Poslednja izmena:
Opet je best by za do 600e iako kamera nije medju najboljima. Biće tek dobra kupovina kad još malo padnu cene. Nadam se da ce od T modela biti bar jedan sa flat ekranom. Ovi zakrivljeni smraju samo tako...

Zašto se podrazumeva da neko mora da koristi Pixel? Najprehajpovaniji telefon koji sem kamere nema ništa drugo da ponudi. Plus ni na Pixel-u nije idealna kamera, ima i overexpose i promašen wb, u night sight često pretera sa šumom pogotovo na nebu npr.

Zašto se podrazumeva da neko mora da koristi Pixel? Najprehajpovaniji telefon koji sem kamere nema ništa drugo da ponudi. Plus ni na Pixel-u nije idealna kamera, ima i overexpose i promašen wb, u night sight često pretera sa šumom pogotovo na nebu npr.

Da je poredio brzine izvođenja operacija, napakovan bloatware, dizajn i šta god ostalo... Ali poredi kamere i to u noćnom režimu.

Btw, probao sam kamere sa ovog klipa koje jedino konkurisu pixelu (samsung i jabuka) a od kineza samo Mi9,
i... samo mi je iPhone značajan u celoj priči.

OnePlus expands Protection Plans to 27 European countries

1302520-1dd8ab30c433647fff7476bcd95abf25.png

https://www.androidpolice.com/2020/05/18/oneplus-expands-protection-plans-to-27-european-countries/

Vrh Dno