Šta je novo?

OnePlus 3

Trebalo bi malo više, ali signal je ludovao + 2 sim kartice + BT upaljen. Cedio je on fino i chrome i allo. Ovakvo korišćenje napolju sa automatskim osvetljenjem je to to. Izvukao bi više da je nova baterija, mislim da brzo punjenje ostavlja svoj trag, isto kao i na samsung, takvo je moje iskustvo, a i baterija kraće traje kada koristim brzo punjenje, moje iskustvo je takvo. Fore po 6-7 sati ekrana to može, ali kući ili kancelariji, sa wifi i smanjenim osvetljenjem, naravno i odličan signal. Napolju sa njegovim korišćenjem nema šanse. Ovakvo korišćenje identično izgura S7, ali ima FB i ostalu socijalu. S7E gura više. E, kad se zatvorim kući, spustim roletne, wifi, pustim YT, ode S7E na 7 sati ekrana i više.
Treba da napišete u kojim uslovima i kako dođete do kog rezultata, mislim na ove po 6-7 sati.
@Uroš, savetovao bih ti da probaš tri puta da puniš/isprazniš bateriju bez brzog punjenja, ostavi fon noću da se puni, samo brzo punjenje ugasi, probaj, ništa te ne košta.

To za punjenje na slabijoj struji ja odavno primetih.

@Ivan

Tako je, na odmoru sam, wifi koji imam je katastrofa sve je outdoor i koristim lte. Kako da ugasim fast charge za probu?

Oko mene su Nexus 5x, jos jedan OP3, S7 i svi imaju stock punjace sa brzim punjenjem tako da nemam drugi punjac sem ovaj oem.

Brzo punjenje na OP3 radi samo sa njegovim punjacem i kablom, tako da ako uzmeš bilo koji drugi neće ti puniti brzo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Prikaci USB kablom na laptop. Ako imas noviji laptop, sa jacim USB portovima, puni kao stock za S5.

Ne znam za vas, al' od kako koristim Dash na op3, ne gledam toliko na bateriju..
Kad ustanem, stavim na punjac, odem u wc, stavim kafu, vratim se, on vec sa 20% na oko 60%.
I ja izvlacim oko 4h sot max kad sam napolju i brightness na oko 80%.

Razmisljam da menjam S7E za oneplus 3T. Vredi li doplate stotinak evrica ili ne?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kao ljubitelj stock Androida, mislim da ti se ne isplati ta doplata :)

Ne znam za vas, al' od kako koristim Dash na op3, ne gledam toliko na bateriju..
Kad ustanem, stavim na punjac, odem u wc, stavim kafu, vratim se, on vec sa 20% na oko 60%.
I ja izvlacim oko 4h sot max kad sam napolju i brightness na oko 80%.

Ziva istina. Ovako kad nemam obaveza pa buljim u telefon onda gledam bateriju sot itd. Preko godine dok rintam nije mi ni na kraj pameti :)

Da ima nacin da se povrati VAT od OP-a, ja bi uzeo u Nemackoj olako. Ali oni ne rade povracaj poreza, a na jedan komad niko nece usluzno to da uradi :)

Krenuo 7.1.1 globalno
b3883420f5c5fa0018822d45675a24d3.jpg

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

7.1.1 OOS 4.1.3 sve stock samo root i twrp.
Izasla nova beta 7.1.1, kazu da da su utegli lepo sve. Probacu veceras.
995e6e2dc23032741c82990dbe3db195.jpg
d2734d6062304b38d7343f3bc77b4040.jpg

Da li vredi ovaj telefona sada uzimati kada je cena ovog uređaja izjednačena sa sg s7e?

Ne znam da li se isplati, ja sam ga kupio posle OP2, imao sam varijantu i SGS7e za malu doplatu koja nije bitna i nisam razmišljao ni trenutka. Ovde je (skoro) čist android i pored svih prednosti S7e nisam mogao da prihvatim njihov touchwiz.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

S obzirom da je 3T edicija stara pola godine, i da XDA vrišti koliko obožavaju uredjaj, po meni 1+3 zvuči kao dobra stvar.
Samo ne očekuj da će telefon imati wow efekat kao izvikani flagshipovi, ali zbog 6gb i SD 821 ovu mašinu će gurati kao Note 3 u svije vreme sa custom romovima i slično

Sent from neki tamo iPhone

Poslednja izmena:
Kao što htc one m8 i dalje ima nove rom-ove posle više od 3 godine [emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li vredi ovaj telefona sada uzimati kada je cena ovog uređaja izjednačena sa sg s7e?
Drug prodaje s7e i uzima 3T.
Kao sto je napisao kolega iznad, stvar ukusa.

I da li možeš da prežališ tu lovu ako se nešto desi, jer garanciju nemaš, niti ćeš naći neki deo ovde ne daj Bože nešto ako se desi.

I da li možeš da prežališ tu lovu ako se nešto desi, jer garanciju nemaš, niti ćeš naći neki deo ovde ne daj Bože nešto ako se desi.
Nema poznatih falinki tipa eksplozija baterije, bootloop, lense flare itd. Ekrani se krecu oko $100-$120 na ebay-u. Ako se desi nesto, uvek moze da posalje OP-u iz Srbije iako nemaju zvanicnu prodaju. Ceka se valjda oko mesec dana.

Ako telefon ima manje od godinu dana, ima garanciju koja se moze ostvariti jako lako. Provereno u praksi sa OPO.

A ti si ga beše slao u garanciji? Znam da je neko a nikako da se setim ko je to bio. Živi dokaz da garancija postoji.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

A ti si ga beše slao u garanciji? Znam da je neko a nikako da se setim ko je to bio. Živi dokaz da garancija postoji.

I da li je morao da šalje u originalnom pakovanju na reklamaciju ili ne?

Pa njega valjda pitaš :D Sećam se samo da je realizovano kako treba sve.

I da li je morao da šalje u originalnom pakovanju na reklamaciju ili ne?

Da, ja sam ga slao zbog zute fleke na ekranu. Ne, nisam ga slao u originalnom pakovanju niti se to trazi. Prosto se javis podrsci, prijavis problem i posaljes slike. Ukoliko na konto toga utvrde da treba da se menja nesto tj. da je hardverski problem, dobijes UPS kod, zapakujes telefon, pozoves kurira i to je to.

Iz Srbije radi i vrate za Srbiju bez problema sa carinom posle? Ne traze ti JCI za izvoz u UPSu?

Zasto godinu, ako si u EU uzeo, zakon kaze 2 godine?

Nazad
Vrh Dno