- Učlanjen(a)
- 28.12.2005
- Poena
- 510
Trebalo bi malo više, ali signal je ludovao + 2 sim kartice + BT upaljen. Cedio je on fino i chrome i allo. Ovakvo korišćenje napolju sa automatskim osvetljenjem je to to. Izvukao bi više da je nova baterija, mislim da brzo punjenje ostavlja svoj trag, isto kao i na samsung, takvo je moje iskustvo, a i baterija kraće traje kada koristim brzo punjenje, moje iskustvo je takvo. Fore po 6-7 sati ekrana to može, ali kući ili kancelariji, sa wifi i smanjenim osvetljenjem, naravno i odličan signal. Napolju sa njegovim korišćenjem nema šanse. Ovakvo korišćenje identično izgura S7, ali ima FB i ostalu socijalu. S7E gura više. E, kad se zatvorim kući, spustim roletne, wifi, pustim YT, ode S7E na 7 sati ekrana i više.
Treba da napišete u kojim uslovima i kako dođete do kog rezultata, mislim na ove po 6-7 sati.
@Uroš, savetovao bih ti da probaš tri puta da puniš/isprazniš bateriju bez brzog punjenja, ostavi fon noću da se puni, samo brzo punjenje ugasi, probaj, ništa te ne košta.
Treba da napišete u kojim uslovima i kako dođete do kog rezultata, mislim na ove po 6-7 sati.
@Uroš, savetovao bih ti da probaš tri puta da puniš/isprazniš bateriju bez brzog punjenja, ostavi fon noću da se puni, samo brzo punjenje ugasi, probaj, ništa te ne košta.