Šta je novo?

OnePlus 3

Da, u EU je garancija 2 godine.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
Za OP3T ,ne znam kako je za OPO bilo.

Poslednja izmena:
Nebitno je koji model, ako OP iz EU salje za EU kupce, onda mora biti 2 godine, po zakonu.
A ako nema dodatnog VAT, nego je iskazan na racunu, to znaci da se salje iz EU.

Da, ja sam ga slao zbog zute fleke na ekranu. Ne, nisam ga slao u originalnom pakovanju niti se to trazi. Prosto se javis podrsci, prijavis problem i posaljes slike. Ukoliko na konto toga utvrde da treba da se menja nesto tj. da je hardverski problem, dobijes UPS kod, zapakujes telefon, pozoves kurira i to je to.

Puno ti hvala za info, ortak treba da mi donese 3T iz USA kroz mesec dana pa me zanima da li će moći da funkcioniše garancija u Siberiji.

Sent from neki tamo iPhone

@Zile995 Kako kesira a? [emoji1]
b59333626a851d7a3681327eaf91510c.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

I ne bas najsrecnije s obzirom da ima 6gb rama a samo 1.2 kesirano.
Toliko meni kesira mi5s na rr romu a ima 3gb rama.
Daj runing ekran da vidimo koliko su system i apps.

I ne bas najsrecnije s obzirom da ima 6gb rama a samo 1.2 kesirano.
Toliko meni kesira mi5s na rr romu a ima 3gb rama.
Daj runing ekran da vidimo koliko su system i apps.
Sve je stock.
748fed8ef319a3e63e5d5bc4c347b30f.jpg

Sistem je dosta nagojen :)
A imaš i 1.5 gb servisa.
Imam osećaj da i da stave 10gb Rama sistem bi vukao jedno 4, uvek proporcionalno količini rama u telefonu raste i system usage.

Sistem je dosta nagojen :)
A imaš i 1.5 gb servisa.
Imam osećaj da i da stave 10gb Rama sistem bi vukao jedno 4, uvek proporcionalno količini rama u telefonu raste i system usage.
Lepo radi vec par dana, mozda predjem na neki aosp, al' za sad nema potrebe.

Da me ne razumeš pogrešno, nisam mislio da op3 vuče puno rama nego android tako nešto bezveze funkcioniše :)

Da me ne razumeš pogrešno, nisam mislio da op3 vuče puno rama nego android tako nešto bezveze funkcioniše :)
Razumemo se. Al' opet cu izabrati android naspram closed source-a makar radio brznom svetlosti.

Pa dosta rama vuče, ja sam mislio da je op najbliži vanila droidu.
Ovo vuče kao Samsung tw.

Ne sumnjam da on radi fenomenalno, ali ne kontam što je nagojen toliko..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa zato što ima 6 GB na raspolaganju... 5x i 6p imaju identičan sistem pa je na 6p za jedno 30% veći system usage, kao što @chobbyns reče tako Android radi. Isto tako i same aplikacije više zauzimaju u memoriji ako je ima više na raspolaganju.

Nesto mi mnogo velika system-ska zauzetost 3.5 GB.
Kod mene 1.5 uglavnom sad slucajno dodje do 1.6.
78c786379632746a17a482ca57d1fa07.jpg

Pa zato što ima 6 GB na raspolaganju... 5x i 6p imaju identičan sistem pa je na 6p za jedno 30% veći system usage, kao što @chobbyns reče tako Android radi. Isto tako i same aplikacije više zauzimaju u memoriji ako je ima više na raspolaganju.

Jer imao 3, 6 ili 10 giga, uvek će biti sve popunjeno. Dajte samo fejsbuku i instagramu rama i to se brzo popuni.

To je jako loše. Ako aplikacija isto radi na 2 ili 4 giga, zašto onda joj na 4 giga treba više rama za isti rad, iste aplikacije.

Čemu onda više od 3-4 giga?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nesto mi mnogo velika system-ska zauzetost 3.5 GB.
Kod mene 1.5 uglavnom sad slucajno dodje do 1.6.
To sto si video nije sistemska zauzetost nego ukupno koriscenje system+apps...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Kupovao neko dbrand za phone? Razmisljam se da uzmem . . . vidim danas je 20% off na poruzdbine

I ja sam razmišljao o dbrand ali sam u međuvremenu našao odličnu Nillkin tanku providnu masku na gb i sad nosim samo to, kući imam Nillkin frost i Pellosi, ali ova mi je mnogo bolja.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Rasta PM.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

@Misa, njemu pise 3.5 Used, nesto cached i ostalo free - to Used je i System i Apps.
Ne gledate isti prozor/OS build.

Da li mozda neko hoće da narucimo zajedno i podelimo troskove?

@Misa, njemu pise 3.5 Used, nesto cached i ostalo free - to Used je i System i Apps.
Ne gledate isti prozor/OS build.
Da, sad vidim nismo se razumeli a i ja sam jednim delom pisao za svoj SS, a drugim delom sam pomesao ona dva SS, nebitno kapiram sad na sta je mislio znam to nego sam drugi SS gledao a pisao o trecem.
Hvala @alfaunits.

Stigao punjač posle skoro mesec dana, ali ovo nikad u životu nisam video.

Šatro ima neki EU adapter, ali ne mogu nigde da ga ubodem u struju (smeta mu ovo plastično telo, ne mogu uopšte da ga uguram u utičnicu).

Kapiram da sad moram da jurim neki adapter u elektro-šopovima za US plug, ali dobiću neku karakondžulu od punjača.

http://www.ebay.com/itm/15239583647...49&var=451677608018&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Meni ovo lici na UK plug ali bez pina..wtf

Vrh Dno