Šta je novo?

OnePlus 3

Stize mi telefon za par dana :)

Dajte neki predlog za rom...nemam mnogo vremena da se igram, menjam, testiram tako da mi treba neka stable varijanta...vidim da je manje-vise vecina vas zadovoljna sa OOS-om?!

Na OP1 koristim sultanxda CM vec dugo i prezadovoljan sam, ali za trojku je on i dalje na MM...mada ne znam ni da li da prelazim na N...

Hvala unapred.

Meni koji sam bio flesoholik sa raznim iteracijama Nexus serije sam "zaglavio" na stock-u sa OP3. Jedino što flesnem je root radi blokiranja reklama. Pa ti sada vidi...

Jer stock op3 ima taman dovoljno dodatnih opcija za prosjecno koriscenje da jedino reklame ostaju problem(cic).

Ja sam na stock oos 4.1.1 samo root imam. Smara me rkanje sa enkripcijom i resetovanjem. Mozda ponekad flesnem neki kernel i to je to.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Prvo punjenje nakon update-a i brisanja kesa.

dc5c803cba5f4490f08b71e46531756f.jpg
7e54bb4de523845b19dd4bf367160fd5.jpg
ade2ed02838a349941cc3a685783c06b.jpg

Hvala na savetima...root i twrp ide 100% a za OS krecem sa stock-om pa cu videti...

Ova poslednja verzija oos 4.1.1 primetno manje aplikacija drži u kešu. Nije strašno, ali baš se primeti razlika.

Jesi li siguran? Ja sada izbrojah 29, a nisam brojao sistemske...

Nisam ih brojao, ali se aplikacije definitivno češće učitavaju iz početka, a u kešu mi je max oko 1.2gb, a bilo je i do 2. Na slim Romu na kom sam bio do pre neki dan je oko 2.5gb aplikacija stalno u kešu.

Pa kako ne kapirate, to je novi feature za svaki telefon - update jede bateriju, vi kupite externu bateriju, koju vam debelo naplate :)

Ugasio sam location i bateriji nema kraja... OST 6 sati. Sa uključenom lokacijom nisam imao 2 sata. Šta je fora ne znam ali mi je bitno da radi.

sent from my ONEPLUS 3T©

Danas mi stize OP3T

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

I meni stigao kod kolege u HR, sutra ga pruzimam.
Upao sam malo u "nezgodnu" situaciju, istekao mi ugovor kod mtel-a i tu sam uzeo Huawei p10 (odnosno i njega sutra preuzimam).
Sta ostaviti?
Lomim se samo zbog kompaktnosti i kamere P10. Sve ostalo mislim da je na strani 3t?

Sent from my Z2 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bez razmišljanja, OP3T

Tako sam i mislio. Ako stignem mozda okacim par fotografija op3t vs p10.

Sent from my Z2 Plus using Tapatalk

Pozdrav ljudi, planiram da pređem na 3t. Recite mi neke mane koje bih trebao da pogledam prilikom kupovine, gde mogu da ga nabavim za najbolju cenu? Osnovna verzija je 6 rama i 32 mem? Onaj mat crni je bruka lep..
Razmišljao sam između htc 10, Pixel xl ali sam zaključio da bi najbolji odnos cena kvalitet bio 3t..

Predpostavljam da ste svi zadovoljni fonom? Da je guja itd?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Osnovna verzija 64/6 crni ima samo u varijanti 128/6. Naj jeftinije ako može neko iz EU da ti donese.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Imam teču u Švici, ima li šta tamo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Švicarska nije u EU tako da ništa od op3

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Gle stvarno, nema u CH da salju :D

Ima neko viška dash adapter (da ga proda, razume se)? :)

Fon je služio kao navigacija u kolima, a sva je prilika da smo zaboravili dash adapter u Barseloni.

https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-4-1-3-7-1-1-ota-for-oneplus-3.517785/
OxygenOS 4.1.3 (7.1.1) OTA for OnePlus 3
Upgraded Android 7.1.1
Added expanded screenshots
Improved picture taking of moving objects with blur reduction
Improved video stability when recording
Improved WiFI connectivity
Improved bluetooth connectivity
Fixed Instagram swiping bug
Fixed hardware buttons malfunction bug
Increased system stability
General bug fixes
Ko je na stock-u, kao i uvek, free vpn na Kanadu i ide OTA. Za nas sa twrp-om, postavice indusi full zip za par sati na xda.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno