A možda je bolje da kupiš dual-core procesor?filipenko je napisao(la):Ispalo je da sam podešavanja tražio na pogrešnoj adresi pokušavajući da Obliviona nateram da radi na nižim setovanjima, dok je u stvari svo vreme problem bio u pozadinskim programima koji su radiliI neopisivo mi je drago zbog toga.
Pitaj Pailheada, on ima isti problem hihihiface je napisao(la):Jel ima neko sa 7800gt da mi kaze sta bi mogao da ocekujem?
Bogami trava nije tako daleko od prave, da vidiš kolika ume da bude kod mene u vikendici kada je ne podšišam na vremeG!!! je napisao(la):meni se trava ni ne svidja pogotovo ako se nalazim u njoj, mislim kakva je to trava koja mi golica nozdrve?ono ssuper je kad je na 10ak i vise metara ali kad se nalazim u njoj onda je prosto iritantna.... sad cu da je proredim i podsisam
![]()
Sempron 3100+, 1 GB rama, 6800 GSG!!! je napisao(la):edit2: filipe koju makinu imas?
Ma jeste, evo odmah ćuVoodoo_NBGD je napisao(la):A možda je bolje da kupiš dual-core procesor?![]()
golub je napisao(la):Ako ste dobili na lotu ili opljackali banku:
http://www.firingsquad.com/hardware/oblivion_high-end_performance/page5.asp
Mozes da ocekujes da se pitas svakih sat vremena - je li moguce da sam kupio novu graficku i sad preoravam .ini fajl da odrzim "osatke lepote" na glatkom frejmu... Ili da kao Filipenko ili ja stavis hit iz 94/95 i uzivas u full predstavi!face je napisao(la):Jel ima neko sa 7800gt da mi kaze sta bi mogao da ocekujem?
Jeste. Imam drugara sličnog mišljenja, on voli rts ali ga smara da pravi jedinice, voli fps, ali ga smara da puca. Zato on lepo uzme i pika Chicken Invaders, Icy tower i slične stvari po ceo dan.Proday je napisao(la):Joj ljudi sto ova igra smara pa to je strasno. Vec posle prve misije, tj posle one zatvorene kapije kad treba da vodim onog svestenika nazad u neki grad mi je muka. Prvo sam trcao konjem pola sata do tamo, pa sad treba jos sporije nazadAko i svestenik moze da jasi samnom mozda i neobrisem igru :d Inace sama po sebi igra ima mnogo propusta, gluposti, nebuloznosti i sl!!! Sve u svemu igru treba igrati samo da bi uzivali u grafici dok trcite tamo-vamo, a od te grafike nema nista posto moram da ubijem detalje da bi mi igra radila iole prostojno. Svaka cast onima sto im igra LETI na 6600GT i x800 na 1200 rezoluciji sa MALO oslabljenim detaljima!!!
Ajde sad, preteruješ žešće, hitovi iz 94/5...:d Ne znam šta podrazumevaš pod full detaljima, ali na toj konfiguraciji mora da radi sve na 1280x1024 sve full bez AA i AF. Ili je nešto drugo u pitanju. Pogledaj mojih par postova ranije, otkrio sam da je problem bio u par pozadinskih stvari koje kad ubijem igra radi odlično.golub je napisao(la):Mozes da ocekujes da se pitas svakih sat vremena - je li moguce da sam kupio novu graficku i sad preoravam .ini fajl da odrzim "osatke lepote" na glatkom frejmu... Ili da kao Filipenko ili ja stavis hit iz 94/95 i uzivas u full predstavi!
(MSI 7800GT pci / 3200 venice / 2GB DC )
filipenko je napisao(la):Sempron 3100+, 1 GB rama, 6800 GS
Ništa overklokovano (i stidim se toga...ali šta da radim, sve mi super radi što mi treba pa me je mrzelo da čačkam)
filipenko je napisao(la):Sempron 3100+, 1 GB rama, 6800 GS
Ništa overklokovano (i stidim se toga...ali šta da radim, sve mi super radi što mi treba pa me je mrzelo da čačkam)
Nove...
golub je napisao(la):Mozes da ocekujes da se pitas svakih sat vremena - je li moguce da sam kupio novu graficku i sad preoravam .ini fajl da odrzim "osatke lepote" na glatkom frejmu... Ili da kao Filipenko ili ja stavis hit iz 94/95 i uzivas u full predstavi!
(MSI 7800GT pci / 3200 venice / 2GB DC )
@stoske:
meni na 10x220FSB vec dve godine sve igre rade bez problema, a oblivion mi je izleteo na desktop 10 puta za 20 minuta. PRVO sto sam probao je 10x217FSB i oblivion mi je od tada izleteo dva puta za ~40 sati igranja.
stoske je napisao(la):inace imam 6600gt i 1792mb rama.
eternity je napisao(la):Sabrati 1024+512+256!![]()
![]()
MrSa je napisao(la):Sta je potrebno uraditi da imas 1792mb rama... ?![]()
golub je napisao(la):Inace ne znam sta to moze da radi u pozadini WinXP sto Venice3200/2Gb ne bi trebali da ''samelju'' uz gubitak 0,3 FPS kod benchmarka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari