Ne bi se slozio sa tobom. :djoriq je napisao(la):hint 2: igra puca zbog "onog", tako daaa... nabavite original![]()
Meni je igra po defaultu (mislim onaj autdetect i configuration) teksture namestila na large. Imam semprona 2800+, 6600gt 128mb i 1gb ram. Nije nishta overclockovano, a nema swapovanja i sekanja i uchitavanja koje spominjesh...gx-x je napisao(la):Ljudi, zaboravite na large teksture bez minimum 256 rama na grafickoj, tj da preformulisem ako necete da vam igra swapuje i secka i ucitava, a imate 128mb rama na grafickoj -> teksture moraju na medium nazalost. Imao sam 6800gt 256mb i sada imam 6600gt128 mb, teksture na large = ko da imam 512mb rama, a ne 768, sa GT-om je igra bez takvih problema sa large teksturama, tek posle 3 sata pocne da ima memory leak, ali pravi.
BlackNeo je napisao(la):Ja sam se razocarao u nagradu, uopste nije nesto jak taj Imperial Dragon Armor, jedino sto izgleda ljepse od ostalih. Ocekivao sam da ce biti makar kao Ebony Armor sto se tice jacine, ali nista od toga.
pa dignut jeWhite_Dragon je napisao(la):Pa onda digni difficulty malo![]()
True, true.sto se spoilera tice, lepo sam jos na pocetku trazio da se napravi bar jos jedan topic...
ovako imamo 30 strana, nekom ko pozeli nesto pametno da procita PUUUNO srece |(
na 10 strana se gxx svadja kako nije moguce da na upola jeftinijem x1600pro igra radi bolje nego na 6800gt, a na jos 10 se javljaju pojedinci sa karticama "na kojima sve leti"
od ovih 10 preostalih bas se treba potruditi i naci nesto vezano direktno za savet za igru...
forum:The entire 1.x rendering path is only half finished in Oblivion. There's no way in hell they had enough time with the extensive quality assurance you have to go through. When digging through the eecutable you'll find a lot of odd things, half finished and some which are just bad software engineering. Looking through it I'd wager that their original plan was to support Geforce 4+ cards, which they later dropped because of time constraints. I'm happy they left the half finished 1.x path in there though as it's what allows us to run the game in the first place.
memorija ne da mi je OC-ovana, nego je under-clockovana: umjesto na 2.5-3-3-8, radi na 2.5-3-3-11 (jer nf2 to vishe voli, kako kazu), a i inace je corsair i twin mos u pitanju. A ti premotaj malo thread i vidi tvrdnju da original (tj. clone image istog) rjesava problem sa pucanjem. Kakvo bre pregrijevanje, pa u julu necu moci ni da upalim Oblivion onda :dgx-x je napisao(la):bolje ti to probaj sto sam ja rekao nego da zezas ovde![]()
psaras_pa je napisao(la)::d :d :d Sjajno...
Sto se tice obliviona,meni osetno brze radi sa 2xAA nego kad iskljucim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari