- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
@*******i, ja ne znam da li si goru kupovinu mogao da napravis....evo razmishljam....nisi mogao :d:d
1) Zasto pretpostavljas da je to neki bug, zar ne moze jednostavno takav objektiv da bude ? Treba razumeti da sa nizom cenom idu i kompromisi, niko nema svemirsku tehnologiju da za manje para napravi objektiv istog kvaliteta, vec se jednostavno spustaju standardi u bilo kom smislu i napravi jeftiniji objektiv. Zato je uvek bolje kupiti polovan Canon/Nikon, uvek se dobija vise za ulozene pare.
2) Da li stvarno mislis da bi ovde brze bilo sta uradio, ne za Tamrona, nego za Canona za koji postoji nekakav servis i podrska.
A moj Tamron 24-70 objektiv kod Andora evo skoro već dva meseca, reklamirao sam battery drain bug koji ima sa 6D kad je aparat isključen, curela baterija samo tako... Komično, lomatao se on tamo da mu uvaže i zamene mesec dana, zamenili za drugi primerak, probao ga tamo pre slanja i taj isto ima drain bug... Katastrofa, sad se čeka treći bez tog bug-a. Nikad više Tamron u životu i nikad više mađarska garancija, od sad samo Canon objektivi sa domaćom garancijom... Sa 3rd party objektivima velika kocka, dobro je što nisi uzeo Tamrona...
[YOUTUBE]fcR3U6LmaMA[/YOUTUBE]
1) Zasto pretpostavljas da je to neki bug, zar ne moze jednostavno takav objektiv da bude ? Treba razumeti da sa nizom cenom idu i kompromisi, niko nema svemirsku tehnologiju da za manje para napravi objektiv istog kvaliteta, vec se jednostavno spustaju standardi u bilo kom smislu i napravi jeftiniji objektiv. Zato je uvek bolje kupiti polovan Canon/Nikon, uvek se dobija vise za ulozene pare.
2) Da li stvarno mislis da bi ovde brze bilo sta uradio, ne za Tamrona, nego za Canona za koji postoji nekakav servis i podrska.
Poslednja izmena: