Bas taj demo su okacili na YT. Obećava, ali meni deluje kao Deus Ex.
Ali i to na stranu - ulaganje od 2k eura zarad jedne igre? Kupiš Sony i igraš i Cyberpunk i ostale ekskluzive koje se neće pojaviti na PC-u.
Naravno da nije samo Cyberpunk jedini razlog kupovine novog kompa... vrti se meni "upgrade" po glavi vec 2-3 godine, ali sve kao ajde da vidim da izadje ovo, ono, onda zaboravim na to i tako dalje....
Sto se igara tice, svasta nesto bih igrao pored Cyberpunka, ali eto on mi je ubedljivo na vrhu liste i sigurno cu uloziti puno vremena u njega i bas ga dugo cekam (igra kao pravljena za mene), tako da sam odlucio da je sad "pravo vreme" za novi komp...Hvala im sto su pomerili release za pred kraj godine, da sam pazario 2000 seriju, sad bih se smorio kao zmaj

Ploca, CPU i RAM su mi 8 i po godina matori, GPU 3 i po, pa mi iskreno nema logike da azuriram CPU i ostalo, a da ostavim 1060, tako da se sve menja, sem tipa HDD-a...
Sto se konzola tice, razmisljao sam i o PS5 mozda, ali ipak vise volim da ja odredjujem sebi performanse i da nadogradjujem po potrebi vremenom sta mislim da treba... Opet nece moci konzole da se porede sa highend racunarima nikad... jeste da cu puci za komp dosta vise nego za konzolu, ali boze moj
Generalno gledajuci 3000 seriju, za ljude koji zele da idu na neku highend opciju, 3080 mi bas bas deluje kao odlicna opcija kad poredim odnos jacine/brzine i cene... Naravno, ostaje da se vidi sta ce to 3080Ti doneti, ali verujem da ce biti razlika izmedju Ti i neTi verzije u fazonu "koliko para, toliko i muzike"... za neke npr tri godine kad 10GB vise ne bude dovoljno da se teraju igre na max, doci ce i vreme da se menja grafika, tako da opet sve ok... cak da bude i dve godine, opet ok... Opet treba videti i sta ce AMD ponuditi, pa da padne definitivna odluka o kupovini, mada ako AMD bas ne uleti sa obe noge Nvidia opcijama, mislim da mi ne gine 3080...