Pa bolje je poredjenje ako SGS2 kosta 400e
koliko onda znacajno losiji telefon i sistem mogu da kostaju?
U Lozani, CH, u radnji, sa računom i garancijom, bez ugovorne obaveze, Samsung Galaxy S II kosta 400€!? U Srbiji je mnogo, mnogo skuplji...
Na osnovu čega misliš da je lošiji? Jel si ga probao?
Da se razumemo, ja imam android i mnogo više mi se svidja nego iphone i ios, ali tvoje izjave su krajnje neprimerene.
Po meni je ovo bilo skroz ocekivana prica za 4s. Kao sto je bilo sa 3G i 3GS. Sad sto su previse mnogi ocekivali, njihova stvar. Apple je izbacio odlican telefon kao i uvek. Ima jaci procesor, graficku, kameru, sigurno i ram memoriju od cetvorke. Svakako kad bude izbacio peticu ima da zapusi usta svima kao i sa cetvorkom sto je bilo.I onako Sljamsung, HTC ili bilo koji drugi proizvodjac ne mogu se i dalje porediti sa iPhone-om sto u izradi, sto u kvalitetu, sto u hardware-u.
Jer su i onako sve prekopirali od njih.
![]()
Novi telefon je dobar ali ima boljih i problem je sto je apple opet pokrenuo hajp masineriju, a nisu imali bas nicim da pokriju taj hajp.
Po cemu?Nema sumnja da je SGSII daleko, daleko bolji telefon po svim pitanjima
I onda slusamo pricu o sektasimaPreobratio sam vecinu
Da, u najuglednijoj radnji sa racunom i garancijom, bez ugovora kosta 489chf ili ti 400e
http://www.digitec.ch/?param=toppreise&wert=209918
Moze sa neta da se naruci za 475 chf.
Jel zna neko šta znači Siri na japanskom? Probajte listen ako ne verujete
http://translate.google.com/#ja|sr|尻
Pa i nisu nešto.
Jesu ili nisu?Heheheh, kralju!
Pa zar ti verujes da je ovo uslikano iPhoneom i da bar nije proslo opseznu obradu do neprepoznatljivosti u PS???
Rekoh ti, volim malo da preterujem kad je u pitanju apple
Nemoj puno da se sekiras za cene u CH, tehnika je jedina stvar koja je ovde jeftina (zbog poreza od 8%, a marze ko i svugde drugde u ovoj oblasti), medjutim vecina cena je 3-10X veca nego u srbiji i mnogim drugim mestima![]()
A ja mislim da su veverice svi koji su se nalozili na sminkericu jabucicu
I opet ,ja sebi uzimam ovu zvercicu![]()
pre svakog iPhone i ako sam cekao da vidim kakav ce biti iPhone5 kad ono jadac :d
Posto Samsung Galaxy S3 izlazi u 2012 ,tamo negde u drugom kvartalu mislim da je itekako dobar kompromis Samsung Galaxy S2 HD LTE .
Cak ne moram da brinem ni za futrolice ,mere se znaju![]()
Lepo si resio, ali sto ce ti LTE?
Mozda na papiru, ali baterija na iP4 traje 3 dana, na 4s najavljuju jos duze (nek ostane na 3 pa je dovoljno), a nijedan 4-inch tel ne moze da pregura 1,5 danBaterija je unapređena, ili možda bolje reći, dovedena u sklad sa trendovima, svi modeli najavljeni za jesen imaju baterije od oko 2 Ah.
Znači 3 dana heavy korišćenja, ne bi rekao al ajde.Mozda na papiru, ali baterija na iP4 traje 3 dana, na 4s najavljuju jos duze (nek ostane na 3 pa je dovoljno), a nijedan 4-inch tel ne moze da pregura 1,5 dan
@bata87
Bato ako hoces da ostanes duhovit, dosta je, nemoj vise da se ponavljas kao apple sa dizajnom![]()
Mozda futrolice i nisu za ip5 !?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari