Šta je novo?

Novi iPhone zvanicno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
3GS, drugi put :)

Razočaravajuće. Ovaj 4S nije uspeo ni da se izjednači sa Galaxy S2, a šta će tek S3 da mu radi... Jedino respekt za trajanje baterije, ako se bude pokazalo kao tačno u praksi, mislim da će jedino Samsung Wave moći po tome da mu parira. Ovaj asistent je bezvezarija, a dictation lepo iskopirali od androida. Čak ni kod iPoda nema ničeg vrednog pažnje. Šteta, ja se baš ponadao da će Apple da bude dobra konkurencija androidu, kao što je četvorka bila kad se pojavila...

Woooow amazing: Call it better, faster, and even more worldly... I ja tek sad vidoh i ovaj AirPlay, svaka cast
ah da i AirPrint

Hoce li neko od moderatora da promeni avatar ovom bati ili sta? :D
Salim se Bato, samo nastavi, tvoji komentari su jedan od razloga zasto pratim ovu temu iako me Ajfon ne interesuje nimalo.

Moram priznati da sam zaista zatecen ovim... bez ikakve zelje za trolovanjem ocekivao sam da ce Apple da izbaci SGS2 like zverinu u koju cemo svi da gledamo sa vilicama do poda i da se cudimo kako je dobra. Medjutim, ispada da je Apple ostao bez ideja? Ne stvarno, nisam ocekivao iPhone 4 sa boljim procesorom na kojem su Vilingo-like sistem, brzina do prve slike i kamera generlano najvece novine? I sta je sada sa svim onim futrolama silnim koje su kinezi napravili? Ja i dalje mislim da je ovo neka teska sala i da ce sutra biti u fazonu "zezali smo se evo ga iPhone 5" :)
Da je apple izbacio samo brzi tel kao sgs2, e onda bi se reklo da nema vise ideja, ovako je ios5 donep dpsta unapredjenja, npr konacno imamo ikonu za fotoaparat na lockscreenu, pa fabricki integrisan info lockscreen, pa konacno fullhd kamera i image stabilisation koji uzasno nedostaje svim telefonima, pa sa androida prekopirani imessage, pa siri, koji je trebalo osmisliti i napraviti da radi nesto korisno tj koloko tolko ubrza koriscenje telefona, a ne da se prepoznavanje govora koristi za unost bezlicnog teksta.Plus dualcore, itd
Mislim da je ovo logican naslednik iphone-a, nista vise nisu donosili ni prethodni telefoni, koliko je 3g bio bolji od 2g ? Identican skroz samo je imao gps i ziroskop i drugi backplate. Koliko je 3gs bio razlicit u odnosu na 3g, dosao je bolji softver (kao sada) i bolja kamera i brzi procesor (kao sada), iphone4 je dosao sa novim dizajnom i boljim karakteristikama, ali to je tek treca generacija posle 2g, tako da po meni, slabo cenimo softver koji je uvek bio prava prednost iphonea, a ne hardver.
Bas me zanima sta je sprint narucio, iphone 4s ili 5 :)

Hoce li neko od moderatora da promeni avatar ovom bati ili sta? :D
:D mozda ce :d

Inace sto duze istrazujem mogucnosti novog iOS5 i iPhone-a 4s sve vise sam impresioniran

Access from Lock screen
Open the Camera app with one tap.

Reminders
See what’s next
View reminders by date.

Auh, neki ljudi jednostavno odbijaju da priznaju poraz :)

FAIL

A ha ha ha, koja masa razočaranih iPhone fanbojeva po netu
happy0030.gif
.

Glavni problem je u ovome:
The reason People are so disappointed is because, People who buy iPhones usually want people to notice how much money they spent on it. Carrying a 4S doesn't quite give you that ego boost over people that only have the 4.
:laugh:

Apple je napravio ogroman udarac na ego svojih kupaca :hump:.
Zašto ljudi da kupe 4S kada nema razlike u odnosu na 4? Znate ono, kad ga stave na sto u Starbaksu, kako će ljudi znati da imaju najnoviji magični uređaj
happy0007.gif
?

Ima toga još:
It was an all around fail... regardless of price. They pulled a 3GS move in a time when IMO they need it. Can I add that apple compared their phone to the lg thrill, htc inspire, and recognized android handsets during their presentation to say how the iphone was equal in speed. Come on... that's not the apple I came to know.
happy0187.gif

Ova sira nije losa, ako lepo radi... Do sad sva slicna resenja su bila prosto prepoznavanje reci (komandi) i diktat. Cak ni to nije lepo radilo.
Mada cini mi se da je neko rekao da radi preko mreze? Znaci treba brz net? Koje jezike podrzava?

A ha ha ha ha ha ha - "novi" iPod Touch od 64 GB za samo 399 $. Ko to kupi je za :smackbum:.

Bas me zanima sta je sprint narucio, iphone 4s ili 5 :)
Ti to ozbiljno? Kao i svi ostali: iPhone 4 8 GB i iPhone 4S 16/32/64 GB.

Jel se zna cena za Sim-Free modele? Treba da javim deda mrazu na vreme da li SGSII ili iP 4S(hit). :)

SGS2 ima Villingo i nije los... uz malo vezbe moze svasta da se izvede ali.. pitanje je cemu to?

Dal si ti ozbiljan... Kakav bre SGSII, pa treba ti cak 2s da uslikas nesto

ps: izvini jos sam pod utiskom :D

Huh, nisam znao za to! Ništa onda, 4S mi se smeška. A još ima brži call :d

DukeofSerbia,

Telefon sam mislio da uzmem u Americi, pa me zanima cena u dolarima. Ali našao sam, hvala za info. :)

Moram priznati da sam ocekivao puno vise. Apple jednostavno nije skapirao da konkurencija nije sedela skrstenih ruku. Kad se iphone pojavio, to je bio najbolji multitouch touchscreen sistem. Gurnuli su stvari u napred. Microsoft i nabadanje olovkom poslali su u penziju. I vladavina je trajala i trajala, ali najbitnije od svega, konkurencija nije mirovala. Onda je dosao android, pa dok se on ispeglao, iphone je i dalje bio logican izbor. Medjutim, sada vec, kad se galaxy s2 moze uzeti za manje od 400e sa dve godine garancije, koji jednostavno jede ip4 koji je skuplji (!?), i sa androidom koji je sad vec i pored najgoreg skepticizma ipak sazreo sistem, dati silne novce tipa 700-800E za nasminkani ip4 sa par funkcija na kasisicu, i jos nemati garanciju, smarati se jailbreakom, geveyraspadom, rizikovati brick-ovanje, itunes, blackrain, zakljucavanje, untethered, rock extension has crashed!? Neka hvala.

Takodje 3.5 incha sa 140g u 2011 je dodatni fail. Taj formfactor jednostavno je prevazidjen. Moderan smarphone ispod 4 incha nema smisla, a takodje sto je telefon laksi, manje se oseca u dzepu. Mene manje zulja S2 sa 4.3 ekranom i 116g nego bivshi 3gs sa 3.5 ekranom i 135g. Upravo su me laganost i formfactor privukli kod s2 a sad kad sa 4.3 pogledam nesto na 3.5, cini mi se da ne vidim nista. Nije frka ici i na 4.6incha, ako ce telefon biti 6.5mm i recimo 115g. Ali 3.5 sa 140g katastrofa...

heheheh evo i dnevnik na rts1 prica o iPhonu 4s :D

Nije ovo lose, lepo je neko pomenuo, sad ce IP4 da se spusti na ispod 300e sto je realna cena i vredno razmatranja. Da je izasao IP5 sa vecom cenom u startu, IP4 ne bi izgubio toliko na ceni

Ja mislim da ce Apple na ovome imati vecu zaradu nego na IP4.
Procesor koji je vec u iPad2, retina ekran, kuciste isto, nand isti kao u iPad2. Umesto 1 kompleta svega toga, pravice se 3 i kostace kao 2 :)
A iphone ce se jednako prodavati ... zivi bili pa videli ;)

Meni nekako u ovoj temi fale komentari dva tri user-a :)

Ovo je potpuni fijasko. Najvece prednosti su mu kamera i nesto sto pravi budalu od coveka u javnosti dok se obraca svom telefonu... Ipak ne mogu da razumem zasto neki ljudi ovde likuju zbog toga? Zar ne bi bilo lepse da je "iphone 5" 5x bolji od svega sto smo videli? Ne znam, ali cini mi se da necemo cekati godinu dana na novi iphone...

Poslednja izmena:
200$ + 2years contract

Btw dobra je stvar sto su bar za EU usere izbacili micro USB adapter ...

“The Apple iPhone Micro USB Adapter allows you to use third-party micro USB cables and chargers to sync or charge your iPhone. Simply connect your iphone to the Micro USB Adapter, then connect a micro USB cable or charger to the Micro USB Adapter.”

Poslednja izmena:
Ne verujem ja da će cena iPhone 4 ići drastično dole. Možda 30-40e MAX! Ovaj će sad koštati 700-750e kod nas, a četvorka 500e.

Ne verujem ja da će cena iPhone 4 ići drastično dole. Možda 30-40e MAX! Ovaj će sad koštati 700-750e kod nas, a četvorka 500e.

Vec je najavljeno pojeftinjenje od 100 USD, sto je 75 eura. Toliko ce biti pojeftinjenje, nema tu verujem-ne verujem, Bajaga :p ;)

a i 4 ima da se nadje nova za 400e

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno