Šta je novo?

Novi iPhone zvanicno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
koju kosu? :d

False alarm, the hair stays for now. Odakle bre vade ove cifre, nisu zdravi... tačnije procente vs android

edit:

Kosa je ponovo u nevolji :D . Mogu da zamislim broj poseta, čim ovako puca.

Poslednja izmena:
Pa moram da budem informisan o onome što hejtujem, zar ne? :D

To mozes i sutra, ali neka bude to kobajagi opravdanje da ne krenemo u raspravu... :)

Poslednja izmena:
"I'm really pleased to tell you today about the brand new iPhone 4S."

Ovo je ko u onom stripu iPride 4G i iPride 4GS :d

Bože, koji fail. Ne znam šta ovime dobijaju? Glupost, umesto da promene ceo dizajn i povećaju ekran, ovako opet kaskaju za ostalima.

Pa cek sta je bilo sa tim famoznim futrolama koje su se pojavile za "peticu" a vece su od ovog. Da li je moguce da predstave 2 komada?
Nije mi jasno sto isti dizajn again....ffs....

EDIT:
2:02PM Phil's taking a shot against the Atrix, Thrill, and Inspire 4G. "The iPhone 4S is just as fast as these phones."

Da fak?! Just as fast...pa zar nebi trebao da bude faster sunce mu:). Taman sam mislio da cu se ponoviti iPhoneom posto sam preskocio 4ku a izgleda nista od toga :D. Bar necu smarati ortaka u USA :)

Poslednja izmena:
Potpuno sam razočaran. Opet isti slučaj kao i sa iPhone 3G i 3Gs. Gledam do kraja prezentaciju u nadi da će se nekim slučajm pojaviti i pravi iPhone 5, mada mislim...

Covece ovaj iPhone 4S ce postati izbor profesionalnih fotografa uskoro, ako vec nije :d

Da, kao da te fotke na prezentaciji nisu napravljene nekim DSLR-om. Koji hoax.

Ja koliko vidim na blogu nisu jos objavili dimenzije tj velicinu ekrana, mozda se samo prave grbavi pa na kraju e eto ima 4" :)

Mislim da će s'ovim izgubiti trku sa protivnicima. Ajde dizajn i nekako(mada i tu trebaju stalno da imaju inovacije), ali zadržati ekran od 3,5", dok konkurecija odavno fura 4+" je sve osim pametnog poteza. Jedina dobra (po meni) novina ovog modela je ta što će spustiti cenu četvorke. :d

Poslednja izmena:
Predstavice i iPhone 5.

edit: A mozda i nece, s obzirom koliko potencira ovaj voice assistant. :D U tom slucaju, ovo je razocarenje par excellence

Poslednja izmena:
^ Držim te za reč!

Ja sam ostao krajnje beznadežan posle ove rečenice:

19:54 / Novi iPhone 4S, stari dizajn spolja, potpuno nove komponente unutra. A5 dual core procesor, 7 puta brže grafičke performanse nego stari iPhone.

MOŽDA se i desi neko čudo pa prestave 2 ista uređaja, koja se razlikuju samo po dizajnu, ali to deluje dosta glupo.

Nemaju oni pojma kako ce da im izgleda iPhone 5 :D

2:34PM Phil's back. Black and white versions 16GB: $199, 32GB for $299, 64GB for $399.
Tako ga uzimam.
Cim mu dodatno padne cena (jer ce kod nas biti duplo skuplji) i naprave dobar jailbreak.

70 drzava do kraja godine u kojima ce se prodavati... Da li ce medj' njima biti i ova nasa (ne)srecna Srbija :)

2:34PM Phil's back. Black and white versions 16GB: $199, 32GB for $299, 64GB for $399.
Tako ga uzimam.
Cim mu dodatno padne cena (jer ce kod nas biti duplo skuplji) i naprave dobar jailbreak.

Šta 64GB 4S košta 399$ sim free, tj. bez ugovora?

Edit: blah, uz ugovor.

Poslednja izmena:
Tresla se gora...

I kupise sebi jos 12 meseci :d

Poslednja izmena:
Apple se upuvao, tako je to kada jedete mnogo jabuka, gasovi, nadimanja i sve na ventil...

Fejlovali su masivno ovim potezom, ali tako to Apple radi, nalepe dodatno slovo i očekuju da budu na vrhu. E pa neće biti tako ovoga puta, mislim da je ljudima dosta ovog glupiranja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno