STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
Kamera je stvarno mnogo bolja u zatvorenom prostoru od ovog htc-a i iP5
Može nova u radnji sa garancijom?otprilike, aj neka bude i 400 za WP fanove![]()
i ono najvaznije sto se od nokie ocekuje jeste da baterija izgura bar ceo dan bez problema uz maksimalno koriscenje telefona...
Nekom ozbiljnom izmenom izgleda se bavi vrlo mali procenat vlasnika telefona/uredjaja. Jedan dobar pokazatelj jeste podatak da jailbreak na iOS uradi jednocifren postotak vlasnika, iako on omogućuje i izmenu izgleda. Ljudi nemaju vremena da se time bave. Ja sam se igrao time na Symbian, te menjai u ekran sa vidžetima, te ovaj flash ekran, te Tornado i na kraju se smorio, stavio podrazumevani i nemam živaca da se time više bavim.
Ljudi će da uzmu ono što misle da je dobro i za šta im kažu da je dobro. Vreme će da pokaže da li je to WP8.
Taj jednocifren postotak ljudi i zna sta su kupili, ovi ostali su to kupili jer je IN.. I da to nije tako, ne moze da mi dokaze niko, jer ljudi ne znaju da naprave acc za app store, a govore o mocnom iphonu.. Nokia je svesna da ne moze da parira apple i samsungu kad je prodaja smartphone-a u pitanju, ali da imaju neko svoje trziste imaju.. Iphone kao telefon je i uspeo zato sto je prost do bola, tako da mogu da ga koriste ljudi od 7-77, msm da je ms igrao na tu kartu kad je osmisljao svoj windows phone software, 7 i 8..
Meni je ok taj izgled jer mi je mucno da kao na androidu vrtim stranice dok nadjem widget koji mi treba, ovako gore dole on je tu, menu, treba mi notes, odem na N i izbaci mi sve app na slovo N, to su neke od prednosti na koje retko ko sad u startu obraca paznju, a kasnije ih rado koristi.. E sad i ja bi voleo da npr wp bude malcice otvoreniji pa umesto njegovog UI moze da se stavi npr SPB shell kao kod symbiana, ili WM 6.X ...
Jedino sto mene jos uvek drzi na distanci od Lumie 920 je ta cena, za koju vidimo da se sredjuje pomalo i trenutno broj app, mada sam uveren da ce ih biti mng mng vise, ne bih da ulazim u tu celu pricu dok ne vidim makar neki znak, da ide ka tome..
Meni je ok taj izgled jer mi je mucno da kao na androidu vrtim stranice dok nadjem widget koji mi treba, ovako gore dole on je tu, menu, treba mi notes, odem na N i izbaci mi sve app na slovo N, to su neke od prednosti na koje retko ko sad u startu obraca paznju, a kasnije ih rado koristi.. E sad i ja bi voleo da npr wp bude malcice otvoreniji pa umesto njegovog UI moze da se stavi npr SPB shell kao kod symbiana, ili WM 6.X ...
Da ne ulazimo previše o android vs wp, jedina razlika je što na androidu uz malo gledanja i prčkanja to zameniš lako (koliko se sećam samsung ima tu grozotu da odabereš), dok si na wp osudjen na tu listu, meni lično to nije odgovaralo nikada i nikako ne mogu da koristim takav "meni". Niste svesni koliko je malo potrebno navući "dumb" korisnike na aplikacije i "budženje", samo im pokažite nešto novo odma će i oni hteti to da imaju, i da podese kod sebe. Drug ima symbian nokiu c7, hteo je skype video chat, ja reko nema, hteo je viber, nema zvanje, malo po malo oće i on nešto moderno gde ima sve to, tako to obično krene.
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/google-translate/913dcf8c-dd68-4072-af95-cb4cdf07fb35Nego, ono što hoću da pitam je ovo : Postoji li Google Translate aplikacija za Nokia Lumia 920 ili ne ? To mi je veoma bitno jer veoma često koristim prevode sa raznih jezika na srpski ili na engleski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari