ProMaster
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2011
- Poena
- 375
A prezentuješ čime? Telefonom? :S: mora da se zezaš (uostalom sada je monderan iPad za "rad")? Jel si čuo da ima free office da se skine?
Nisam mislio da ti to bude svakodnevno radno sredstvo, vec sam lepo rekao, za one koji su non stop u pokretu, pa ne mogu ili zaborave da ponesu laptop ili ipad, lepo dodje kad to mozes i telefonom da odradis.. Nzm zasto je to komplikovano, npr ako samo vrtis slajdove.. Pa ok, znam da ce biti, nisam znao da vec postoji.. Inace office na WP telefonima nije kao na androidu, msm ok su ti neki office programi i na androidu, ali za ljude kao sto smo mi (msm na vecinu) koji su navikli da rade u Ms wordu, exelu, pp, accesu daleko je bolja ona varijanta na wp..
@Kosta10 - hvala!
Edit:
iphone je i osvojio biznis klasu ljudi upravo svojom jednostavnoscu, to je ono na sta igra ms sa wp, imas jednstavan, dobar, brz telefon, koji pored svega toga ima i odlicnu integraciju ka socijalnim mrezama za mlade prvenstveno, fensi je (nokia sa svojim nijansama)..
E sad se namece jako bitno pitanje koje sam dobio kada sam prodavao Htc hd7: Decko: `` Brate jel moze da mu se stavi pozadina umesto ovih kockica, sta je ovo?``
Ja: `` Ne, to ne moze, ali mozes da stavis koju sliku hoces za lock screen, pa onda kad povuces to na gore on se otljuca i tad izlaze ove plocice``
Decko: `` I sta ja da radim s njima, koji ce mi moj telefon koji nema pozadinu``
Ja: END CALL!
Poslednja izmena: