Šta je novo?

Nokia Lumia 920 and 820

Za 150 mozes da uzmes L920/5, koji za razliku od 820 i 735 imaju ois, koji daje ozbiljnu razliku pri slikanju/snimanju. Ja sam se razmisljao da li da uzmem 820 kada nisam uspevao da nadjem 920 po razumnoj ceni, i potrazio klip na yt gde se uporedjuju kamere. Rezultat? Snimatelj klipa sa 820 prezivljava epi napad, a 920 kao da je snimano na stalku. Inace, 820, 920 i 630 su bili zalepljeni na jednu gredu i tip ih nosi sve zajedno i snima klip. Dakle, ako nadjes dobar primerak, moj ti je predlog 920 ili 925 za te pare. Naravno, 1020 je najbolji izbor, ali je i duplo skuplja. ;)

dugo vrtim gledam citam u vezi l 735 ili l 730 , i nekako previse negativni komentari, imam l 720 ( zenin tel ) sve ekstra ali fali jos jedan za cerkicu
920 malo robusnija 925 je stvarno ok tel , nego mana baterija kod moje cerkice nebi izdrzo pola dana a bas je fon ok
ili da cekam 640

Mene je 920 smorila jer ima pola kila, dzaba i kamera i sve, ko cepanicu da nosim, a nije veliki tel uopste. Uzmem pre 925 da pogledam, kao perce u odnosu na ovo moje.

Nakon SGS1 ja sam se bojao da, kad stigne L920, cu u dzepu nositi cepanicu, ali sam se odusevio skladnoscu i ergonomijom telefona. Tezi jeste, ali samo, ponavljam, samo ako uzmes u drugu ruku neki SGx. Ali, koliko se zaista cesto sreces sa takvom situacijom, realno? Skladno i ravnomerno rasporedjena masa. A ako jos i dodam da mi je zena otela (ovo bih napisao velikim slovima, al da ne preterujem) L920 i rekla: Ti sebi uzmi drugi!, jasno je svima da masa vise ne igra ulogu. Sreca pa sam kupio beli, pa je uzela taj, a meni vratila moj. Nakon muke sa L925, jer je skoro nemoguce naleteti na verziju sa 32GB, jer tovarim mjuzu ko lud, zahvalan sam Darku sto je pazario OPO, pa me usrecio sa L920. :)

ma L 925 je stvarno ok , koliko vama traje baterija onako malo vise dase koristi, dali moze da istraje od jutra do mraka

Da tolko traje. Lep je telefon ali ne moze bez silikona da se nosi jer je mnogo klizav

Da potpuno je neizvodljivo, niko na svetu ga ne nosi bez maske. Evo moj burazer ne moze da hoda i prica u isto vreme jer ne moze da se koncentrise na razgovor koliko mu kliza telefon. Ne znam zasto uopste dolaze telefoni ovako goli na trziste, u standardnu opremu bi uvek trebalo da ide i neka gumena maska, ne samo sto se ne kliza, vec 5 puta bolje izgleda telefon sa maskom, pogotovo ova odvratna 925-ica.

Poslednja izmena:
moze jedna informacija , nokia lumia L 820 polovna kosta oko 100 ev , el to dobra kupovina ili ima neke mane , neznam zasto toliko jeftina ili neka preporuka
do 100-150 ev bitno prednja kamera skype , viber, whatsapp ,,,,

za 820...ja sam koristio L520, supruga 820. Onda je ona dobila 1320, a ja iako sam se vodio mislju da u pocetku prodam ovu zutu 820 - na kraju je ostala kod mene :) OK je telefon. Meni licno smeta (iako bas volim sto je zuta :) - na 820 je ta zuta plastika sjajna, koja definitivno "kliza" u ruci (ili je meni posle matirane 520 period navikavanja duzi). Nije pero lagan tel. Medjutim, glance ima (ako ti je to bitno), sasvim ok kameru i generalno ja nisam primetio nikakve probleme u radu. Da li je dobra kupovina ili ne ne znam, ali mislim da ga najvise "kolje" to sto se izredjalo dosta novijih modela i odavno nije u nekom centru interesovanja ko gleda lumie.

Koja mi je realna vrednost L920, stara godinu dana, jos godinu garancije imam, stanje perfektno.

Vrh Dno