Šta je novo?

Nokia Lumia 920 and 820

ma gluposti, Android ima ogromnu prednost...

Nemoj pojedinci da lupaju da je Htc 8X bolji od Nokie Lumie 920.Ni u kom segmentu nije niti ce biti.To ce se dokazati kada dodju kod nas.920 ima odlican ekran sa kojim moze da se radi i sa rukavicama sto je zgodno zimi.Kamera joj je sigurno bolja nego kod Htc-a.Izabrao bih uvek 920 nego taj 8X.
Svaki telefon ponekad zaglupi,ne znam sta ste se uhvatili za to,svasta.
8X NIJE bolji od 920 Lumie,to shvatite.

Razlika je jedino u kameri i memoriji, nista drugo nije bolje na nokiji. Inace to koriscenje rukavicama je takav gimmick da je to neverovatno, voleo bi da vidim da nesto radis sa rukavicama na capacitive ekranu, preciznost ce biti na nivou baratanja bananom kako sam video na nekom klipu.

Poslednja izmena:
Meni je 920 milion puta lepsa od tog 8X,vidi se koliko je sada povoljan u Telenoru,jako povoljan,i bice jeftiniji od 920 dosta.920 kada dodje kod operatera bice bar 50 % skuplja od 8X.Kome se svidja taj nikakav Htc ima opciju da ga rezervise u Telenoru,prosto i jednostavno.Da moze da se rezervise 920 odmah bih to uradio.

Jao telep šta se raspravljas sa njim, samo mu pogledaj postove i sve će ti se kazsti, kad je izjavio da je GS3 kamera najbolja na svetu, jer je tad imao GS3... Kad je prodao više nije :D

Telefoni izgledaju super, WP je takođe dobar ali osnovno pitanje koje treba se postavi je zašto bi neko prešao baš na WP? I šta to WP ima presudno bolje što bi ga izdvojilo od Androida i iOS-a?
Lepo što sada ima USB storage i još ponešto, možda to jeste novina za WP ali to za npr Android nije nikakva novina već uobičajeni feature
Jedino zbog Office paketa, mada pitanje je koliko ljudi koristi telefon baš za ovo, tu je i novi interfejs ali opet kao što neko reče - pitanje je koliko ljudi želi da proba i koristi nešto novo
I na kraju, cena brate - pa vidim za ovaj HTC se pominje cena od 500e, Lumia 920 600e - pa dal' su oni normalni, za te pare možeš da uzmeš Nexus 4 i Nexus 7 i još da ti pretekne :d

Djilkos svoja misljenja zadrzi za sebe.To je moje misljenje,jer taj Htc ne moze nikako biti bolji od Nokie 920.A ti sta mislis ne zanima me.Ovo je tema za Lumiu 920,a ne za poredjenje sa novim Htc-om 8X.Svi moji komentari su u redu,a sta ti i drugi misle ne zanima me.
Nokia 920 nikako ne moze biti los telefon,ko to kaze time pokazuje koliko se razume u telefone i koliko je pametan.
I da,kamera na S3 je odmah iza Nokie 808 i Lumie 920.Medju 3 najbolje je.

A iPhone? N8?

Verovatno prvi video "review" retail telefona.

Telefoncina!

Uhh.. al je debeo telefon. Mislio sam da je tanji i elegantniji.

Jel zna neko da li ce se i kada pojaviti kod domacih operatera?

Zar nije bilo priče o telenoru, tj. da će ga oni dobiti.

Ako Nexus 4 do kraja meseca ne bude dostupan u Nemackoj/Belgiji ozbiljno razmatram 920 i 8X mozda, probacu i jedan i drugi pa odluciti. Cena ce biti glavni faktor. Mozda i 808 nakon 100 godina :D

Bilo je price, ali vidis da je X8 najavljen da dolazi, da su ozbiljni oni bi odma uvrstili i Lumiu..

DEO 1.

DEO 2.

Moze nekome da se svidi ili ne, ali telefon radi odlicno...

Gledam ove review-e i mislim - koliko su hajpovali i pričali o WP 8 i šta su sve najavljivali ja kao vlasnik Lumia 800 telefona mogu reći da sam razočaran
Dobar deo stvari je ostao isti, a to potvrđuje i review na GSM Arena - praktično najveća novina je novi start meni gde može da se radi resize aktivnih tile-ova i još neke sitnice, ako ostavimo po strani stvari ispod haube gde ima više promena imam utisak da je sve to u suštini isto kao i kod WP 7.5 samo dodatno našminkano (da li je to loša ili dobra stvar - prosudite sami)
Sa srećom im bilo u osvajanju tržišta pogotovu kada se pogleda koliko košta Nexus 4 u odnosu na ovo :smoke:

Odlicna cena za pocetak prodaje. Za jedno mesec dana ce verovatno moci i kod nas da se kupi za oko 400 eur, sto je po meni neka realna cena za ovaj telefon.

Telefon izgleda fenomenalno i super radi.Ako bude samo 400 evrica uzimam ga naravno,svakako pre nego HTC telefona.Bravo za Nokiu.

Meni samo pomalo smeta ta debljina od 10mm, moglo je to malo manje, ali vrv je to zbog kamere tako da sve u svemu, ukoliko MS bude pametan i forsirao app bice ovo jako dobra kupovina..

Poslednja izmena:
Ja mislim da je ovo poslednje sto smo videli od Nokie.

Ja mislim da je ovo poslednje sto smo videli od Nokie.

Ovaj oglas koji sam okacio, postavljen je relativno skoro i malo pre je zvao brat, koji zivi u Parizu i telefon je prodat.. To ne govori puno, ali znaci da nokia ima svoje kupce, a kad je neko uzeo taj tel ovako za kes, uzece ga jos vise ljudi preko operatera..

Slazem se da ce ovo biti dobra t.j odlicna kupovina.Jako mi se svidja Lumia 920,pogotovo zuta,samo da se vidi kako ce raditi Windows telefoni,pa cu onda videti da li cu uzeti Lumiu 920 ali ako bude povoljnija od sada 808 kod operatera uzecu je sigurno.Mislim da ce doci kod nas u isto vreme kada i Note 2.

slike po danu su u vecini slucajeva lose, i to u odnosu na galaksije i ajfone da ne pominjem N8 i 808...

Nazad
Vrh Dno