Šta je novo?

NL 'pro' strikes again

Ji 4Tze je napisao(la):
cekajte ga da utaji porez, tako se 'vataju najveci krimosi :smoke: :d

Misliš, posle pljuvačine po MS-u i 'učenju' rada na njihovim platformama i programima, a sve u ilegali (ne)licenciranih sofvera na kojima se radi i predaje... Baš me živo zanima da li je i jedan licenciran... :trust:

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ma Ogi je Zarko sada je sve jasno :)

:D:D

Odgovara opisu, pošto nema pojma o hardware-u. :D

Sta mogu novinari da urade? Recimo casopisi kao PC ili Digital?? Da neko od nas napravi clanak, koji ce biti "linkovan" na prvoj strani casopisa, u kome se pljuje, na finjaka, doticni gospodin? Ne verujem da ce smeti da tuzi casopis - cik nek se usudi, toliko nas ima koji znamo koliki je prevarant. Ali, ljudi koji citaju takve casopise uglavnom vec znaju da je covek prevarant ili to naslucuju u najgorem slucaju... To bas treba da objavi Svet, Kurir ili tako neki casopis!

byMaX je napisao(la):
To bas treba da objavi Svet, Kurir ili tako neki casopis!

Svet Kompjutera ?? :D:D
Platimo Kuzmi da ga ojadi. :D
Ko zna ko bi iz tog iscrpljujućeg rata prepucavanja na TV-u i u člancima izašao kao pobednik ? :D:D

ma nemaju ameri veze sa zivotom. pisu istoriju kako hoce. bio tamo i video na sta sve lici. 90% njih nije bulju promolilo van drzave, kamo li preko okeana.
zarko bi se lepo tamo uklopio sa svojim predavanjima. :D

ja ipak mislim da bi trebalo da dokazemo da koristi sektaske metode(polusektaske,yoga,transverzalna meditacija,silva metod i sl.)
offtopic:A da da podsetim secate se ono prosle godine kada su onim sektasima u Belom potoku kraj Avale.Mozda su i oni koristili slicne metode za ucenje :)

Ni meni.... i tako se zavrsava josh jedan tred o Zarku Debilovicu i njegovim metodama i "metodama" za ucenje, shishanje ovaca.....

Stefan1 je napisao(la):
offtopic:A da da podsetim secate se ono prosle godine kada su onim sektasima u Belom potoku kraj Avale.Mozda su i oni koristili slicne metode za ucenje :)
Je'l to ono, kada su seljaci spalili kuću onim sektašima?

DA, da, predpostavljam da Stefan misli na to.
"Borba" protiv Zarka bi bila kao borba protiv vetrenjaca ;)

A i cemu sve to? Zato sto se on snasao, a neko od nas nije? Ma pusti pricu....

Samo da ne bude ono: ako ne možeš protiv pridruži im se!

Ko još gleda Art kanal i TV uopšte?

Onaj ko je pokrenuo temu :D

kUdtiHaEX je napisao(la):
Onaj ko je pokrenuo temu :D

Ovaaaaaj, mogu sve da objasnim :) :D Vrteo sam programe zeljno iscekujuci Dnevnik 2 :-devil-: , a posto je bilo oko 5 popodne, nastavio sam da vrtim kanale po random principu, i bi Mister Zarko :banana:
Inace ne gledam TV, ne znam sta mi bi :)

izvinite progutao sam pola recenice u euforiji :)
Da mislio sam na zapaljenu kucu.

Stefan1 je napisao(la):
Pozivam i Nebojsu Milanovica da se ukljuci u thread,mada mislim da mu je mozda malo dosadno da pise o tome,posle onoliko materijala koje je napisao na ES-u :)

Da, Zarka sistematski proucavam od trenutka kada se pojavio u "Crnim biserima".

Predlazem da na ES forumu pregledate sta sam pisao (najlakse je iz print verzije), mada sam se u samu diskusiju nesto kasnije ukljucio, pa je Gojko Vujovic (vlasnik sajta) isprva postovao ono sto sam mu ja privatno govorio.

Jednom se i Zare ukljucio u pricu, pod nickom nemezis, ali sam ga odmah provalio pa je, na zalost, zacutao.

Neverovatno je koliko i ne haje za sve sto iole obrazovaniji kazu za njega, naravno iz razloga sto oni ni onako ne bi bili njegove musterije pa mi u nije bitno sta o njemu misle, a ovaca za sisanje u ovoj drzavi ima itekako.

Cujem da masovno prelazi da "obucava" decu, miliciju i vojsku, sto i ne cudi, jer svi oni imaju dve njemu pozeljne osobine:

1) Obrazovanje i intelekt relativno niskog nivoa - smanjena mogucnost da provale ko je u stvari on, a istovremeno lako moze da im servira bilo kakvu pricu

2) Ne placaju iz svog, vec iz tudjeg (citaj, svih nas, poreznih obveznika, odnosno roditelja) dzepa, a tudj novac se veoma lako daje

Sve Zorke, Trgovcevici i ostala bagra su mala deca za njega (licno mislim da je, vec do sad, milioner u EUR-ima).

Dzaba njemu tih milion i kusur kada ce ceo zivot biti okruzen slihtarama, polu i punokrvnim *****ima, posto sa normalnim ljudima verovatno ne moze da nadje zajednicki jezik! Dosta vishe o njemu, nema vise svrhe...

A inache, ima sanse da je provalio i ovu diskusiju, cas mi je otkazan... :)

Pa vidis da je to njihov site, nece sigurno da napisu da ne vazi nigde.

Uostalom znate onu narodnu "I na tarabi je pisalo p.... pa se onaj *****o" da prostite :)

poz

skoknite do foruma elitesecurity-ja, diskutujemo istu stvar, mada tamo thread ide jos od 18.11.2001. i ima 32 strane :) pravimo inicijativu, mozda bude nesto, pa skoknite i vidite :) kategorija je MadZone.

vozdra

E ljudi...firma mog caleta je platila njima nekolicini kurs u NL u Krusevcu. Iako sam mu ja pricao sta su ljudi pisali o njemu itd. on nista nije mogao protiv toga,firma placa i mora se. Zatim sam se iznenadio...
Cale nije znao nista o kompovima,nikada win u zivotu pre toga nije video. Evo ga sad kucka u word-u,radi tabele i grafike u excel-u...naravno, i o winu zna dovoljno za svoj e potrebe. Video sam i kako izgleda ta njihova skripta za word i excel. Zaista je laicki sve napisano ali sve sto je napisano je ok za pocetnike. Svi iz caletove firme su prosli taj kurs a ovi iz firme su prezadovoljni napretkom.

Iako sam se i ja podsmevao i dalje se smejem kad vidim Zarka na tv-u...ne znam sta da kazem :)

Jeste gledali jučerašnju (u subotu) epizodu??? Kakav kralj, pa on se razume i u medicinu! Onaj il' je lud, il' mu noge smrde.

Za one koji nisu gledali: pričao je o tipu iz Srbije koji kao 29 godina ima lek za rak i sidu, a ne sme da ga objavi jer bi ga ubili :d . Još su ga kao i oslepeli i dvaput pokušali atentat da ne bi nastavio istraživanja. I onda je ređao slike neke žene sa raspadnutim licem koja se ceo život leči bezuspešno, sve dok nije naišla na tog doktora koji joj je isprao lice nekom tečnošću i sad je manekenka.

A kako barata milionima, to nije normalno. I lačanje traje 7 dana, baš kao kod njega u školi :D ...

thunderchase je napisao(la):
Jeste gledali jučerašnju (u subotu) epizodu??? Kakav kralj, pa on se razume i u medicinu! Onaj il' je lud, il' mu noge smrde.

Za one koji nisu gledali: pričao je o tipu iz Srbije koji kao 29 godina ima lek za rak i sidu, a ne sme da ga objavi jer bi ga ubili :d . Još su ga kao i oslepeli i dvaput pokušali atentat da ne bi nastavio istraživanja. I onda je ređao slike neke žene sa raspadnutim licem koja se ceo život leči bezuspešno, sve dok nije naišla na tog doktora koji joj je isprao lice nekom tečnošću i sad je manekenka.

A kako barata milionima, to nije normalno. I lačanje traje 7 dana, baš kao kod njega u školi :D ...

Auuuu..odavno se nisam dobro nasmejao :D
Kakva ******cina(izvinjavam se finim ljudima na upotrebi ruznih reci) :)

thunderchase je napisao(la):

Dobro je neko napisao da je to sve u rangu proročica i nadrilekarstva (mislim na "kurseve"). Eto, sada se vidi da je tip toliko alav na pare, da hoće da proširi "delatnost" na nadrilekarstvo, na čemu se mažnjavaju velike pare ovcama.
Najcrnje da je ova zemlja toliko jadna da nema nikakvih zakona i propisa za takvo nešto (nadrilekarstvo), a ako ih ima (a ima nešto, jer su neki od "proroka" završili u zatvoru) nema dobre mehanizme da se to efikasno sprovodi.

Jao pa to je budala koja ubedjuje proste ljude oko mene u neke gluposti u koje oni toliko poveruju da posle pokusavaju da mene ubede u iste majko moja... Ja ne gledam televiziju tako da nisam imao ni predstavu joj. Ljudi ali on je ozbiljan problem, citaj sada:
Ja sam zavrsio matematicku gimnaziju (valjda ste culi za to) i sa mnom u razred je isao neki malo cudan tip, koji po celi dan gleda tv, malo je lud veruje u svakakve gluposti, on sam lupa gluposti, nije sasvim cist, ali nije uopste glup i on je jednom priilkom pricao za tu Zarkovu tastaturu, joj majko moja sada su mi stvari postale toliko jasnije. Moram da napomenem da je on bio usamljen primerak, ali cisto da demantujem da samo glupi i neobrazovani ljudi veruju u njegove price. A da, taj lik je bas obrazovan i zna sve moguce stvari iz opste kulture, ma sta god da ga pitas on zna (ali nije bas najcistiji).

Koliko puta su neki matorci, sa kojima sam imao prilike da sedim za stolom pocinjali razgovor sa mnom, kao "cujem da se ti razumes u kompjutere bas dobro.... a jesi li cuo za ono novo, sto je onaj nas neki naucnik izumeo... ili ...ma sve je to jedna velika zavera... Jaoj sada mi je sve jasno, ali vi niste svesni koliko ljudi veruje u sve sto on kaze, pa to je poprimilo ozbiljnost epidemije.

milenkoc23 je napisao(la):
Moram da napomenem da je on bio usamljen primerak, ali cisto da demantujem da samo glupi i neobrazovani ljudi veruju u njegove price. A da, taj lik je bas obrazovan i zna sve moguce stvari iz opste kulture, ma sta god da ga pitas on zna (ali nije bas najcistiji).

Šta znači biti pametan? Možeš li biti "pametan" i pored zakržljalog kritičkog rasuđivanja?

Ma, mislim nije glup, ume da razmislja, ne ponasa se kao *****, ume lepo da prica, samo sto veruje u takve gluposti, znas ono uticaj okoline, da si mu upoznao caleta, majko moja...
Ma ko zna, rekao sam da je ***** zato sto veruje u tako te stvari, ali nije glup, daleko od toga inteligentan je on, vise od proseka.

npetar je napisao(la):
E ljudi...firma mog caleta je platila njima nekolicini kurs u NL u Krusevcu. Iako sam mu ja pricao sta su ljudi pisali o njemu itd. on nista nije mogao protiv toga,firma placa i mora se. Zatim sam se iznenadio...
Cale nije znao nista o kompovima,nikada win u zivotu pre toga nije video. Evo ga sad kucka u word-u,radi tabele i grafike u excel-u...naravno, i o winu zna dovoljno za svoj e potrebe. Video sam i kako izgleda ta njihova skripta za word i excel. Zaista je laicki sve napisano ali sve sto je napisano je ok za pocetnike. Svi iz caletove firme su prosli taj kurs a ovi iz firme su prezadovoljni napretkom.

Iako sam se i ja podsmevao i dalje se smejem kad vidim Zarka na tv-u...ne znam sta da kazem :)

Pa naravno da ce i za 7 dana da se nesto nauci,nego bas me zanima da li koristi ikonicu za save i print...

Inace samo sa jednom stvari se slazem sa Zarkom, a to je da ne moras biti Bogom dan da bi koristio kompjuter,vec to moze svako da nauci ako se dovoljno potrudi....

Nazad
Vrh Dno