Da planira izgleda da patentira NOV oblik boce za vino koja bi bila u obliku pampura,ali najverovatnije u obliku kupe,ali boje pampura i od materijala od koga se prave pampuri.
A pampur bi bio u obliku boce za vino,i to sto The pocetnik kaze od cokaolade kako bi bili afrodizijak za zaljubljene parove.
Vino bi islo ko alva,kaze "debeli".
E sada na pitanje poludebilnog celavog voditelja,zasto ranije nije to napravio neko drugi Zarkov odgovor je bio sto ljudi kod nas nemaju sposobnost "kreativnog misljenja"
(ja,ja,naturlich....budala).
Ako zavrsis kurs "kreativnog misljenja"(prim.aut.ispiranje mozga i reprogramiranje istog),onda si sposoban da kreativno mislis.
To je drugi deo emisije,posto je prvi bio o atletskoj stazi,ali to nazalost nisam gledao(calcio mi je vazniji).
Pomenuo je i to da bi bilo extra napraviti od flasi-pampura bicikl,tako sto bi bio napunjen vinom,a ti biras model sa belim ili crnim(omanulo mu se pa reako "Knjaz Milos").
Ali jedna od najludjih,slobodno mogu reci ideja je bilo "Slikanje kutlacom i viljuskom"...kako bi nasi slikari to mogli da urade i da naprave prava umetnicka dela slikana kutlacom(prva samostalna gastronomska izlozba slika),a najjace je bilo kada je pozvao Beogradske kuvare da to probaju

:smash:
U pauzi izmedju drugog i treceg dela,Zare se kratko i samokriticki osvrnuo na svoje izlaganje i sa karakteristicnim gestikulacijama i izrazima lica,kaze citiram"da sam ti rekao da cemo veci deo emisije pricati o atletskoj stazi i pampurima verovatno bi me poslao u Palmoticevu da tamo sve to ispricam"(ironican smeh na kraju).
Treci deo emisije su bili ko bi drugi nego jadni naivni studenti(nikog nemislim da vredjam od nas sa foruma i drugih pametnih studenata koji misle svojom glavom).
Zapazio sam kolegu sa Saobracajnog koji je,kaze,bio prvi na Matematici 2,sto cu lako da proverim sredinom oktobra,a voleo bi i licno da se susretnem sa kolegom koga sam upamtio i da ga pitam koliko su mu platitli da pravi od sebe debila na TV-u.
I jedna devojka mi je zapala za oko,inace sa FON-a,kaze da ju je profesor Vule bas zagotivio i jedinu hvalio pred svima jer je ona samoinicijativno radila cca 200-300 zadataka,i nosila mu na pregled.
Druga devojka kaze da je posle kurs(c)a polozila Matu 2 a 9,ali joj to nije odgovaralo pa je ponistila ispit...ona bi jelte 10.Ja imam samo jednog "druga"(poznanik nedruzim se sa retardima) iz srednje koji je na Molekularnoj biologiji i koji ponistava ispite dok nedobije "10",ali lik je maksimalni retard,sa njim sem o tome niocemu nemozes da pricas(o sportu i devojkama da negovorim) lik je totalno u svom svetu,nema predstavu ni sta mu se desava ispred zgrade...predpostavljam i da je ta devojka takva
E jos jedan lik je bio karakteristican,cini mi se da je po naglasku iz unutrasnjosti,sa Gradjevine je,i kaze da kada je posle polozene Mate2 otisao kuci sa osmehom na licu,i keva prvo sto mu je rekla je da ode i zahvali se onom ko mu je vratio osmeh na lice(drljivo

)
To sa studentima su snimili izgleda posle junskog roka,posto je voditelj pitao svakog da li ce da se odmara,i odgovor je bio:
da,u skoli Matematike cu se celog leta odmarati,a kako,lako tih 10 sati dnevno uopste neiscrpljuje i odmara.A uzgred svi studenti koji su u junskom roku polozili Matu a bili su na kursu kod Vuleta dobijaju besplatan kurs Fizike :trust:
Inace TV Palmu drzi vlasnik Bioclinice,a zna se koliki su prevaranti Bioclinica,tako da osim Zareta,nonstop reklama za Bioclinicu i narodnjaka nemozemo nista bolje ni da ocekujemo na toj tv.uzgred na TV.u mi je memorisana na polednjem 49.programu
pozdrav
Nebojsa ako imas ti da kazes nesto o ovome ukljuci se