Šta je novo?

NL 'pro' strikes again

Spirit je napisao(la):
Momci, da li vam je palo na pamet da zarko ume da koristi net, i da je sigurno cuo da se na benchu prica o njemu?!?
Kakve crne ideje, ako neko ima nesto pametno nek zadrzi za sebe...

Ma zezam se bre, pa ako je on lud, ne znaci i da je gloop :)

Jedino sto bi njemu pomoglo su dobre batine...

Josh bolje ako cita, saznace koliki je ***** i ***** (ako to do sada nije znao).

Elem, sve ovo je tako smesno da ja ne mogu da poverujem da je istinito. Sad imam osecaj da je sve ovo velika *******cija i farsa i da se njemu veoma dosadno (ili je pobegao iz ludnice) pa se za*ebava sa svima nama....u svakom slucaju, batine mu sleduju :D :D :D :D :D

Najbolje da ne zna sta ljudi misle o njemu...
Eno, na ES-u je pokusao da se infiltrira kao "slucajni prolaznik", pa su ga izvalili (prijavio se kao "Nemezis") i sada se vise ne javlja...
Znaci, ako niste, obavezno procitajte tekstove njegovih bivsih "polaznika", da vidite sta su traume...

Meni je sve ovo daleko od za*ebancije, covek je najveci slucaj prevare posle vidovite Zorke, osim sto ovo nije regulisano zakonom pa covek gomila pare bez ikakvih problema... a njegova organizacija ima sve osobine jedne prave sekte...

Ma koliko lepo delovala ideja da cika Zarko dobije tineba, jel tako da je izazovno i prebiti onog voditelja na Artu kod koga je u emisiji? :eyebrows:

Ono je lud covek. Evo ja cu da budem sponzor lecenja. :d

Poslednja izmena:
Pa dobro da li postoji neka mogucnost pravne akcije, ima li neko ko poznaje materiju da li ima osnova za tuzbu, mozemo li mi nesto da uradimo? Misljenja sam da definitivno postoje uslovi za neku akciju. Moze li neko od moderatora ili admina sa bencha da ga prijavi recimo kancelariji microsofta za ovako nesto npr. : "Microsoft namerno ugradjuje greske u svoje programe da bi ljudi mislili da je to nesto maksimalno slozeno, a sve je u sustini veoma prosto" i slicne stvari. Mislim da ovde barem ima dovoljno za klevetu, uverdu ili nesto slicno. Znaci treba neko ili neki poznatiji iz IT sveta da pokrenu neku kampanju jer na stranu sve ali covek ne samo da uzima pare bezveze (sto nije kriminal) vec pravi nepopravljivu stetu na ljudima sto je u stvari problem. Ono sto se pokvari za jedan dan, potrebno je mesec da se popravi pa puta 7 dana koliko traje "obuka" pa puta sada vec hiljade ljudi koji idu pa stetu procenite sami. Ovo je cisto sugestija i spreman sam da pomognem u svakom slucaju.

Samo da dodam da sam gotovo siguran da bi se tamo naslo milion nepravilnosti, o pirateriji da ne govorim.

Ja bas mislim da se on na vreme resio piratskih verzija programa, upravo da bi sebe obezbedio od eventualnih neprijatnosti...

Prvo:
od tih akcija o kojima pricate nema nista.nije to bas tako jednostavno a pametno u isto vreme.moze jedino glupo i na brzaka,ponekad ima efekta :) znaci nista od
famoznog "underground takedown-a" o kojem brbljate....

Drugo:
ljudi batalite mlacenje prazne slame i gledajte svoj posao!Jel vama licno taj covek ucinio nesto nazao?nije brate!ako vas je i *****o-otkad dobar marketing(citaj prevara) spada u kriminalne radnje?Vi ne shvatate jedino da covek bez odredjenog dela mozga (kao sto je on)moze da radi to sto radi pri cemu ne preza od gneva koji navlaci na sebe.Upravo u tome jeste stvar-il jesi il nisi.Ne moze svako da udari coveka,ne moze svako da upuca coveka,ne moze svako da prevari coveka.Ume recimo, ali ne moze.Epa Zarko i ume i moze da prevari a da ga za to zabole kita.i mi svi mozemo kolektivno da mu prdnemo pod prozor!
Ali ne bojte se nista!Sto kaze Pesic u onoj reklami za Slinavko :"Koliko god bio jak-ima neko jaci..."
prema tome nagazice njega jos gora muka nego da smo ga mi sto puta *****ali!
.....ako se i to ne desi....pa uvek ostaje varijanta "platio sam cigu da mu se najebe majke francuskim kljucem...." if U know nasta ciljam ;)

Ajd u zdravlje dobri ljudi i ne lomite glavu i ne trosite vreme oko budale!

Pa pogresna ti je logika coek :) . Prvo ni Vucic mi nije licno nista uradio pa bih opet imao stosta da mu kazem :-devil-: . Ako nikada nikom nista ne pokusamo da kazemo pa samim tim i da promenimo nesto onda do qrac sve, mada smo vec tamo :S: . Sto se tice njegovog gazenja od strane jaceg, u ovoj zemlji moze samo veci i gori skot to da uradi a ne neko za opstedobro tako da mu to dodje isto barem sto se tice "nas". I za kraj, nije to sto je on budala vec sto je stetocina i to zesca pa me zbog toga boli glava. Covek pravi opstu i veliku stetu jer njemu veruje mnogo ljudi kojima ne samo da uzima pare nego ih i pogresno poducava(i to u velikom broju) i sutra ce ti ljudi mozda da rade negde odgovoran posao i mozda ce bas tebi da bude neko od njih sef :wall: i da ti objasnjava kako je on zavrsio kurs i kako treba da ga slusas kada je posao u pitanju jer je on pobogu sef :bottle: .

Milan je napisao(la):
Pa pogresna ti je logika coek :) . Prvo ni Vucic mi nije licno nista uradio pa bih opet imao stosta da mu kazem :-devil-: . Ako nikada nikom nista ne pokusamo da kazemo pa samim tim i da promenimo nesto onda do qrac sve, mada smo vec tamo :S: . Sto se tice njegovog gazenja od strane jaceg, u ovoj zemlji moze samo veci i gori skot to da uradi a ne neko za opstedobro tako da mu to dodje isto barem sto se tice "nas". I za kraj, nije to sto je on budala vec sto je stetocina i to zesca pa me zbog toga boli glava. Covek pravi opstu i veliku stetu jer njemu veruje mnogo ljudi kojima ne samo da uzima pare nego ih i pogresno poducava(i to u velikom broju) i sutra ce ti ljudi mozda da rade negde odgovoran posao i mozda ce bas tebi da bude neko od njih sef :wall: i da ti objasnjava kako je on zavrsio kurs i kako treba da ga slusas kada je posao u pitanju jer je on pobogu sef :bottle: .

To je poenta. Nema šta da se doda. ŠTETOČINE. :mad:

Zaustavite Zemlju, hoću da sidjem. :S:

sine...de god se okrenemo i ti i ja vidimo stetocine.zato i jeste sve u qrcu ali nije u tome stvar.
Stvar je u tome da Zarko ne smeta nikom drugom sem "IT drustvu" u nasoj zemlji.Ja da sam pekar ili pandur ili bilo sta drugo bolela bi me ona stvar za Zarka.Koji Zarko?
E sad da li se mi,koji "znamo znanje",treba da osecamo odgovornim da sredimo njega i narodu otvorimo oci?.....Nisu samo obmane u domenu IT-a.mozda mene *****ava neki bankar sa nekim porezima ali veruj mi da moze da me *****ava do mile volje jer ja o ekonomiji i finansijama slabo znam.A oni sto znaju ce samoinicijativno da se natrte da mi pomognu?evo vidim svi se rastrcase.....
DRUGO-i mi smo svojevrsne stetocine.sinko ubili smo se,ali ubili od piraterije zadnjih deset godina!jel preracunao neko kolko je to stete za nekoga?
zato lepo cutis i ne javljas se dok te neko ne isproziva...
niko ovde nije "bela lala" da se razumemo!

A sto se tice toga da ce neki nesposoban da mi bude sef sutra-vecina vas zna da je to svakodnevnica....to je tako jos uvek ali polako odumire....nema toga u zapadnom sistemu.princip je znas il ne znas,odnosno letis.

.... da, da se svi pokrijemo usima i cutimo... psssst... mi smo mnogo zli, pa dodjavola, vec deset godina igramo piratske igre!!! :zgran: :eyebrows:

PINHEAD je napisao(la):
DRUGO-i mi smo svojevrsne stetocine.sinko ubili smo se,ali ubili od piraterije zadnjih deset godina!jel preracunao neko kolko je to stete za nekoga?

Da, Bil Gejts je namlatio jos 2 milijarde USD u toku prosle godine. Jadan, da mu mi nismo koristili piratske Windowse, sada bi vladao svetom...

Cuti, molim te... Ja nikom stetu nisam naneo, nisam prodavao programe koje sam razvijao u Visual Basicu i Delphiju, nisam radio postere i plakate za pare u Photoshopu niti sam spremao svoje novine u Quarku. A i da jesam, Adobe, M$ i Borland to ne bi ni osetili...
Jedino trziste na kome oni zaista gube pare su istocna i jugoistocna Azija... a to shto par hiljada ljudi koristi njihove programe u Srbiji "bez licence", od toga sigurno nece ostati bez hleba...

Pinhead, lupetash :)

Nisu kompovi oblast sama za sebe, kao shto je pekar, nego je integrisan u sve poslove koji postoje, a u svetu je odavno nemoguce raditi bez kompa bilo koji posao (kod nas ce to za koju deceniju :)), i on bash na to ide...Uhvatio je trenutak kada niko ne zna nishta, a sve je vishe poslova kod kojih je neophodno, i mlati pare pa razbija....On nije nishta bolji od onih koji su se za vreme miloshevica napunili para na rachun prevara, korupcije itd...I danas ti ljudi puni, niko im nishta ne moze...

Shto se tiche onog ECDL-a, na njihovom sajtu sa spiskom zemalja u kojima imaju predstavnike, za nashu zemlju stoji ovo: "Serbia & Montenegro - See Hungary"...Znachi bruka, mogao je bar taj smeshni ugovor da napravi regularno..

dobro,dobro......ubediste me!dajte mi toljagu,idemo da mlatimo skota!! :)

Au umalo me srcka strefi kada sam video da na Artu nema Zareta,ali sam ga nasao
Od sada se emituje na Palmi.
Idem da nastavim,a da pricao je o pampurima i sl.
Prepricacu vam vecers,za one koji nisu gledali

Stefane, reci kad je Zare na TV-u tacno... Kojim danima i koliko sati? :)
Dakle tv Palma, a kako se zove emisija?
Thanx!

NightVision je napisao(la):
Stefane, reci kad je Zare na TV-u tacno... Kojim danima i koliko sati? :)
Dakle tv Palma, a kako se zove emisija?
Thanx!

Bio je danas od 18-19h na Palmi,ista emisija kao na Artu,i cak vodi onaj isit celavi retard.

Jednu stvar koju sam primetio je da me cudi kako neke ozbiljne firme poput YUBC net-a i casopisa COM mogu sebi da dozvole da se reklamiraju u toj emisiji.
Bruka...
Veceras cu vam ukratko prepricati sta je bila tema ove emisije,i ingenioznog izlaganja debelog Zareta

To za pampur sam i ja cuo....neverovatno :D

Kakvi pampuri sad!?!? Jel' presao na vinove loze, vina... mozda? :d
Il je izmislio i patentirao nov tip pampura? :D

Ovo sa pampurima i mene opako interesuje.

Kad je repriza te emisije?

NightVision je napisao(la):
Kakvi pampuri sad!?!? Jel' presao na vinove loze, vina... mozda? :d
Il je izmislio i patentirao nov tip pampura? :D

Cokoladni sa opojnim mirisima za dobro muvanje :D :D :D

Sada je postao i strucnjak za muvanje riba :-devil-:

Da planira izgleda da patentira NOV oblik boce za vino koja bi bila u obliku pampura,ali najverovatnije u obliku kupe,ali boje pampura i od materijala od koga se prave pampuri.
A pampur bi bio u obliku boce za vino,i to sto The pocetnik kaze od cokaolade kako bi bili afrodizijak za zaljubljene parove.
Vino bi islo ko alva,kaze "debeli".
E sada na pitanje poludebilnog celavog voditelja,zasto ranije nije to napravio neko drugi Zarkov odgovor je bio sto ljudi kod nas nemaju sposobnost "kreativnog misljenja"
(ja,ja,naturlich....budala).
Ako zavrsis kurs "kreativnog misljenja"(prim.aut.ispiranje mozga i reprogramiranje istog),onda si sposoban da kreativno mislis.
To je drugi deo emisije,posto je prvi bio o atletskoj stazi,ali to nazalost nisam gledao(calcio mi je vazniji).
Pomenuo je i to da bi bilo extra napraviti od flasi-pampura bicikl,tako sto bi bio napunjen vinom,a ti biras model sa belim ili crnim(omanulo mu se pa reako "Knjaz Milos").
Ali jedna od najludjih,slobodno mogu reci ideja je bilo "Slikanje kutlacom i viljuskom"...kako bi nasi slikari to mogli da urade i da naprave prava umetnicka dela slikana kutlacom(prva samostalna gastronomska izlozba slika),a najjace je bilo kada je pozvao Beogradske kuvare da to probaju :mad: :smash:
U pauzi izmedju drugog i treceg dela,Zare se kratko i samokriticki osvrnuo na svoje izlaganje i sa karakteristicnim gestikulacijama i izrazima lica,kaze citiram"da sam ti rekao da cemo veci deo emisije pricati o atletskoj stazi i pampurima verovatno bi me poslao u Palmoticevu da tamo sve to ispricam"(ironican smeh na kraju).
Treci deo emisije su bili ko bi drugi nego jadni naivni studenti(nikog nemislim da vredjam od nas sa foruma i drugih pametnih studenata koji misle svojom glavom).
Zapazio sam kolegu sa Saobracajnog koji je,kaze,bio prvi na Matematici 2,sto cu lako da proverim sredinom oktobra,a voleo bi i licno da se susretnem sa kolegom koga sam upamtio i da ga pitam koliko su mu platitli da pravi od sebe debila na TV-u.
I jedna devojka mi je zapala za oko,inace sa FON-a,kaze da ju je profesor Vule bas zagotivio i jedinu hvalio pred svima jer je ona samoinicijativno radila cca 200-300 zadataka,i nosila mu na pregled.
Druga devojka kaze da je posle kurs(c)a polozila Matu 2 a 9,ali joj to nije odgovaralo pa je ponistila ispit...ona bi jelte 10.Ja imam samo jednog "druga"(poznanik nedruzim se sa retardima) iz srednje koji je na Molekularnoj biologiji i koji ponistava ispite dok nedobije "10",ali lik je maksimalni retard,sa njim sem o tome niocemu nemozes da pricas(o sportu i devojkama da negovorim) lik je totalno u svom svetu,nema predstavu ni sta mu se desava ispred zgrade...predpostavljam i da je ta devojka takva

E jos jedan lik je bio karakteristican,cini mi se da je po naglasku iz unutrasnjosti,sa Gradjevine je,i kaze da kada je posle polozene Mate2 otisao kuci sa osmehom na licu,i keva prvo sto mu je rekla je da ode i zahvali se onom ko mu je vratio osmeh na lice(drljivo :))

To sa studentima su snimili izgleda posle junskog roka,posto je voditelj pitao svakog da li ce da se odmara,i odgovor je bio:
da,u skoli Matematike cu se celog leta odmarati,a kako,lako tih 10 sati dnevno uopste neiscrpljuje i odmara.A uzgred svi studenti koji su u junskom roku polozili Matu a bili su na kursu kod Vuleta dobijaju besplatan kurs Fizike :trust:
Inace TV Palmu drzi vlasnik Bioclinice,a zna se koliki su prevaranti Bioclinica,tako da osim Zareta,nonstop reklama za Bioclinicu i narodnjaka nemozemo nista bolje ni da ocekujemo na toj tv.uzgred na TV.u mi je memorisana na polednjem 49.programu

pozdrav
Nebojsa ako imas ti da kazes nesto o ovome ukljuci se

Poslednja izmena:
Stefan1 je napisao(la):
Da planira izgleda da patentira NOV oblik boce za vino koja bi bila u obliku pampura,ali najverovatnije u obliku kupe,ali boje pampura i od materijala od koga se prave pampuri.
HOLY CRAP! Za malo da pogodim sta smera, a u stvari sam se zezao! :D:d
Stefan1 je napisao(la):
Ali jedna od najludjih,slobodno mogu reci ideja je bilo "Slikanje kutlacom i viljuskom"...
(HOLY CRAP)^2!!! Cek bre, da slikaju bojama ili hranom koju zahvate kutlacom?! :zgran: To fora, ako mu se slika ne svidi moze uvek da je pojede! :D:D:D:D

cujem kaze atletska staza na naduvanje,pa za poneti....
U sledecoj emisiji ce 100% reci da ce izmisliti i stadion u pocket pakovanju,da ce da odleti na Jupiter u raketi domace proizvodnje.
Cudi me da nikad nije rekao da je vanzemaljskog porekla

mudar poslovni potez ili nesto drugo, tek NL pro u Novom Sadu postao NS Pro. Na istom mestu, sa istim brojevima telefona...

Nazad
Vrh Dno