Šta je novo?

NL 'pro' strikes again

Obrati paznju!

Za Zarka sam prvi put cuo pre neke dve godine, video ga na tv-u, i isterao se iz takta onako do jaj-a. Nedugo zatim, dok sam nesto ucio javlja mi keva da neko na radiu prica o kompovima, pa da pogledam da li me zanima. Pogodite ko je bio to… Nista, slusam ja budalastine o onoj cuvenoj tastaturi i o tome kako je Sony 1 mnooogo brzi od P4-ke. E tad sam pukao sa zivcima, zovem ti ja i ukljucim se u emisiju, i krenem da mu postavim nekoliko pitanja!

1. Da li je trenutno bolje uzeti combo drive ili rezac i dvd posebno, znam da nije najbolje resenje, ali da li vredi? ( u tom smislu…)
-odgovor: Pa tehnologija napreduje, IT se razvija, tra la la.
Ubijte me na mestu ako covek zna sta je combo drive!!!
2. Drugo pitanje je bilo za Rambus memoriju i one prve cetvorke na 1.4 Ghz, cini mi se… Pricam ja kako imam amd-a na 750, i da planiram da uzmem nov racunar, pa da mi covek obrazlozi da li je opravdano dati onolike pare za gore spomenutu kombinaciju?
JOJ TUGO!!!! Odgovor je bio da treba da kupim Playstation 1 ako hocu da se igram…
3. Trece i najgluplje pitanje sa moje strane je bilo sta uzeti za kancelariju: Laser ili Inkjet. Ovde sam ocekivao normalan odgovor, ali znam da sam skoro polomo slusalicu na fonu kad je zavrsio sa sra**em

Skoro je pricao o kreativnom stvaralastvu!!!
Porodicne atlestske staze gde te tasta gadja pitom, flasa koja ulazi u pampur koji je od cokolade, i sl…
Ipak, televizor je nekako uspeo da prezivi, ne znam kako! Daljinski otisao malo ulevo…

Kurir slobodno batalite, mi u zgradi imamo lose iskustvo sa njim, a i ko njega shvata za ozbiljno? Ili na tv, ili nista!!!

E sad, predlozi sta bi trebalo uraditi sa cika Zarkom: :smash:
Ubiti ga sa tandzarom sa pola metra razdaljine, isto to samo nesto krace, lustrirati ga, baciti bombu u njegovu skolu, minirati mu stan, drzati ga bez vode i hrane 3 godine, nakaciti ga na 220v dok ne porumeni, izvesti mu operaciju na mozak bez uspavnjivanja, Tango i Kes: plan b,c, dati mu plasticni eksploziv umesto zvake… :D :D i jos mnogo zanimljivih stvari, al da ne preteram, nesto mislim da mi sledi ban!

Ukupno sam ga gledao i slusao oko 10 puta, i mogu da stavim ruku u vatru da je 100% u sekti, da ima problema sa mentalnim zdravnjem ( pogledajte njegove pokrete i izraze lica dok prica), da je sistematski lazov, i neopisiva budala.

Da se razumemo, ovo bi mu sve rekao u lice, samo kad bih mogao da ga upoznam, budala jedna, koliko je samo neduznih ljudi zatupio, joj majko!!! A i nasi mediji…
Art treba obavezno ugasiti, o b a v e z n o ! ! !

Izvinete ako sam preterao, odo da popijem lek protiv alergije

Bokaco je napisao(la):
Obrati paznju!

Za Zarka sam prvi put cuo pre neke dve godine, video ga na tv-u, i isterao se iz takta onako do jaj-a. Nedugo zatim, dok sam nesto ucio javlja mi keva da neko na radiu prica o kompovima, pa da pogledam da li me zanima. Pogodite ko je bio to… Nista, slusam ja budalastine o onoj cuvenoj tastaturi i o tome kako je Sony 1 mnooogo brzi od P4-ke. E tad sam pukao sa zivcima, zovem ti ja i ukljucim se u emisiju, i krenem da mu postavim nekoliko pitanja!

1. Da li je trenutno bolje uzeti combo drive ili rezac i dvd posebno, znam da nije najbolje resenje, ali da li vredi? ( u tom smislu…)
-odgovor: Pa tehnologija napreduje, IT se razvija, tra la la.
Ubijte me na mestu ako covek zna sta je combo drive!!!
2. Drugo pitanje je bilo za Rambus memoriju i one prve cetvorke na 1.4 Ghz, cini mi se… Pricam ja kako imam amd-a na 750, i da planiram da uzmem nov racunar, pa da mi covek obrazlozi da li je opravdano dati onolike pare za gore spomenutu kombinaciju?
JOJ TUGO!!!! Odgovor je bio da treba da kupim Playstation 1 ako hocu da se igram…
3. Trece i najgluplje pitanje sa moje strane je bilo sta uzeti za kancelariju: Laser ili Inkjet. Ovde sam ocekivao normalan odgovor, ali znam da sam skoro polomo slusalicu na fonu kad je zavrsio sa sra**em

Skoro je pricao o kreativnom stvaralastvu!!!
Porodicne atlestske staze gde te tasta gadja pitom, flasa koja ulazi u pampur koji je od cokolade, i sl…
Ipak, televizor je nekako uspeo da prezivi, ne znam kako! Daljinski otisao malo ulevo…

Kurir slobodno batalite, mi u zgradi imamo lose iskustvo sa njim, a i ko njega shvata za ozbiljno? Ili na tv, ili nista!!!

E sad, predlozi sta bi trebalo uraditi sa cika Zarkom: :smash:
Ubiti ga sa tandzarom sa pola metra razdaljine, isto to samo nesto krace, lustrirati ga, baciti bombu u njegovu skolu, minirati mu stan, drzati ga bez vode i hrane 3 godine, nakaciti ga na 220v dok ne porumeni, izvesti mu operaciju na mozak bez uspavnjivanja, Tango i Kes: plan b,c, dati mu plasticni eksploziv umesto zvake… :D :D i jos mnogo zanimljivih stvari, al da ne preteram, nesto mislim da mi sledi ban!

Ukupno sam ga gledao i slusao oko 10 puta, i mogu da stavim ruku u vatru da je 100% u sekti, da ima problema sa mentalnim zdravnjem ( pogledajte njegove pokrete i izraze lica dok prica), da je sistematski lazov, i neopisiva budala.

Da se razumemo, ovo bi mu sve rekao u lice, samo kad bih mogao da ga upoznam, budala jedna, koliko je samo neduznih ljudi zatupio, joj majko!!! A i nasi mediji…
Art treba obavezno ugasiti, o b a v e z n o ! ! !

Izvinete ako sam preterao, odo da popijem lek protiv alergije
Svaka cast. :D

Au bre covece, tebi kao da je zare unesrecio pola porodice. :D

Eh, da je unesrecio imao bih jasan razlog da mu se na***em keve i da mu jos dodjem na saranu, ali ovako samo mi ostaje da se nerviram, grrrrrrrr...

Ljudi ajde iskulirajte budalu.stvarno bre,jel vama jasno da se on HRANI ovakvim diskusijama?pricate o njemu kao da je ne znam ti ko,a u sustini je jedan tuzan jadnicak sa velikim egom.
Meni ga je zao!...........al ipak bih ga prebio na mrtvo ime!!!za nauk!!!

PINHEAD je napisao(la):
...pricate o njemu kao da je ne znam ti ko,a u sustini je jedan tuzan jadnicak sa velikim egom...
I kojim miliončetom €€ u džepu koji je pokipio o d naivnog i neupućenog naroda...

e ljudi, a kada to ide?
ne uključujem tv sem za utakmice i nisam bio ni svestan da tako nešto postoji...
a znam da mi je komšija pominjao nekog našeg naučnika što je ne_znam_šta izumeo kad sam bio da mu nameštam komp i još sam se skenjao kako sam neobavešten...

znači art, kojim danom i u koje vreme?

Ma, njega treba tuci tastaturom po glavi da bar u paklu zna sta je tastatura kada ga pitaju :D

Poslednja izmena:
Nisam mogao da verujem svojim očima da naplaćuju 70€ za učenje rezanja diskova i 90€ za učenje podešavanja Windows-a (pod izgovorom da je kurs za servisere u pitanju) pa sam napravio screenshot.

Užas.

Prilozi

• nl pro group - sajt - edukacija.png
    nl pro group - sajt - edukacija.png
    40.1 KB · Pregleda: 192
Ma ne bi bilo problema da on naplacuje toliko kad bi ti ljudi stvarno naucili ono sto pise... :D

Cynic je napisao(la):
Nisam mogao da verujem svojim očima da naplaćuju 70€ za učenje rezanja diskova i 90€ za učenje podešavanja Windows-a (pod izgovorom da je kurs za servisere u pitanju) pa sam napravio screenshot.

Užas.

Joj tugo!!!!!
Dodje mi da se :bottle: ko konj i zaboravim na ovu temu. :wall:

Cynic je napisao(la):

Užas.

Odlično!
Moraću ovo da odštampam i da pokazujem društvu kad im sređujem kompove, da znaju koliko košta školovanje jednog ovakvog profesionalca :crash:
I da, znam sve serviserske poslove jedino me malo muči onaj "ZERO CONDITION". :d

Sada znam kako ce moj drug resiti problem sa internet konekciom tj. problem PCM-a :(
Mozda ce cika Zarko uz pomoc vudu magije da natera ljude iz telekoma da mu ga skinu(mislim na pcm :D )

p.s.Zar microdvd pusta DVD filmove?

Batica je napisao(la):
Misliš, posle pljuvačine po MS-u i 'učenju' rada na njihovim platformama i programima, a sve u ilegali (ne)licenciranih sofvera na kojima se radi i predaje... Baš me živo zanima da li je i jedan licenciran... :trust:

S obzirom da nemaju MS office, nego open office (i naravno pljuje po MS officeu kako je najgori i ima namerno ubachene bagove, kao i za win inache :)), sigurno ima sve legalne windowse...Kako bi inache smeo da se tako javno reklamira ko lud...

Sad mi pade na pamet shta bi moglo da se uradi protiv njega, ali treba jaka organizacija...Da otvorimo sve to isto shto i on, samo da stavimo reklamu "upola cene od NL pro groupa", uzmemo termin odmah pre ili posle njegovog na artu, sve to isto uradimo svuda gde se raklamira :)
Ovo ga garantovano ubija, ali teshko za realizaciju yebiga ;), mada bi se uzela dobra kinta :)

Au choveche. Bolesno.
Pitam se samo gde je kupio "aparat"(talenat) za shishanje ovaca...:D

Neko je rekao da www znachi 666... :-devil-:
(beshe to u jednoj emisiji Biseri kod Vanje)
Mozda nije pogreshio...chim ima ovakvih ljudi. :D

Pogledajte ovo: http://www.nlprogroup.com/Prodaja.htm

A ja mislio da kada se kupuje racunar treba da se obraca paznja na plocu,cpu, memoriju,g.k itd... a ono samo ti treba ovakva specifikacija i sve je jasno.Komp+muzicka linija+video rekorder+playstation=konfiguracija :D :D

p.s.A gde se ubacuju video kasete i ove obicne? :D

Ili da ga lepo sachekamo ispred NL Pro-a i da ga ispresavijamo...ahahahahha....... :d :d :d

Da li ste videli najjaču foru na sajtu?

VIZE ZA EVROPU

Završi čovek kurs kod njih i poslle može da pali za EU. :(

Poslednja izmena:
The pocetnik je napisao(la):
Pogledajte ovo: http://www.nlprogroup.com/Prodaja.htm

A ja mislio da kada se kupuje racunar treba da se obraca paznja na plocu,cpu, memoriju,g.k itd... a ono samo ti treba ovakva specifikacija i sve je jasno.Komp+muzicka linija+video rekorder+playstation=konfiguracija :D :D

p.s.A gde se ubacuju video kasete i ove obicne? :D

Citam i neverujem el mu to neko ohakovao sajt ili sta? Evo opet gledam i opet ne verujem...

Dakle kada me sutra neko pita a gde je tebi video rikorder u kompu. I komp ne moze lepo da radi bez njega znam odakle mu ta ideja :crash: :smash: :mad:

Nesto mi se "javlja" da cemo ovako i dogodine. :D Samo ce thread malo vise da naraste.

" Originalna garancija za sve komponente"
Je l' postoje i falsifikovane? :d

Poslednja izmena:
joooooj kakav CAR!!!
Ovo sa konfiguracijama je vrhunac debilizma.
gde li je nashao onaj Play Station 2.5????

Izostavio je da stavi i MP3 player, pisaca masina, fotokopir masina (ako ima skener) grejalica (ako je p4 preshot) ;)

Decaci, od ovoga vajde nema, nego lepo da mu smislimo neku namestaljku, u fazonu da mu neko uvali neki GPL program da stavi na svoje diskove bez sourcea, a onda da ga prijavimo za krsenje autorskih prava jer GPL programi moraju biti distribuirani uz source...
Ako neko ima jos koju ideju, neka slobodno kaze...

EDIT:

jebote, sad iscitah sve ove strane plus nekoliko na elitsikjuritiju, dobro je zarko jos uvek ziv pored onolikih pretnji... ali nije naivan, zna da bi ga dosta ljudi malo sveze savilo pa sve uposljava kikboksere kao predavace i saradnike... :d

enivej, ne znam uopste sto dizete toliku dzevu oko njegovog nadrikompjuterasenja... svako ko se *****e pa upise njegov kurs, shvatice kako se zeznuo cim prvi put bude morao da primeni to "znanje"...

recimo:

scenario 1:
zaposleni u nekoj firmi odradi taj kurs. kada bude nesto konkretno trebao da uradi, nece umeti i (u najgorem slucaju) dobice nogu u dupe.

scenario 2:
omladinac koji zavrsi taj nazovi kurs ce (milom ili silom) doci kod nekog rodjaka ili prijatelja da nesto odradi na kompu (promeni neki deo ili nesto odradi u windowsu), pa kada obori sistem ili nesto spali/slomi, tjale rodjaka/prijatelja ce (opet u najgorem slucaju) da mu *ebe milu majku...

a o njegovim kursevima matematike ne zelim ni da razmisljam... prvo, ko je god primoran da uzima (skupe) casove da bi polozio neki predmet koji je pao sto puta treba da bude svestan da taj faks jednostavno nije za njega (a u beogradu, hvala bogu, ima dosta fakulteta - sto bi rekli, po nesto za svakoga :) ), a opet, ko i provede odredjeno vreme na kursevima, njegovi ukucani bi trebalo da primete fizicko/psihicke promene na svom chedu (osim ako ih isti prethodno ne zrtvuje bogu Zharetu :d )

Poslednja izmena:
Ubedljivo najchi post na ES forumu(strana 33)...do suza sam se smejao...:D

he, he - Tcp/ip za dva sata, C/C++ naucen za vrijeme velikog odmora - he, he
ili mozda: Naucite koristiti Samsung monitor u 12 lekcija; upotreba zvucnika za neupucene; naucite javu dok spavate; kurs kineskog za one koji zele gledati kineske pirate; podloga za mis - biblija; kako staviti Cd u Cd-rom a da vam Microsoft pri tom ne obrise sve vazne podatke; glasno citanje u sebi i to brzinom od 2Mb/sec...

Mnogo dobra fora za bibliju....:D :)))))))

Momci, da li vam je palo na pamet da zarko ume da koristi net, i da je sigurno cuo da se na benchu prica o njemu?!?
Kakve crne ideje, ako neko ima nesto pametno nek zadrzi za sebe, bilo bi cool da se prvo dogovorimo ko je za neku akciju, cisto iz zezanja, a detalje bi kasnije razradili... Daleko od toga da imam viska vremena, ali bilo bi gotivno u biografiiji imati jednu takvu zezanciju... Sa druge strane, sve to sto navodite su samo sitnice, pa on je do sada toliko para nakrao da moze da plati ne jednu, nego hiljadu kazni za nelegalni softver...

Treba to osmisljeno uraditi, ali ko ce da se petlja sa tim... a onda, sa druge strane, gledas kako ti imbecil uzima pare od prijatelja i poznanika, mislim ne znam... :wall: :whip:

Nazad
Vrh Dno