Šta je novo?

NL 'pro' strikes again

Ja sam i dalje za varijantu kill da bastard :D :D :D

Ala bi se proslavio sa tom "pampur" flashom za vino... potrovao bi pola, a druga polovina bi zavrsila sa dijarejom... E, hocu bas da vidim da to sprovede u delo.

Cinjenica:

Vinske flase se u vinskim podrumima cuvaju tako sto ne stoje uspravno, vec polozeno (ili pod nekim nagibom), tako da je vino u direktnom dodiru sa pampurom. Razlog je: kada bi flasa stojala uspravno dovoljno dugo, pampur bi se osusio i postao dovoljno porozan da propusti nesto vazduha kroz sebe u flasu, sto dovodi do toga da vino pocinje ponovno vrenje i prokiseli se (postane kiselo "k'o kiseli kupus"). E, a pazi sad genijalnu ideju da sipas vino u ogroman papmpur... posle par meseci bilo bi "busno" kao sito. Znaci, osim ako se to vino ne bi masovno trosilo (tj. da nema vremena da odlezi), puko bi Zare k'o dinja, a verovatno bi zaglavio zatvor (ne dijareju :d ). Druga stvar sto je staklo naj naj materijal za cuvanje svojstva namirnica (veoma je hemijski stabilno tj. ne reaguje u dodiru sa hranom, a i ne propusta 95% UV zraka kroz sebe. Pa probajte samo mineralnu vodu iz "plastike" i iz "stakla"... licno preferiram "staklo").

IN VINO VERITAS, BRE!

http://www.diwinetaste.com/dwt/en2003046.php

Poslednja izmena:
Ostoja je napisao(la):
Znaci, osim ako se to vino ne bi masovno trosilo (tj. da nema vremena da odlezi), puko bi Zare k'o dinja, a verovatno bi zaglavio zatvor (ne dijareju :d ).

To sto pricas odnosi se na normalne pampure, a sta cemo ako Zarko izbaci neke vanzemaljske, klingonske pampure, za koje mu Francuzi nude 20,000,000$ ali ih je on razbio na 500 komada i rasuo po svetu :D

Znam zenu koja je zavrsila taj cuveni NL Pro kurs za Windows, Word i Excel, nista nije naucila. A nije ni smrsala.

Zare Najeb'o si !

Pazite moj predlog je da kontaktiramo Natasu Miljkovic :eyebrows: (emisija Kljuc RTS 1), da pozove Zareta i jos dva balvana i naravno jedno 3 lika iz ove nase zajednice pa da ga osramotimo pred Srbijom. Ovo je veoma moguce posto je doticna mlada dama veoma raspolozena za nove ideje za emisiju, ima osecaj za pravdu, imao sam kontak sa njom preko mail-a, cak me zvala da dodjem da gostujem u emisiji ali sam se bio ukenjao ******. Finta je samo da Zare ne skonta sta ga ceka pre nego sto dodje u emisiju. Sve ovo pljuvanje preko neta ne vredi, ovako bi ga skenjali do jaja. ZATO AKO STVARNO MRZITE ZARKA DAJ DA SE SKUPIMO I ORGANIZUJEMO AKCIJU SABLJA PROTIV ZARKOVOG ORGANIZOVANOG KRIMINALA. Ozbiljno mislim ovo ne zezam se ...
Inace mrzim ga k'o da mi je pobio porodicu.....

Poslednja izmena:
Lik je klasican bolesnik, ne znam koko vas ne mrzi da uopste razmisljate o njemu.

@Wolverine

A jel u kompletu ide i fotonski otvarac za klingonske pampure?:D

@pnjaf
Skontao je on to. Verujem da prati thread, isto kao sto ga je pratio na [es] forumu.... ili on ili neko od "njegovih". BTW, ne znam koliko bi to uspelo, on ti je baja za zamazivanje ociju, moguce je da bi uspeo da preokrene situaciju u svoju korist, a na vasu stetu...
Ti si jedan iz publike... a on je, pa pobogu, Zarko... covek koji je rekao NE Micro$oftu, idol mladih itd.

A sto se tice kontaktiranja N.M. reci cu samo :eyebrows:

Poslednja izmena:
Bane® je napisao(la):
On svaki dan sedi tamo i hipnotiše narod. Shvatio sam da je omiljena disciplina nešeg naroda da bude hipnotisan od nekoga i nečega. Čovek postaje kult. Mnogo je *******ija situacija nego da mi sedimo ovde i smejemo se i čudimo njegovom ponašanju. Bez zezanja, on pljuje na celu neku neku "normalnu" komunu koju recimo čine benchmark, svet kompjutera, digital, klanrur, pcpress i svi ostali slično nastrojeni ljudi/organizacije koje sam zaboravio. Šta smo mi ovde što godinama proučavamo svaki milimetar grafičke karte, procesora, monitora, windowsa. Da li je to avion, lokomotiva, neeee to je Žarko Radosavljević, on će rešiti sve one probleme koje jedan pacerski benchmark forum ne može da reši.

Čoveka ozbiljno treba zabraniti i potrebno je da se neko organizuje i žali se ministarstvu prosvete ili unutrašnjih poslova, može i ministarstvu zdravlja (pošto čovek nije načisto sa sobom)... Bolje sprečiti nego lečiti.
Bane, :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje

@Bane Tacno tako! Ali zar nije i policija uz njega :)

Danas je stvarno preterao.Znaci da li znate da vam treba 7 tastera da bi ste uplali racunar?
Ili da su jurili programere u Americi zbog milenijumske bube jer kao to se nije ni moglo desiti i kao je ova buba pogodila telekom?Dokaz za to je jedna poruka na njegovom mobilnom koja je stigla 1900 godine...isl.

Vidim da covekovoj gluposti nema kraja.....

ahaaahhhahahaha.....pa ne mogu da verujem da sam ovo tek sada video!
Nisam procitao kompletan topic (samo 1. i poslednju "stranu") jer nemam sada vremena, ali jel gledao neko kada je pricao da je skolu nazvao po svojoj bivsoj devojci, kojoj je on tepao "nezni leopard"....buaahahaaa!
Inace ja smatram da je on jedan vrlo koristan lik: pronasao je lek za rak bre......, a i meni vrlo koristi, jer kada ga vidim na tv-u odmah tako besan trcim u teretanu da bijem dzak k'o nikad!
Jedan ortak je cak imao ideju da odstampamo slike: za njega Danijela Djokica, a za mene Zareta, pa da zalepimo na dzak kad vezbamo, i posle 2 meseca nam ni oni sa ultimejt fajta ne bi mogli nista!

pnjaf je napisao(la):
Pazite moj predlog je da kontaktiramo Natasu Miljkovic :eyebrows: (emisija Kljuc RTS 1), da pozove Zareta i jos dva balvana i naravno jedno 3 lika iz ove nase zajednice pa da ga osramotimo pred Srbijom.
...

Recimo Miodraga Kuzmanovica ;)

Ljudi, zar vama nije jasno da "takvih" eksperata ima na sve strane u srbiji.

Prvo, vlada i skupstina, puna je Zarka R. u svim dimenzijama i velicinama, samo sto ekonomija i politika nisu tako crno bele kao racunarske "nauke" pa je malo teze videti o kakvim se pacerima radi, mada je dovoljno pogledati gde nam je drzava pet godina posle i mislim da nikakvi dodatni dokazi nisu potrebni!

Dalje, direktori vecine domacih drustvenih firmi. Pojma nemaju i upropastavaju firme ko dobar dan.
Trece, zaposleni u masi domacih firmi. Pojma nemaju o onome sto rade, ali su i dalje najpametniji...
Cetvrto, novinari... 95% ih nema 5 grama mozga u glavi. Ne znaju nista, ali uspesno lupetaju!
Treba li dalje da pisem?

Ramzi
Chovek koji je zeznuo Zarka :D

Poslednja izmena:
Paja je napisao(la):
Recimo Miodraga Kuzmanovica ;)

Ili to ili da ide u Shta radite,bre! ili da Shta chiniti sa BK.

Pojam Zarka R. je jasan svima....kao shto kazete...drzava ih je pun qurac.

Mozda se jedan dan desi kad odete na Kalish da umesto Pobednika vidite bash njega... :D mada bismo pre zeleli da ga vidimo kako "visi" na terazijama, za primer drugima.

Emisija "Sta chiniti?" ima mail pa treba lepo napisati neshto o ovome i poslati....mozda i objave. Sakupiti linkove sa ovog i ostalih foruma gde postoje sobe na ovu temu.

Verovatno one televizije koje su pushtale emisije o Zeljku R. (ART i Palma ja mislim) a verujem da ima i ljudi koji su dotichne snimali..jer su blago recheno smeshne.. :D(mada "sochnijih" komplimenata za te emisije ima malo vishe), poseduju iste snimke..pa da se najveca lupetanja iseku i postave kao dokaz u josh jachim emisijama ..."Klopka","Zamka" mada bih ja za njega pripredio jednu "Omcha" :D ili sl.

Jadni su svi ti ljudi koji gledaju taj program, taj lik je bio i u JA, pa je zavrsio jako slavno posle dve nedelje je bilo pusto.A mislim da ga ni vanzemaljci nece... takvu budalu u svom brodu....a lik je lud 198%...svako moze biti serviser....joj kako ga volim...cak je prosle god ili tako nesto gostovao na PPlus u JA, bile su lepe prozivke....hahahahhahahaha....

Eeee.... koliko se secam, u onim njegovim reklamama na palmi il' artu hvali se kako obučava osoblje vrhovnog suda i druge državne činovnike... Organizovano idu žaretu na noge. Jadna država koju žare uči.

E tako ima uticaja i na sve ostale građane ovog društva, a ne 'iritira' samo IT zajednicu.

(namerno sve malim slovom...)

Hahaha... Zare je car, legenda, najveci i najjaci... Svakom dvoru je potrebna i jedna dvorska budala (e sad sto "ovaj nas dvorac" vise lici na septicku jamu je za neku drugu pricu, ali analogno tome Zare je septicka budula.).

Secam se kada je gostovao pre par godina u Biserima kod Vanje Bulica (jos jedan covek koji me opasno nervira) i trucao nesto o toj tastaturi, moji to gledali (da li treba da napomenem da o racunarima nemaj blage veze?) i sve se divili srBskoj pameti doticnog. Ej, nas covek zaje**o Microsoft (a i o MS su nesto naculi), vidis sinko koliko smo mi pametna (uz obavezno ubacivanje i prideva - lepa) nacija... a ti toliko sedis za tim kompjuterom, i nista. Pokusao sam da im objasnim da, to sto on prica, su najobicnije gluposti i da nemaju veze sa zivotom, ali avaj, covek se pojavio na televiziji, lepo besedi (il' preciznije - lupeta, laze, obmanjuje...), dusmanima je krivo zbog njegovog uspeha, vidis da hoce da mu ukradu izum (uz standardno - prokleta bila ta Amerika i Amerikanci, doci ce i njima kraj) bla bla bla... Sta mi je drugo preostalo nego da napustim prostoriju, treba cuvati zivce.

E da, rodjak mi isao na taj sedmodnevni kurs kod njega. Posle tih nedelju dana, uvalili mu neke prirucnike iz Win-a, MS Office-a i rekli da ide kuci i vezba, a kada nauci dodje da polaze. :D Ludilo, BRE.

...Mi se zezamo na njegov racun, a stvar je postala vrlo, vrlo ozbiljna...rekao bih, zabrinjavajuca...

Ma opusteno, doci ce trenutak kada ce neko od njegovih polaznika actually morati i nesto da uradi na racunaru, a kad zakenja, bice "je li mali, ko te je to tako nauchio?", "pa chika zharko" :d

Misa063 je napisao(la):
Dalje, direktori vecine domacih drustvenih firmi. Pojma nemaju i upropastavaju firme ko dobar dan.

Ne slazem se sa ovom tvrdnjom:

Naime, direktori vecine drustvenih firmi veoma dobro znaju sta i kako rade, a to je pljackanje tih istih drzavnih/drustvenih firmi.

Pozdrav

Hehe.E to je to.
Pa ko je glup u zemlji koja propada da gradi mostove?
Za par godina ionako cemo svi ponovo da citamo bukvar.
Ali onaj sto ga je napisala Evropska Unija.

Poslednja izmena:
Lik koji je radio u MS predstavnistvu u BG rece mi jednom prilikom da ih je doticni stalno smarao i nudio im neku tastaturu, pomozi Boze. Ali MS korporacija je toliko veca od nase SCG, da je zabole pa da u zemlju propadnemo, a kamoli sto neki tamo Zarko shisha ovce pljuvajuci po samom MS-u! E pa to je ono zbog cega se gorko nasmejem cim neko spomene ULAZAK u Evropu! Pa vidi koji mi problem imamo, smejemo se liku koji se namlatio para po svim vecim gradovima u Srbiji i nastavlja da hara lupetajuci gluposti i izmisljotine! Pa bre izasao novi casopis Paparazzo i, naravno, isto kao Skandal USTOSTRUCICE tiraz u rekordnom roku.
Sreca u nesreci: da nije to sto jeste, garantovano bi bio poslanik, ako ne i ministar za IT... ili predsednik...
Ha, ha, Evropa... Joj, iznervirao sam se, a ustajem rano :mad:

P.S. Tema za razmisljanje: zamislite integraciju NL PRO i JUGODATE... :wall:

Ma njega treba uzazid pa metak u celo, po kratkom postupku, bez komplikacija :)

Invader je napisao(la):
Ma njega treba uzazid pa metak u celo, po kratkom postupku, bez komplikacija :)

Ma mislim da je bolje da ga povezemo na recimo stamparsku presu, i da pustimo njegove ucenike da je zaustavei spasu mu zivot radom na kompjuteru :d

ps: sve u cilju sigurnosti, da se ne povampiri :)

Pozdrav

kosmos je napisao(la):
Ma mislim da je bolje da ga povezemo na recimo stamparsku presu, i da pustimo njegove ucenike da je zaustavei spasu mu zivot radom na kompjuteru

Uffff... kratko bi to trajalo, spljeskala bi ga presa za 5 sekundi :D

Ma usporili bi mi nju da se spusta jedno 2 sata, a jedini nacin da se iskljuci je da se klikne na ikonice "save" i "print" u Word-u. :D

Garantovano bi ga spljeskala.

:)

Bane® je napisao(la):
Čoveka ozbiljno treba zabraniti i potrebno je da se neko organizuje i žali se ministarstvu prosvete ili unutrašnjih poslova, može i ministarstvu zdravlja (pošto čovek nije načisto sa sobom)... Bolje sprečiti nego lečiti.
Kasnim, ali... Taj lik je u reklamama navodio i nekoliko ministarstava i neka javna preduzeća kao svoje klijente i nikad niko to nije demantovao, što verovatno znači da je tačno. Prema tome, šta očekivati od ministarstva prosvete ili un. poslova kad on "podučava" zaposlene u nekim ministarstvima (možda baš u ova dva, ne sećam se više)?!

Dakle, taj šarlatan čak uzima pare poreskih obveznika. :mad:

organizujte tribinu pa ga pozovite u neku emisiju tipa , ****** nema takve emisije,
pa ko kod Nusica "ukrstena pitanja, ukrstena pitanja"
tipa koliko raznjica stane na jednu zicu u nizu i recimo
koji proc ide u amigu 500 ili 2000
ili nek nAvede tri proizvodjch memorije...

Poslednja izmena:
wiz011 je napisao(la):
Prema tome, šta očekivati od ministarstva prosvete ili un. poslova kad on "podučava" zaposlene u nekim ministarstvima (možda baš u ova dva, ne sećam se više)?!

Bas ovo sto i rade
:wall:

Nazad
Vrh Dno