Stefan1 je napisao(la):
Pozivam i Nebojsu Milanovica da se ukljuci u thread,mada mislim da mu je mozda malo dosadno da pise o tome,posle onoliko materijala koje je napisao na ES-u
Da, Zarka sistematski proucavam od trenutka kada se pojavio u "Crnim biserima".
Predlazem da na ES forumu pregledate sta sam pisao (najlakse je iz print verzije), mada sam se u samu diskusiju nesto kasnije ukljucio, pa je Gojko Vujovic (vlasnik sajta) isprva postovao ono sto sam mu ja privatno govorio.
Jednom se i Zare ukljucio u pricu, pod nickom nemezis, ali sam ga odmah provalio pa je, na zalost, zacutao.
Neverovatno je koliko i ne haje za sve sto iole obrazovaniji kazu za njega, naravno iz razloga sto oni ni onako ne bi bili njegove musterije pa mi u nije bitno sta o njemu misle, a ovaca za sisanje u ovoj drzavi ima itekako.
Cujem da masovno prelazi da "obucava" decu, miliciju i vojsku, sto i ne cudi, jer svi oni imaju dve njemu pozeljne osobine:
1) Obrazovanje i intelekt relativno niskog nivoa - smanjena mogucnost da provale ko je u stvari on, a istovremeno lako moze da im servira bilo kakvu pricu
2) Ne placaju iz svog, vec iz tudjeg (citaj, svih nas, poreznih obveznika, odnosno roditelja) dzepa, a tudj novac se veoma lako daje
Sve Zorke, Trgovcevici i ostala bagra su mala deca za njega (licno mislim da je, vec do sad, milioner u EUR-ima).