LaKosta je napisao(la):Na onom disku sto valja polaznicima se nalazi jedan dobar deo programa koji se placaju.Da pomenem samo nero i audio catalist.Znaci lik se bavi piraterijom i podleze krivicnom zakonu.Ajde ko ce prvi da ga prijavi :smoke:
Aj' se sad izvini što neovlašćeno umnožavaš moj potpis 😀 ...Mrki Jovica je napisao(la):Žarko Radosavljevic: "Nisam je još patentirao. Imam sve neophodne dokumente i citava stvar je u postupku zaštite. Zbog bezbednosti, nova tastatura je trenutno u delovima, u 263 segmenta koji se nalaze na razlicitim lokacijama."
thunderchase je napisao(la):Aj' se sad izvini što neovlašćeno umnožavaš moj potpis 😀 ...
Spirit je napisao(la):A zar je moguce da niko ne poznaje nekog konkretno, ko je isao na njegove kurseve?!? Vec sam jednom postavio to pitanje na ES forumu, i ostao bez odgovora!
Floyd je napisao(la):poznajem devojku koja je zavrsila njegov kurs,naravno posle mesec i po od zavrsetka i gomile dodatnih casova na koje je isla o kompjuterima je znala isto koliko i pre kursa-NISTA ,verovatno i tebe spirit isto ceka sa matematikom....hihihi.....samo napred....ako te zarko ne nauci matisu niko nece....hihihi
Shto bre Kurir? 😀Bane® je napisao(la):E i Kurir i Nedeljni Telegraf treba zabraniti u paketu sa Žarkom Radosavljvićem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari