Šta je novo?

NL 'pro' strikes again

Sve se slažem, osim toga da tu zakon ne funkcioniše. On se realno ne razlikuje od nadri lekara i proročica...

LaKosta je napisao(la):
Na onom disku sto valja polaznicima se nalazi jedan dobar deo programa koji se placaju.Da pomenem samo nero i audio catalist.Znaci lik se bavi piraterijom i podleze krivicnom zakonu.Ajde ko ce prvi da ga prijavi :smoke:

To sam isto i ja uocio.E,samo ako su trial verzije(sto bas ne verujem) onda nista.

A zar je moguce da niko ne poznaje nekog konkretno, ko je isao na njegove kurseve?!? Vec sam jednom postavio to pitanje na ES forumu, i ostao bez odgovora! Pa i tamo ga napljuvase iskljucivo iz navedenih razloga, thread se razvukao na vise desetina strana, a niko ne reci o njegovoj skoli i programu!

Covek jeste manipulator i smesan je za gledanje, ali mene interesuje kakvi su konkretno njegovi predavaci?!?

Cimam se na faksu sa glupom matematikom i planiram da uzmem neke casova, a nacuo sam preko desete ruke da taj njegov kurs nije uopste los! Radi se dve nedelje, po 10 sati dnevno, intenzivno, a iskreno, poznavajuci sebe, znam da samo tako i mogu da je naucim! Zato mi treba neka konkretna informacija, da ne bacam pare i ne gubim vreme, pre svega!

Spirit, da li si ikad pomislio da odes kod vidovite Zorke, gospodina Kleopatre ili Ljubise Trgovcevica (Molim vas, nemojte me prekidati!) ? Vidis, ljudi koji su na to spali/dotakli dno zivota, pa idu kod gorenavedenih ti sigurno nece reci da su se zaje@ali.
Tako da... knjigu u sake, pa cepaj. Sve se nauci, ako ne ide, uzmi oglase, pa zovi profu.

Mrki Jovica je napisao(la):
Žarko Radosavljevic: "Nisam je još patentirao. Imam sve neophodne dokumente i citava stvar je u postupku zaštite. Zbog bezbednosti, nova tastatura je trenutno u delovima, u 263 segmenta koji se nalaze na razlicitim lokacijama."
Aj' se sad izvini što neovlašćeno umnožavaš moj potpis :D ...

E storm, bas ga pretera... :smash:
Ja samo hocu da cujem bilo kakvo iskustvo o doticnom kursu, a to da im je glupo da kazu da su se *****ali, pa bas i ne drzi vodu!

Da sam ja, kojim slucajem, zavrsio doticni kurs i bio nezadovoljan, ili imam poznanika, ili cak nacuo za peru, miku, ziku da su zavrsili i da su ih ispalili.... pe recimo da bi bilo kome ko spomene zarka rekao direktno ili uvijeno, na ovaj ili onaj nacin, da ga izbegava u sirokom luku!

Problem je sto ja nikad nisam cuo ni pozitivne, ni negativne komentare, iskustva, primere, svi se samo vataju glupe tastature ili zarkovih ******izama...

Jednostavno hocu da mi neko iznese bilo kakvo iskustvo sa njegoim programom matematike, prilicno mi je hitno!
A posto znam da ovde ima i dosta fonovaca, molio bih ako neko ima telefon nekog dobrog profana za matu 1 na PM! :bottle:

Voleo bi da taj lik dodje do mene! To bi mu bilo poslednjih 3 minuta zivota ,dok ne zakljucam vrata i nadjem noz ili cekic :smash: .

Cujte vi molim te kako on vara ljude. Sedam dana :-devil-: !!! Patent od 10 miliona $ !!! On sad tamo ispada cool, kao svira neku satro gitaru na nekim smesnim emisijama (ja mislim tabloid?) i sad ga cela nacija gleda kao nekog kompjuterskog genija. Ne mogu da verujem. Meni je trebalo 3 (tri) sekunde da skontam da je on jedan obicni prevarant i neznalica.

Kao sto rekoh ja,on i noz ili cekic.

Pored njega ima jos jedan lik, MORATE SE SLOZITI, koji bi ziveo takodje 2-3 minuta pored mene, a mozda i manje. A to je pretpostavljate niko drugi nego VODITELJ POLAROTORA. ONAJ MATORI DINOSAURUS KOJI NE ZNA DA KAZE INTERNET (Inter--n--et).

Nemoj njega, on je doajen srpskog IT zurnalizma :D

thunderchase je napisao(la):
Aj' se sad izvini što neovlašćeno umnožavaš moj potpis :D ...

:S: uuuuups... he, he, leto je, mislio sam da si mozda otisao na odmor, pa neces videti. :D

poznajem devojku koja je zavrsila njegov kurs,naravno posle mesec i po od zavrsetka i gomile dodatnih casova na koje je isla o kompjuterima je znala isto koliko i pre kursa-NISTA ,verovatno i tebe spirit isto ceka sa matematikom....hihihi.....samo napred....ako te zarko ne nauci matisu niko nece....hihihi

Jedan predlog za Spirita: Nipošto ne idi na njegov kurs matematike!! To je zato što je taj kurs "patent" izvesnog Vuleta koji non-stop ordinira u zgradi ETF-a, a ima iste polu-sektaške metode "učenja" (čitaj: zaglupljivanja) polaznika. Treba li reći da je i Žarko njegov učenik. Dakle, njih dvojica rade u tandemu, ne bi me čudilo da je i taj NL Vuletovo maslo.

Vuleta poznajem preko mog burazera, i on je svojevremeno išao na njegove "kurseve", skoro mesec dana, ali naravno ništa nije naučio, i pored rešavanja jednačina dnevno >10 sati. Ako je neko primetio, po gradu se s vremena na vreme pojavljuju oglasi za matematiku, fiziku, elektrotehniku, i glavna im je fora: "dođite, vidite kako radimo, i dok to ne uradite, ne plaćate ništa", to je njegov oglas.

Inače, lik ima neverovatnu spiku, priča kao navijen (ko je gledao Žarka ijednom na televiziji, shvatiće o čemu pričam), i deluje kao ludak. To nije daleko od istine, s tim što je u isto vreme i veoma promućuran (čitaj: šiša studente kao ovce, i dobro zarađuje). Ovo poslednje možda deluje kontradiktorno što napisah ali stvarno je tako. Imao sam prilike da ga upoznam.

Za znatiželjnije, evo ga link sa ES foruma, ako se ne varam raspravljaju o dotičnima već tri godine i-ništa. Trla baba lan, da joj prođe dan.

Moje mišljenje je da dotične likove treba pohapsiti ili na neki drugi način ih ukloniti, da ne truju narod. Da se razumemo, para i budala će uvek da bude (reče jednom moj deda :) ) ali ovi su ga stvarno prekardašili.

Takođe se iskreno nadam da ovaj thread neće postati kopija dotičnog na ES-u, koji se do danas razvio na čitave 32 (i slovima:tridesetdve) strane! Ej, 32!

Poslednja izmena:
na es-u sam jos od pre pola godine citao tu temu i po neki put ucestvovao.
Dakle ima i par ljudi koji su zavrsili kurs matematike,i neki lik koji je radio kod njega,ali ipak uglavnom su informacije"iz druge ruke"

No tipujemo i da se Zarko ukljucio u diskusiju,kao gost,jer nam lici na njega.Skoro smo sigurni da je on upitanju(nemesis nick ili tako nesto)

Za Spirita.Ukratko cu ti prepricati za kurs iz mate(mada na ES-u ces naci mnogo vise).pA PROFA NIJE normalan,ucenici dolaze u situaciju i da se pobiju s'njim,ribe u pauzama placu u wc-u i tako to.
Inace ima i jedan lik sa mog faksa koji je bio na tom kursu,cak je i bio u pominjanoj emisiji na Artu kao "gost",mora da dodjem do njega i da vidim kako ga je nagovorio na sve.Ne bih se cudio i da nije smeo da odbije.
I meni lici to na sektaski metod.Znate onu "izimslis sektu to ti je najlaksi nacin da dodjes do 1 milion $".E Zare ima malo vise tih miliona!
A to o zaverama,pa to je marketing,nas narod se pali na to i sl.
STO se tice live suceljavanja,to nema sanse.Ljudi su vec pokusavali a on odbija.Poenta je da on plati termin(emisiju) da pitanja polunormalnom voditelju i to je to.

...
Ali ja imam i jos nesto da kazem da se "neopecete" kao ja:

Sigurno ste culi za Finesu.Vidim neko pominje mape uma.
E ja sam se tu opekao.Najme marta 2003 sam u krajnjem ocaju(KOLOKVIJUM NA FAKS A JA POJMA NEMAM) upisao kurs "savrseno pamcenje"
Ukratko cu opisati sve aspekte:
Prvo olaksan sam za 100 eur :(
Lik koji predaje deluje inteligentan.Svima nam je popamtio imena(da bi demonstrirao kurs jel).Inace je dipl.ing. i doskolovao se u raznim oblastima u USA ali na kursevima!(znamo kako izgledaju ti kursevi :D :smash: ).Najvise se oslanja na metode Toni Buzana(neki englez ruskog porekla koji je kao te metode smislio)

Poenta kursa je da sve pamtis preko slika.Mozak svi znam lako pamti slike.I ti slike asociras sa pojmom koji nisi mogao da pamtis.Deluje primamnjivo a?Da i meni je upocetku,i stvarno lako zapamtis do 10 pojmova.Ali zackoljica je u tome kako zapamtiti 110 ili 1010 podataka.Nikako!Da bi taj "kurs"(namerno pod navodnicima) delovao,morao bi kompletno da ispres mozak(poenta dublja) i da potpuno promenis sistem citanja,misljenja,ucenja i pamcenja(Ispiranje mozga i reprogramiranje istog).E to mi se nesvidja i izaziva sumnju.Inace i Zarko je slusao taj(i sve ostale) kurseve ,a vidimo kakav je efekat na njemu.
Inace to je sve povezano sa sliva metodom,meditacijom,i slicno.
Inace profil ljudi na tom kursu je jako raznolik.Bilo nas je 20 tak.I svi deluju normalni(obicni ljudi):eek:d domacica sa dvoje male dece(osnovci),do advokata, i biznismena(vlasnik jedne poznate firme necu da ga pominjem,ali uzgred hvalio se kako je savladao i kurs "brzog citanja").
Na kursu je pozitivna atmosfera(e jos tada mi je delovalo kao namerna pozitivna atmosfera kako bi se ljudi opustili i biti sposobni za manipulaciju)A da pre svake sesije(dela kursa) radili smo neku kao "opustajucu metodu" od par minuta.A metoda se sastoji da zamisljas delove tela koje on izgovara(levo oko,desno oko,levi kapak,...nadlaktica leve ruke...sedalni deo :))ovo mi je malo bolesno ,deluje kao neka Yoga a i Yoga mi ima prizvuk neke "hiduisticke" ili "pseudobudisticke"sekte.

Eto to je to ako se jos necega setim javicu ali NIKAKO NEUPISUJTE FINESU POKAJACETE SE kao ja nazalost.Zakljucak "nema nista na brzaka".

Back to NL PRO:
bilo bi dobro kada bi se nekoliko nas organizovalo da odemo na promotivna predavanja koja su besplatna i da ga napushimo pred musterijama i opovrgnmo njegove cinjenice+neko donese diktefon i snimimo sve potom damo u Kurir(znamo da Kurir jedva ceka da pljuje nekog) i uspeli smo

Pozivam i Nebojsu Milanovica da se ukljuci u thread,mada mislim da mu je mozda malo dosadno da pise o tome,posle onoliko materijala koje je napisao na ES-u :)

Poslednja izmena:
Spirit je napisao(la):
A zar je moguce da niko ne poznaje nekog konkretno, ko je isao na njegove kurseve?!? Vec sam jednom postavio to pitanje na ES forumu, i ostao bez odgovora!

Evo ti konkretno od nekoga ko je bio zaposlen kod doticnog

E fala Vam ko braci! :cigar:

Nasao sam jos juce ok profana, bas za moj fax, a sto se tice Zarka, jebi ga bas ako ne odem na to uvodno predavanje, cisto da vidim sta se desava... Mislim, nije mi jasno koji metod moze da upotrebi da me natera na nesto sto ne zelim, recimo npr da se pojavim u emisiji!

Pa kakva bre ucena, bas bi voleo da ga vidim kako me ubedjuje da moram nesto da uradim! Sakupio bi staru bagru iz kraja, pa bi ga iztarlahali kao niko do sada. Problem je sto se niko ne trudi da makar pokusa da mu se suprotstavi, mediji ga predstavljaju kao neverovatnog pronalazaca, covek poceo ko Zorka da pravi svoje emisije, a svi iole normalni samo kolutaju ocima i kritikuju dokle je sve to doslo!

Sad cu da bacim oko na ES forum, a u subotu cu da odem na to predavanje, pa javljam utiske!

A nije losa ideja da se osmisli neka akcija, recimo u dogovoru sa kurirom, cisto da malo skrenemo paznju medija na njegove neverovatne metode. Al o tom, potom, hvala svima na dosadasnjim informacijama!

Floyd je napisao(la):
poznajem devojku koja je zavrsila njegov kurs,naravno posle mesec i po od zavrsetka i gomile dodatnih casova na koje je isla o kompjuterima je znala isto koliko i pre kursa-NISTA ,verovatno i tebe spirit isto ceka sa matematikom....hihihi.....samo napred....ako te zarko ne nauci matisu niko nece....hihihi

Da nije ovo njen citat sa ES :smoke:
Cisto ako jos nekog interesuje zarkova matematika!

CITAT - Elitesecurity tema, u nastavku iz linka datog par postova iznad

Dobar dan,
Pocela sam da citam ovu temu relativno od skoro i vidim da ima dosta ljudi koji zele da znaju sve u vezi skole matematike.
Evo mozete od mene da cujete iskustva iz te skole matematike.Isla sam u tu zarkovu skolu naivno verujuci da stvarno moze da se
nauci matematika za dve nedelje...
Imala sam velikih muka sa tom matematikom na faksu (imam i dalje) pa sam odlucila da probam i to cudo od skole ali nekako sam znala da je
nemoguce nauciti za dve nedelje sto se kasnije i potvrdilo.
Prvih nedelju dana vam prodje u uvezbavanju osnovnih stvari(izvodi i integrali) a onda kao pocinjete da radite ono sto vam treba
za ispit i naravno da nema sansi da stignete da sve proradite,mada u principu vi mozete da ostanete i duze od dve nedelje dok sve ne zavrsite
ali to moze da potraje mnogo dugo.
Inace ponasanje profesora koji predaje u toj skoli je krajnje primitivno,jednostavno covek je nepodnosljiv dere se non stop...
U principu ako vam nesto nije jasno njega ne smete nista da pitate jer ce vam reci sledece "Ukljuci mozak,misli malo ili predji na visu poslovnu"
Psovke najgore vrste su redovno sto mozete da cujete,
Mozda ste se ikada zapitali zasto se profesor nikada nije pojavio na TV?
Ja mislim da je to zbog njegovog prostackog izrazavanja jer nikome nije potrebno takvo izrazavanje u reklami za svoju skolu.
Studenti sa zvucnijih fakulteta neka se pripreme za ponizavanje kakvo verovatno nisu imali prilike da dozive.
Svako pitanje na koje ne budu znali da daju odgovor je odlican povod da budu ponizeni pred svima i to je onda jos jedan dokaz da na faksu nista nisu
naucili pa sada mora da uce kod zarka u skoli.
Tacno je to da nema pauze po ceo dan ,ustvari ima nekih mini pauza bukvalno do toaleta i nazad,po ceo dan ste tamo obicno
od ujutru od 10 da uvece do 10 sto ja mislim da je previse za svakoga.
Verovatno se pitate dali se nesto nauci u toj skoli,pa na neki nacin se i nauci ali ipak nema dovoljno vremena za sve a opet atmosfera je krajnje nepodnosljiva,
zbog velikog broja ljudi.
Mozda je u toj skoli ranije sve funkcionisalo kako treba ali se vremenom to proculo pa je poceo da dolazi veliki broj ljudi a cim je negde guzva od kvaliteta
nema nista.
Studenti koji su na TV emisiji su tamo otisli dobrovoljno znaci sto se toga tice da ne gresim dusu niko ih nije naterao.
Zavrsna rec je ta da ja ispit jos nisam polozila,sta ce biti dalje ne znam ali ako ovo moje iskustvo moze nekome da pomogne onda super.

ma kurir bi bio idealan,njima samo treb neko koga ce da pljuju.Mislim da ovi drugi dnevni listovi to nerade.
Od nedeljnkika uobzir dolazi Nedeljni telegraf.Ali jako je bitno da neko od nas,pomogucstvu vise prisustvuje bar uvudnom predavanju(eh kad bi nasli sponzora za kurs...recimo Microsoft,sto da ne njih pljuje ko lud,cuo sam da su mu zabranili i da pomisli na licencu :)) snimimo na dikafon,i lepo pravac redakcija.

Ako neko ima neku "vezicu"(mora da ima bar neko) uspecemo

Neko napisa da je Zarko u nekoj emisiji rekao da je vanzemaljskog porekla,aj molim te prepricaj mi ukratko da se nasmejem malo

Ja sam najjaci biser o njemu citao u nekim novinama pre nego sto se komercijalizovao ovoliko(pre par godina).On zeli da se predstavi kao neki "nadcovek",polu-covek,polu cudo.To majka vise neradja..Inace on je '70 godiste,pazi lik kaze da spava maksimalno 5 sati,i da zaspi cim dotakne krevet,a da se budi cim pozeli(kao "vise stanje svesti" ili podsvesti).
Inace tip kaze da uopste neprati politiku,nezna ko su Djindjic i Kostunica(poznato mu ali nemoze tacno da se seti uvezi cega),nevozi jer smatra da je voznja za budale,koji hoce da stignu iz tacke A u tacku B.Jede samo voce i povrce(al mi nikako nije jasno kako se ugojio kao svinja),mnogo putuje od kada ima para(to predpostavljam).Inace bio je "nesto" u pop-dens grupi iz 90 tih "May day"(gitarista ili slicno).Propagira da su svi profesori "budale" i glupi,i da su svi programirani da rade sta bogatasi zele(teorija zavera).
Mrzi inace profesionalni sport jer kaze da postoji da bi "zaglupljivao" ljude.A najvise misli na NBA.
A inace kaze da mu ribe nedaju mira.Muvaju ga 3 odjednom.Ali nema nameru da se zeni
Poznaje borlicake vestine(ko oce da ga mlati nek ima i to uvidu!).Inace radno iskustvo,portir u parking servisu(tada je i dosao do zakljucka da je "geinje"),radnik obezbedjenja u nekoj agenciji i slicni poslovi.Mozda sam nesto i pogresio ali ipak citao sam davno taj tekst.

Poslednja izmena:
E i Kurir i Nedeljni Telegraf treba zabraniti u paketu sa Žarkom Radosavljvićem...

Bane® je napisao(la):
E i Kurir i Nedeljni Telegraf treba zabraniti u paketu sa Žarkom Radosavljvićem...
Shto bre Kurir? :D
Pa gde imash tako dobre novine za 10 dinara? :D

Jel opet moram da stavljam [ironija][/ironija]? :D

Najbolje bi bilo kad bi neko imao vezu u nekom od navedenih listova, pa da ga ispljuju svetski.

I ponavljam, ne bih voleo da se ovaj thread razvuče na više strana, kao na ES-u, jer to ne vodi ničemu, iako i ja doprinosim u razvlačenju istog.

Ako neko zeli da ide na ta uvodna besplatna predavanja, moze da racuna i na mene. Zaista moram da vidim to...

Slazemo li se da je ova tema vec prezvakana? I da li se slazemo da od ovoga zaista nema koristi (sem sto se dobro nasmejemo)? Dok se mi smejemo njegovim debilizmima, on vara ljude, mlati pare i pravi od nas ostalih budale....:(

a gde se odrzavaju ta njegova cuvena predavanja? i mene zanima da vidim uvodno predavanje. :D

Ajd prijavite se kod ribe na 323 26 26 vec danas, da bi vas zvala u toku ove nedelje, ja ocekujem poziv sutra ili prekosutra, uvodna predavanja su za vikend! Ja govorim o matematici, ne znam koliko sam kompetentan da postavim neka skakljiva pitanja, ali bas hocu da odem da vidim na sta to sve lici!

A riba koja se javlja prica ko navijena, to im je valjda u krvi, nista lepo ne stignes da pitas!

"Kolika je cena - pa znate, to ce vam profesor reci, ona varira, a neki djaci dobiju cak i BESPLATNO" ! buahahaha

"Ali znate, meni treba bas program za fon" - "pa mi ovim kursom obuhvatamo i matu I i II za sve fakultete, sigurno cete nauciti sve sto je potrebno!"

Odvojicu tih sat, dva da pogledam sta se radi, bilo bi lepo da se pojavi jos neko

A da ti nisi neki Zarkov agent? ,)

Pa ono kao pravite mi drustvo...a posle se tamo nasladjujete da ste zaista navukli bash sve u gradu!

Just kiding man. :D :D :D

dobro ko ode nek pise utiske,i nek proba da "opovrgne" njegove tvrdnje(zdravorazumski i kulturno)

Ma Ogi je Zarko sada je sve jasno :)

Vrh Dno