Arthur Morgan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.10.2007
- Poena
- 515
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 7800X3D & Lian Li Hydroshift 360
- Matična ploča
- Aorus X870E Pro Ice
- RAM
- 32 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000Mt/s
- GPU
- Zotac Trinity RTX 4080 Super OC White Edition
- Storage
- Samsung 980 Pro 500GB + WD SN850 Black 1TB + Kingston KC 3000 1TB + 2TB Lexar NQ790
- Zvuk
- Altec Lansing ATP 3
- PSU
- Lian Li Edge 1000W White Edition
- Kućište
- Antec Constellation C8
- Monitor
- LG 32GP850-B
- Miš & tastatura
- ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless & ASUS ROG Harpe Ace Aimlab Edition
- Laptop
- HP Probook 450 G10
- Pristup internetu
- Optički internet
Pa ti si car za mene, ja sam sada uzeo NJ i iztrgovo sa celom logom svašta...Sada mi petorka izgleda : "Mo Williams - Westbrook - Durant - Josh Smith - T. Thomas" (priznajem najviše taktike mi se svodi na solo prodor ili "pikenrol" SG ili SF pa ako se neko otkrije pokušam da mi asistiram).
Ja ne mogu bez 8 (to mi je minimalni rekord za sada) TO a kada mi igra klupa (Ilyasova + nekoliko rukija) to lagano pređe 10, 12 TO.
Poenta je da stvarno ima mnogo TO ali to se smanji kada igraš taktički!!! Nema više "dodaj ovamo, baci tamo, evo ga ovaj sam, eto koša".![]()
Naravno, igraš duže utakmice, ne kao ja 4x4 minuta, pa zato i imaš više izgubljenih lopti. Usput, ne igraš asocijaciju, nego sezonu, jer u Asocijaciji nema teoretske šanse da u Nets-e dovedeš Duranta, Vestbruka, Smita, jer kod Netsa imaš samo Lopeza sa 5 zvezdica (TRADE VALUE), dok su Haris i Vilijams igrači sa tri zvezdice, a ti imaš Duranta i Vestbruka sa 5, Smita sa 4 1/2 i Tomas-a i Moa sa tri...doduše, ne znam koja je vrednost Favors-u (upravo ga gledam protiv Majamija), ali ta količina trejdova mi je nemoguća...
Serije brate, pričao (pisao) sam o tome već. Da igraš 4x 12min video bi kako i tebe oće tako a njih neće i sve se, verovao ili ne, seče ili makar skraćuje TimeOut-ima i ponekom zamenom.Porvereno!
Znam to, ali serija bez promašaja celu četvrtinu?? Šutevi pod faulom koji ulaze kao da se ništa ne dešava?? Centri koji sa 5-6 metara fade-out šutevima ne promašuju?? A sa druge strane polaganja sa 20 cm jedva dopiru do prvog obruča?? Da ne nabrajam druge silne gluposti u takvim sizuacijama
Eto vidiš, i ti si sa ovom verzijom igre počeo da pobeđuješ "jedino" uz taktiku! To je ono najveće poboljšanje sa ovom verzijom igre koje je meni falilo još od NBA Live 2001 (da se razumemo svaki NBA Live posle njega je bio ******).
Nadam se da pričam relnom čoveku, da me razumeš kao neko(g) ko je trenirao basket.
I ako nisi (niste) do sada, sada možete da shvatite šta znači dobar stručnjak aka Dule Vujošević
:wave:
Ma, slažem se da je igra sjajna, samo me ponekad strašno iznervira način na koji kompjuterski timovi pune iz nemogućih situacija, a moji igrači maše polaganja, zakucavanja, neverovatne zicere, pa na sve to dodavanja koja odlaze na suprotne strane od onoga što pritisnem. Zamisli pick`n`roll u kojem te dvojica udvoje, dodaš savršenu loptu igraču koji utrčava pod prazan koš, a on položi sa 12 cm tako što se lopta odbije o prvi obruč. Pa, ja koji nisam igrao basket 25+ godina ne bih to omašio. Naravno, ne dešava se to uvek, samo u situacijama kad AI ne dozvoljava da pobediš...
Poslednja izmena: