Šta je novo?

NBA 2K11

@ Nasty B
Na kojoj tezini ti igras? Spusti malo izgleda da si precenio sebe ako igras na world class

Igram na Superstar nivou. Ovo što me nervira i zbog čega se ovde "olakšavam" mi se ne dešava često, ali kad se desi to me toliko izludi da ne mogu da opišem. Ono na slikama što Lov pogađa, kad je igrač onako postavljen u odbrani, to meni NIKADA za ovih mesec dana i preko 100 utakmica nije ušlo, a on nije omašio nijednom. Napisah da su me Mavs-i razbili, to razumem, Novicki i u realnosti retko maši one njegove fade-away šuteve, Batler tu i tamo. Evo, baš malopre su Lejkersi oprali Stejpls centar sa mojim Memfisom 64-35 za 4x5 minuta, 71% šuta oni, ja 35%, ali razumem, Lejkersi su to. Ne smeta mi ni kad meni ne ide, ali kad Minesota ima preko 70% šuta, i to kakvih, a da meni polaganja, low-post šutevi, čiste situacije kada sam slobodan posle bloka, pa i neka zakucavanja koja ne izblokiraju ne ulaze (trojke, šta je to?), e tada povilenim. Pa skidam skrinove i ovde se "olakšavam".
Narode, izvinite zbog toga, ali mnogo se lakše "odnerviram" posle iskaljivanja na forumu...

Bravo! Ja se time vodim svaki put kada gubim. ;)
Ali ! , AI sa po nekim igračim zna strašno da nervira, recimo sa Joe Johnson-om, Kevin Love, Grainger :)zgran:)... ajde Melo i KG to razumem...
Inače, dosta sam napredovao u odbrani u odnosu na prošlu verziju igre ali i dalje zna da bude "krađa"... :)

I mene nervira,evo juce igram Kings@Nets igra udje u produzetak,provucem se,udje u drugi produzetak i zadnji minut ne mase.Izgubim 90 min na tekmu i izgubim,ali *** nekako znam da sam mogao bolje da odigram.:)

Onda odem na PSN i odvalim nekog da bih se osecao bolje.:D

Poslednja izmena:
A ti, jafazec, ako igraš asocijaciju, navikni se na to. To što protivnički tim igra bolju odbranu u 4. četvrtini je i normalno, ali tek će te nervirati kad u toj četvrtoj četvrtini počnu da sipaju iz svih pozicija, skoro bez promašaja, a najveće moguće zicere mašićeš kao od šale.

Igram asocijaciju,navikao sam ja na te suterske izlete protivnika u 4. cetvrtini,ali ovo mi se desilo prvi put..Ok,igraju bolju odbranu,ali da mi u celoj cetvrtini dozvole da sutnem samo nekoliko puta,tj da me pri ~75% suta izblokiraju,to vec ne mogu da progutam..Sto je mnogo mnogo je..Lepe mi bre fejdovej soteve,mislim strasno..

Nego,aj preporucite neki trejd,igram sa Oklahomom,treba mi neki solidan centar i jedan SF da odmaram duranta ponekad..Dovedoh AI-a,kida :D

Nego,aj preporucite neki trejd,igram sa Oklahomom,treba mi neki solidan centar i jedan SF da odmaram duranta ponekad..Dovedoh AI-a,kida :D

Ilgauskas ili Tyrus Thomas a zamena Peković ili Mozgov. :)
SF = Aminu (brz je i odličan u odbrani) ili Brackins (solidan "medium" šut, zna da lupi bananu ali očajan da vodi loptu).
To ti je sve jeftino. :)

Uf, ja sam igrao sa Oklahomom i uradio sledeće: Collisona i Mo Petersona sam trejdovao u Minesotu za Lazara Heywarda ( SF, ruki, nije loš, a i oslobodi se dosta love u salary cap-u). Ne sećam se tačno šta sam još izveo, ali sam na pozicijama 4 i 5 doveo Josha Smitha (za Jeffa Greena i Colea Aldricha i još nekoga, plus Pachulia kod mene) i Marcina Gortata (njega sam doveo za Krla plus prvi pik 2012 i zaprepastio sam se kako čovek skače...u igri, naravno).
Sada sam u Memfis doveo Davida Leea i neverovatno je kakav skok ima i kakav šut sa poludistance, mada je u odbrani slab, ali za to služi DEVELOPMENT. Menjaj odmah Greena za njega, jer Green je SF, ali pošto Oklahoma nema dobru klasičnu četvorku (Ibaka je ruki, Collison loš), on je "primoran" da igra na toj poziciji.
Inače, srećom, iz poslednjeg rostera je izbačen Alan Iverson (otišao u Tursku), a zaista ne vidim šta će ti on u Oklahomi pored Westbrooka i Hardena (odličan trojkaš). No, dobro...
Usput, zainatio sam se i već četiri utakmice ne mogu da pobedim Minesotu (pisao u prethodnim postovima). Uvek vodim na prvom poluvremenu, a onda ili u trećoj ili u četvrtoj četvrtini prestaju da maše, tako da mi nije ni malo čudno da imaju procenat šuta u jednoj četvrtini od preko 90%. A da ja imam između 10 i 20%. Da se to jednom desi, razumeo bih, ali četiri puta zaredom...

Ilgauskas ili Tyrus Thomas a zamena Peković ili Mozgov. :)
SF = Aminu (brz je i odličan u odbrani) ili Brackins (solidan "medium" šut, zna da lupi bananu ali očajan da vodi loptu).
To ti je sve jeftino. :)

Uf, ja sam igrao sa Oklahomom i uradio sledeće: Collisona i Mo Petersona sam trejdovao u Minesotu za Lazara Heywarda ( SF, ruki, nije loš, a i oslobodi se dosta love u salary cap-u). Ne sećam se tačno šta sam još izveo, ali sam na pozicijama 4 i 5 doveo Josha Smitha (za Jeffa Greena i Colea Aldricha i još nekoga, plus Pachulia kod mene) i Marcina Gortata (njega sam doveo za Krla plus prvi pik 2012 i zaprepastio sam se kako čovek skače...u igri, naravno).
Sada sam u Memfis doveo Davida Leea i neverovatno je kakav skok ima i kakav šut sa poludistance, mada je u odbrani slab, ali za to služi DEVELOPMENT. Menjaj odmah Greena za njega, jer Green je SF, ali pošto Oklahoma nema dobru klasičnu četvorku (Ibaka je ruki, Collison loš), on je "primoran" da igra na toj poziciji.
Inače, srećom, iz poslednjeg rostera je izbačen Alan Iverson (otišao u Tursku), a zaista ne vidim šta će ti on u Oklahomi pored Westbrooka i Hardena (odličan trojkaš). No, dobro...
Usput, zainatio sam se i već četiri utakmice ne mogu da pobedim Minesotu (pisao u prethodnim postovima). Uvek vodim na prvom poluvremenu, a onda ili u trećoj ili u četvrtoj četvrtini prestaju da maše, tako da mi nije ni malo čudno da imaju procenat šuta u jednoj četvrtini od preko 90%. A da ja imam između 10 i 20%. Da se to jednom desi, razumeo bih, ali četiri puta zaredom...

Hvala za tipove obojici!
Ma znam za AI-a da mi nije potreban,nego oduvek gotivih njega,pa reko' ajd sto da se ne igram malo :)
E ja poslusah SuperStarrov savet za tajmaute kad im krene serija i desi se da upali u ~50% slucajeva,tako da probaj..Ako ne uspe sa jednim tajmom,probaj vise komada,ja sam cak ispucavao sve tajmove u jednoj cetvrtini i to za neko kratko vreme..Takodje sam i menjao npr celu petorku,ostavim samo Duranta ili Westbrooka,radim sve nesto da ga zbunim :D

Probao sa tajmautima, probao izmene odbrane za svaki napad, ponekad i u sred samog napada, ali ništa ne vredi. Inače, ja igram na taj način da u odbrani vodim jednog igrača, uglavnom PG, ali ako je protivnički plej Deron Williams, Chris Paul ili D.Rose, onda vodim nekog drugog, pošto ipak nemam tako brze reflekse da njih čuvam kako treba. Uglavnom, odbranu "rade" moji AI saigrači, dok ja čuvam pleja, tačnije Johnny Flynna protiv Minesote, a on ne postiže više od 4 - 6 poena po utakmici. Zato ostali sipaju bez problema. U sve četiri utakmice sa Minesotom koje sam odigrao je u prvom poluvremenu relativno ravnopravna borba sa 35-50% šuta. A onda, u trećoj ili četvrtoj četvrtini prosto pogađaju sve, pa i iz NEMOGUĆIH situacija. U jednoj od tih utakmica u trećoj četvrtini su imali šut 12-13 (oko 95%, trojke 3-4, što je i jedini promašaj, tri puta pod faulom + slobodna bacanja...) dok sam ja imao 3-16. Imao sam 0-13, ali mi je igra, kad je već bilo 20+ razlike dopustila da pogodim tri šuta zaredom koja sam do tada 13 puta mašio u toj četvrtini. Veruj mi, ne treba puno muke da igrača dovedeš, uz pomoć bloka, na 3-4 metra od koša da šutne bez ometanja, ili iz fade-outa sa dovoljno udaljenim čuvarem, ali kad igra ne dozvoljava da pobediš, to ne ulazi ni pod tačkom razno u određenim delovima utakmice. Čak sam pokušavao da zaredom izvodim low-post šuteve sa Jeffersonom ili Leejem, ali u tim četvrtinama nema šanse ni da pokušam takav šut, jer je Lov znao da pređe i po 3-4 metra za pola sekunde da bi mi lupio bananu, a Beasley je skakao toliko da bi se skakači u vis pokrili ušima posle toga (srećom, takvih propusta nema ni približno kao u NBA 2K10 kad mi je Ming kao od šale stizao i prestizao Westbrooka u reketu). Čim se kompjuterski tim "odlepi" onda kao da dozvoli da pogađaš lake šuteve i polaganja, kao što si i radio u prvom poluvremenu. Ali bude kasno. E, to je ono što me nervira.

Nastaviću danas, malo me je prošao inat, pa kad izgubim nastaviću dalje, sledi ponovno pranje od strane Lejkersa, pa Voriorsi sa Randolfom i Gasolom...;)

Poslednja izmena:
Igram i ja asocijaciju, 4x5 minuta, i standardno je da tim pocne da te delje u poslednjoj cetvrtini, kako napadom tako i odbranom ... :)

mali off

uplatih standard monthly package za nba league pass i naplatise mi umesto 19.95$, 7.72$... sve radi naravno... jel zna neko u cemu je stos? :D

mali off

uplatih standard monthly package za nba league pass i naplatise mi umesto 19.95$, 7.72$... sve radi naravno... jel zna neko u cemu je stos? :D

Posalji im mail da su pogresili :d

Ja sam prosle godine imao mesec dana duze od onog sto sam platio.Neka samo neka grese.:p

Kad smo vec kod league passa, da li mozda moze dvoje (ili vise) ljudi da koristi taj jedan account ?
Opasno me zarazise sa onom besplatnom nedeljom, ko ce sada da gleda budjave streamove ili budjavi sportklub ?:)

Poslednja izmena:
Moze ali ne u isto vreme.Sto se SK tice ja ne mogu da ih gledam zbog komentatora,ipak je iskustvo daleko bolje sa originalnim komentatorima.Jos ako imas HDTV povezan sa PC,zaista je fantasticno iskustvo.:)

Poslednja izmena:
Posalji im mail da su pogresili :d

Ja sam prosle godine imao mesec dana duze od onog sto sam platio.Neka samo neka grese.:p

ne, ovo je u mailu... kao neki popust, tek kad sam platio, ali ne znam ni kako ni zasto sam dobio taj popust... :d neka, nema veze.. za 500 dindzi gledam mesec dana nba, wooohooo ,)

super su prenosi stvarno, na 4mbit fantasticna slika, komentatori sjajni... eh, sta su ti glupi amerikanci :D

Kako dati slobodno bacanje u Jordan challenge dal zna neko?
U toku sam Flu game protiv Jute i sutiram 0-15 slobodnjake!!:zgran:
Nikako ne mogu da dam slobodnjak a fauliraju me cesto. Inace dajem 74% na oko 70 utakmica quick game............

Da ti se nije desio neki bag, ja sam igrao i Jordana mi fauliraju često i dajem sa Jordanom 99% bacanja. :)

Smara me sto mi uvek trce kontru glupavo!Pokupim defanzivni skok, lopta ide pleju preko icon-pass-a i ... moji igraci istrce kontru i zabodu u coskove terena umesto da zalome ka kosu!Da li neka podesavanja ovo resavaju (Cocah settings...) ?

Poslednja izmena:
Trči malo sporije, bez "brzog trčanja", idi sa loptom na vrh reketa, kreni u šut pa dodaj nekome od tih u ćoškovima. Ti što se zabodu po ćoškovima naglo krenu (stanu samo na sekundu) a sa fintom šuta navučeš na sebe i one koji njih jure.

Ja sam poceo da igram bas dosta na kontre,izvezbah se u odbrani dosta dobro,Westbrook krade lopte ko lud,a ni AI nije los.E da,veci deo kontri zavrsavam alley oop-om :D

Kako se izvodi "alejup" u kontri? :p
Igrao sam ono kada kontrolišeš 1 igrača i onda imaš dugme da pozoveš na "alejup"... Ali kako kada vodim loptu da je bacim nekome na "alejup"?

Kako se izvodi "alejup" u kontri? :p
Igrao sam ono kada kontrolišeš 1 igrača i onda imaš dugme da pozoveš na "alejup"... Ali kako kada vodim loptu da je bacim nekome na "alejup"?

Držiš CLUTCH + FAKE PASS. Uglavnom se lako izvodi u kontrama ako bacaš igraču sa dobrim athletic skillom. Ali nemoj da te čudi ako (u utakmicama u kojima ti igra ne dozvoljava da pobediš) igrač neće da uhvati loptu koja mu prolazi ispred nosa ili mu, bukvalno, prolazi kroz ruke.

*** kakva utakmica sinoc Utah Jazz @ Miami Heat :zgran:

*** kakva utakmica sinoc Utah Jazz @ Miami Heat :zgran:

Gledao sam "sažetak" na netu. Nisi valjda gledao uživo?? Ideš li u školu? Ili radiš? I ako radiš, da li ti je posao testiranje kreveta u "Simpu"? ;) Ja sam to jednom uradio i umalo nisam zadobio povredu na radu usled razbijene glave o sto prilikom naglog uranjanja u san.
Nego, imam jedno pitanje: Može li se i, ako može kako, podesiti da igrač koji postavlja blok u pick `n` roll posle toga krene ka potpuno slobodnom košu?? U 99% situacija kod mene je ovako:
Kad pozovem pick `n` roll uvek se Josh Smith postavlja u blok (slika 1), dva igrača udvoje onog koji ima loptu, ali Smith ne mrda sa mesta (slika 2). Često se udaljim što je moguće više, da me čak i utroje (slika 3), pod košem mesta da Cesna sleti, ali Smith i dalje nema ni najmanju nameru da krene ka košu, da mu dodam loptu i onda bi bilo neizbežnog zakucavanja. Ali kako ga naterati da krene tamo??

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    286.3 KB · Pregleda: 65
  • 02.jpg
    02.jpg
    269.6 KB · Pregleda: 50
  • 03.jpg
    03.jpg
    265.8 KB · Pregleda: 40
Radim,ali nisam gledao Live nego arhivu na League Pass-u. Mada cu verovatno ostati sutra budan da gledam kako matorci delju Heat.:d

Gledao sam "sažetak" na netu. Nisi valjda gledao uživo?? Ideš li u školu? Ili radiš? I ako radiš, da li ti je posao testiranje kreveta u "Simpu"? ;) Ja sam to jednom uradio i umalo nisam zadobio povredu na radu usled razbijene glave o sto prilikom naglog uranjanja u san.
Nego, imam jedno pitanje: Može li se i, ako može kako, podesiti da igrač koji postavlja blok u pick `n` roll posle toga krene ka potpuno slobodnom košu?? U 99% situacija kod mene je ovako:
Kad pozovem pick `n` roll uvek se Josh Smith postavlja u blok (slika 1), dva igrača udvoje onog koji ima loptu, ali Smith ne mrda sa mesta (slika 2). Često se udaljim što je moguće više, da me čak i utroje (slika 3), pod košem mesta da Cesna sleti, ali Smith i dalje nema ni najmanju nameru da krene ka košu, da mu dodam loptu i onda bi bilo neizbežnog zakucavanja. Ali kako ga naterati da krene tamo??

Ovo i mene interesuje vec duze vreme(od kako krenuh da igram zapravo) ali zaboravio sam da pitam...Meni se desava isto ko tebi,samo sto mene igraci ne udvajaju vec u najvecem broju slucajeva mi njihova odbrana ostavlja prazan lane ka kosu..Mene to nerviar,zelim bre obican pick'n'roll,skolski,znaci igrac iz bloka ide ispod kosa,mene preuzima njegov cuvar a ja ovom saljem duboku loptu i to je to..Pokusao sam da isprobam sve zivo i kao nasao sam bio nesto sto prema skici u plejbuku treba da bude to,medjutim na terenu nece da ga primeni,nece cak ni na treningu.Inace imam veliki problem i sa time,a to je da kad stavim nesto u plejbuk,i pozovem tu akciju,neretko mi se desi da mi komp pozove ono sto on zeli...Ajd ako neko skonta kako se sredjuju ove stvari,neka pise ;)

Ipak ima neke "realnosti" u ovoj igri. Juče je Indijana pocepala Denver 144:113, a samo u trećoj četvrtini su postigli 54 poena uz šut 21-20, a Juta u ludačkoj utakmici dobila Majami. A kao da im to nije dovoljno, sinoć 3 minuta pred kraj treće četvrtine gube 18 razlike od Orlanda (pomisliš, izmorio ih Majami), a oni tada krenu i dobiju Orlando 104:94, u četvrtoj četvrtini bilo 39:20 za Jutu.
Samo što se u igri ovako nešto prečesto dešava.

jel postoji taster za zakucavanje?kako je oznaceno?
igram na tastaturi,ne umem bas da nadjem...

Moras da mapiras na tastaturi "right analog stick", zakucava se tako sto drzis trk + desni stick u nekom pravcu. Kupi joypad :)

jel postoji taster za zakucavanje?kako je oznaceno?
igram na tastaturi,ne umem bas da nadjem...

TURBO (brzo trčanje) + SHOOT + neometan put ka košu = zakucavanje

Jedino što je zeznuto izvesti na tastaturi su fancy zakucavanja, sve ostalo može lako da se izvede kao i na gamepadu.

Poslednja izmena:
A postoje li neki "specijalni" driblinzi na tastaturi, i ako postoje kako se izvode? :)

Jel ja flesiram ili je u 2k10 u toku AllStar week-a bilo i 3pt i dunk contesta a ovde nema?

Vrh Dno