Arthur Morgan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.10.2007
- Poena
- 515
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 7800X3D & Lian Li Hydroshift 360
- Matična ploča
- Aorus X870E Pro Ice
- RAM
- 32 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000Mt/s
- GPU
- Zotac Trinity RTX 4080 Super OC White Edition
- Storage
- Samsung 980 Pro 500GB + WD SN850 Black 1TB + Kingston KC 3000 1TB + 2TB Lexar NQ790
- Zvuk
- Altec Lansing ATP 3
- PSU
- Lian Li Edge 1000W White Edition
- Kućište
- Antec Constellation C8
- Monitor
- LG 32GP850-B
- Miš & tastatura
- ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless & ASUS ROG Harpe Ace Aimlab Edition
- Laptop
- HP Probook 450 G10
- Pristup internetu
- Optički internet
@ Nasty B
Na kojoj tezini ti igras? Spusti malo izgleda da si precenio sebe ako igras na world class
Igram na Superstar nivou. Ovo što me nervira i zbog čega se ovde "olakšavam" mi se ne dešava često, ali kad se desi to me toliko izludi da ne mogu da opišem. Ono na slikama što Lov pogađa, kad je igrač onako postavljen u odbrani, to meni NIKADA za ovih mesec dana i preko 100 utakmica nije ušlo, a on nije omašio nijednom. Napisah da su me Mavs-i razbili, to razumem, Novicki i u realnosti retko maši one njegove fade-away šuteve, Batler tu i tamo. Evo, baš malopre su Lejkersi oprali Stejpls centar sa mojim Memfisom 64-35 za 4x5 minuta, 71% šuta oni, ja 35%, ali razumem, Lejkersi su to. Ne smeta mi ni kad meni ne ide, ali kad Minesota ima preko 70% šuta, i to kakvih, a da meni polaganja, low-post šutevi, čiste situacije kada sam slobodan posle bloka, pa i neka zakucavanja koja ne izblokiraju ne ulaze (trojke, šta je to?), e tada povilenim. Pa skidam skrinove i ovde se "olakšavam".
Narode, izvinite zbog toga, ali mnogo se lakše "odnerviram" posle iskaljivanja na forumu...