Šta je novo?

NBA 2K11

Probao sam demo i iskren da budem i nisam nesto odusevljen.
Pre svega nikako da srede doskok u igri, mislim kad igrac skoci uopste nema momenta kad on malo savije kolena i odrazi se vec cim pritisnes dugme igrac je automatski u vazduhu, takodje i kad igrac trci ili vodi loptu imam osecaj kao da ne trci vec kao da se samo klize po parketu (ko u hokeju) ili k'o da je na rolerima.

Mali off. Jel video neko novi NBA Jam? Ko je imao PC pre 10-15 ak godina, odusevice se remake-om.
Voleo bih da barem bude na nivou Nba hangtime-a!

DAJ neki link?!? :D

Pojavila se full verzija za xboox, čeka se za PC.

Treba mi pomoc, ako je neko od vas ovde pre order? jel moze da mi kaze malo vise o tome. Gde to mogu da uradim? Koliko ce me kostati? Hvala

Ja sam prošle godine naručio odavde. Posle toga nisam naručivao sa dvd.co.uk pa ne znam kakvo je sada stanje sa slanjem, carinom itd.

Odbijam da gledam sve videose dok mi neko ne kaže da se pojavila igra za PC. :D

@ kjager
Trejler koji si postavio je kriminalan:zgran:
Evo jos jedan da napunite gace skroz :d
[YOUTUBE]g_nQ_2fBRxQ&feature=sub[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Au, kakv trailer. Jos ako je fan made, kao sto kjager kaze, svaka cast. Izbor muzike - fenomenalan.

Nadam se da ce u novoj verziji biti poboljsan multiplayer, posto je citav taj sistem bio ocajan u 2k10. Mada je moglo da se igra na piratskoj verziji, pa sam im tu progledao kroz prste :) , ali sa druge strane, oni koji su kupili original se sigurno nisu lepo osecali...

Zato ja ove godine uzimam za PS3,vrlo rado bih podrzao prodaju na PC.Ali ne zelim da izvisim za online kao prosle godine.:)

@djapens fan made 100% ima par ljudi na OS forumu koji razbijaju kako prave trailere.:)

Kupiću XBox, majke mi, ne mogu da čekam više. :D

Odlični trejleri.

Kupiću XBox, majke mi, ne mogu da čekam više. :D

Odlični trejleri.

Nemoj to sebi da radis. Uzasan je Xbox gamepad za NBA 2K, PS3 je mnogo bolji, plus imas siguran online ako uzmes orginal.

[YOUTUBE]_9Wk6QZb6Nc&feature=sub[/YOUTUBE]

:d

Nemoj to sebi da radis. Uzasan je Xbox gamepad za NBA 2K, PS3 je mnogo bolji, plus imas siguran online ako uzmes orginal.

Po meni baš suprotno. Ja nikako ne mogu da se naviknem da igram NBA na PS3. Xboxov gamepad mi je idealan za NBA i Fifu jer ima mnogo bolji analog od sonija. Jedino mu je d-pad katastrofa ali on nema neku bitnu ulogu u igrici.

Lol, analog na Xboxu dobar, ok. :D
Dobar je meni jedino za Halo (koji sam igrao 1h).

Meni je isti đavo, imam PS3, a Xbox 360 džojpede koristim na kompu.

Nema veze s igrom al mozda nekog nasmeje:D
Nate Robinson & Shaq
630-374x500.jpg

[YOUTUBE]7djuYz04VoE&feature=player_embedded#![/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nejt je ugasio ako se Šek probudi. Može da ga pojede u jednom zalogaju :D

NBA 2K11 IGN Review 9.5 Incredible

NBA 2K11 is a love letter to basketball fans. If you don't follow hoops, a lot of the subtleties will be lost on you. And if you are looking for a loose, fun, crazy dunkfest experience like NBA Jam, you're going to get hosed. But if you are serious about basketball, this will fill a long-standing void in your hoops-loving heart. This is the NBA. No one else has come close to representing it in such great and accurate detail as this.

Honestly, the stuff with Michael Jordan is reason enough to pick up NBA 2K11. The fact that 2K Sports did so much more with this game and improved it so greatly over last year's title is stunning. This isn't just the best basketball game ever; it's the best sports game of this generation.

http://ps3.ign.com/articles/112/1124875p3.html

:p

^
Odlicno znaci kvalitet nba 2k serijala se nastavlja ceka nas vrhunska simulacija
[YOUTUBE]lw3oHRdiJPE[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]GNvsE03EWPM[/YOUTUBE]
Opis
[YOUTUBE]gAIhWEmn79M&playnext=1&videos=5xbru9fJPnQ&feature=mfu_in_order[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
"This isn't just the best basketball game ever; it's the best sports game of this generation."

Brate, jaka izjava, ali sudeći po video review-u nije preterana. Pored ovako dobrih FIFA i PES, samo fali još da se pojavi NBA 2K11 pa da ganjam docu za bolovanje, zaključam se u sobu, isključim mobilni, hranu kroz odškrinuta vrata, WC u izuzetnim slučajevima, inače cevka do šolje, pa bar jedno nedelju dana dok mi oči ne pocrvene, a podočnjaci dotaknu pod... :S:

@John Cena

Gde nađe ove Robinsonove zezancije....dečko je skroz opičen. Kako da ga ne zgotiviš posle ovakvih ludorija? Baš sam se fino ismejao...

Nazad
Vrh Dno