Šta je novo?

NBA 2K11

@ Nasty B
Preko jednog foruma na kome ucestvujem ljudi kace. Inace to je sa Media Day koji je svaki tim odrzao pre par dana. Bice svakako zanimljivo u timu Bostona jer imaju najvece za*e*a*t* u ligi u vidu Nate-a i Shaq-a:d

Ja sam matorce iz Bostona obožavao i prošle sezone a ove godine ću navijati za njih, kao nekada davno za Bullse :)

Danas pocinje predsezona NBA. Koga zanima ima prenos u 7 uvece na areni sport 1 Armani Jeans Milano-New York Knicks:wave:

Misliš, kome je kablovskoj ostala Arena Sport :p

Da, videh sada :D

A u ponedeljak Minesota - Lejkersi. Da li će igrati Miličić i Peković... :trust:

A u ponedeljak Minesota - Lejkersi. Da li će igrati Miličić i Peković... :trust:

Nema pogovora Pekovic ce sigurno igrati, verovatno i Milicic.
U Cetvrtak Minesota - New york prenos u 18:00
u petak Barcelona - Lakers u 17:30

Poslednja izmena:
Uuuuu, biće zanimljive košarke ove nedelje. Pa još kad se pojavi igra...

Inače, naleteo sam na još jedan review igre, sa ocenom 9.7/10. Ubedljivo najjače rečenice su "I don’t know how anybody will make a better game than this, but I guess I’ll just have to wait for NBA 2k12. Basketball fans forget about your lives, you’ll be playing NBA 2k11."

Uf, jedva čekam da se nerviram i ostavljam screen-ove ovde!! ;)

Neću, šalim se.

Inače, sutra bi trebalo da se pojavi igra za PC. :)

Posaljite mi link na PM kad izadje. :)

Opet je suzena slika po horizontali i vertikali na sport klubu.......uzas, negledljivo........ko ima lcd tv zna o cemu pricam. I prenos juce je bio takav...... inace prenose se lakersi- minnesota
+juce su izbacili tj. nisu prenosili celu trecu cetvrtinu :mad:

Poslednja izmena:
*** dobijaju signal u 4:3 ali dobro barem nisu zumirali.Vazno da ce regular season ici u 16:9.:)

Izašla narodna verzija, doduše bez lekića. :)

Pa kako onda "narodna"? ;)

Citav danas refreshujem milion prodavnica, jos nista :(

Igra je odlicna, najbolja kosarka do sad. Na prvi pogled ovako djeluje ispeglana 2k10, jedino sto nervira su face igraca. Pa *** ja bi bolje Kobija modelirao, ni ne lici na njega cak... :) I optimizovana je odlicno, na mojoj konfiguraciji sve pici fino u high detaljima

Poslednja izmena:
To ce sve modovi da srede,gameplay je vazan a on je najbolji do sada.Definitivno najbolja simulacija kosarke do sada i verovatno sportska igra godine.EA i Konami bi trebali da se ugledaju na 2K Sports-a:)

Sad sam igrao jedno 2 sata... Ovo je najbolja sportska igra ikada.

To ce sve modovi da srede,gameplay je vazan a on je najbolji do sada.Definitivno najbolja simulacija kosarke do sada i verovatno sportska igra godine.EA i Konami bi trebali da se ugledaju na 2K Sports-a:)

Sad sam igrao jedno 2 sata... Ovo je najbolja sportska igra ikada.

Dok mi se kući krčka FLT supa
I dok se na ove postove oblizujem
Na poslu mi se rađaju pitanja glupa
Kako sebe do kuće da kidnapujem

Sad mi je asocijacije puna glava
Kako da deljem LeBrona, Boša i Vejda
Već vidim da će na poslu da mi se spava
Da će padati dremka kad niko ne gleda

Kažu da je dobro igrati Džordana izazove
Ima sve ono pre nego što je igrati prestao
Ja danas isključujem telefon da niko ne zove
A i na forumima ću se voditi kao da sam nestao

:) :D :d ;) :p ,) :mad: :type: :wave:

uff,ali FLT System Requirements, bas je zahtevno :p:d

Dok mi se kući krčka FLT supa
I dok se na ove postove oblizujem
Na poslu mi se rađaju pitanja glupa
Kako sebe do kuće da kidnapujem

Sad mi je asocijacije puna glava
Kako da deljem LeBrona, Boša i Vejda
Već vidim da će na poslu da mi se spava
Da će padati dremka kad niko ne gleda

Kažu da je dobro igrati Džordana izazove
Ima sve ono pre nego što je igrati prestao
Ja danas isključujem telefon da niko ne zove
A i na forumima ću se voditi kao da sam nestao

:) :D :d ;) :p ,) :mad: :type: :wave:

haha najs. :D
Testiram pa javljam utiske.

A stigao je i NBA Jam (bar za nas koji imamo Wii), sjajan dan za basket :) Prva stvar koju ću da uradim jeste partija sa Bullsima iz 1996. Prethodnih par meseci gledam gomilu mečeva iz druge dinastije Bullsa, tako da mislim da ću imati odličnu sliku koliko su ih realno predstavili.

Cudno. Ako je za poverovati frapsu.
U nba 2k10 sam imao u 1280x1024 na sve high i 8x AA oko 60fps, a sada ide i do 80 fps.
:)

Odlično je optimizovana igra fps nepada ispod 120.
A što se same igre tiče WOW! Sam početak Bulls vs Lakers game 7 finale '91. strašno, ubi me nostalgija, setio sam se kako sam tih godina bio napaljen na košarku...da ne poveruješ da je prošlo skoro 20 godina...

Nazad
Vrh Dno