Šta je novo?

NBA 2K11

Da me nisi zamenio sa nekim? Ovo je prvi i jedini put da sam deinstalirao igru. Ne sećam se ni da sam je nešto posebno "pljuvao".

Oprosti u pitanju je NastyB.... Josh jednom izvini u slichno vreme ste postovali ! On je "hard core" NBA igrach :d

Jedno je pljuvati igru što je loša, a drugo je nervirati se zbog iste. Da, brisao sam je nekoliko puta i opet je instalirao sutradan, pa nastavljao da igram. I u pravu si, nisam hard-core igrač. Moj život se ne sastoji samo od igranja igara i zevanja za kompjuterom. Postoje reke, pecanje, pivo, roštilji, zezanje sa društvom i cicama, tako da kad ponekad sednem da odigram ovu igru, želeći da se zabavim i opustim i kad vidim da Jao Ming prosto leti na terenu i da Lejkersi ne maše koš, onda sasvim popeezdeem. A pošto ne želim da se istresam na ukućanima, onda to uradim ovde. Uostalom, ako to nekome smeta, jednostavno preskoči post, ništa lakše.

Jedno je pljuvati igru što je loša, a drugo je nervirati se zbog iste. Da, brisao sam je nekoliko puta i opet je instalirao sutradan, pa nastavljao da igram. I u pravu si, nisam hard-core igrač. Moj život se ne sastoji samo od igranja igara i zevanja za kompjuterom. Postoje reke, pecanje, pivo, roštilji, zezanje sa društvom i cicama, tako da kad ponekad sednem da odigram ovu igru, želeći da se zabavim i opustim i kad vidim da Jao Ming prosto leti na terenu i da Lejkersi ne maše koš, onda sasvim popeezdeem. A pošto ne želim da se istresam na ukućanima, onda to uradim ovde. Uostalom, ako to nekome smeta, jednostavno preskoči post, ništa lakše.

Jok i nisi hard-core,koliko si puta pravio screenove i pisao opsirne postove.To sigurno ne rade casual igraci. :d

lol

Uh uh uh ovo doosta bolje i realnije izgleda od NBA 2K10. Još jednom su uspeli da nadmaše same sebe i dignu kvalitet animacija na novi nivo. Sudeći po ovome razlika između basketa i oba fudbala će biti nikad veća kada su animacije u pitanju.

Do want
drool.gif

Animacije su potpuno fluidne,samo da ne bude bagova.U svakom slucaju ide pre-order,dosta sam video.:p

Utisci nekog nemca sa OS foruma.

I played a lot lot of games today - I must say I was really suprised to see 2K11 there.

First and most important: the movement is way better than in the last 2 games. Its not super exact and quick like 2k7 because there is more weight to the players and a correct footplanting technology i guess. As i said it feels a lot like 2k8 in the movement area.

Second most imporant: the shooting feels a lot better than in 2k10. For the most part they look similar but now you have the control of the release point back. This was so important because in 2k10 the shot animation triggert automatically without user input on release. I have to say that the standing still jump shot does not feel as fluid as in 2k7/8 but miles better than 2k10. Im a big fan of momentum shots so I instantly tried to run with the ball and hit the shooting button. I was very happy to see a pull up jump shot which felt really nice and looked awesome. I think that every player has his own. But the best part is that you can pull off different momentum shots depending on where you point the left and right stick. You know the signature shot from wade in Live 10? You can do that in 2k11 manually when you push the left stick backward and shoot. You can even make the rondo fake and then go into a jump shot just by pressing the right stick in the opposite direction youre running.

Defense was well aware of passing lanes so I had a lot of turnovers of passes. The paint felt more crowded there was a lot of contact in there.

There are some animations when a bad passer passes the ball to a teammate he struggles to hold it. I even saw some fumbles. The ball felt more free.

Presentation was a bit of a disappointment. Just the usual pre game routines. In game there were some nice new layovers but nothing too special.

Spacing didnt feel better than last year I have to admit.

Fake pass is on B(360) - didnt work once against the CPU. There is a little animation where he follows the movement of the fake pass but I couldnt catch the CPu off guard with the fake.

Dribbling looked awesome Wade was pulling moves on me like crazy.

The CPU ran one play that impressed me a lot. High Pick for Wade - he gets around the pick - a third player comes to help out - Wade dishes out to Miller for the threee. Oh speeking of sihing out - now there is an automatic animation when you pass to a player at the perimeter where he pulls back behind the three point line.

I think that 2k11 will be the most sim game since 2k8. Maybe even more sim. thats just my opinion because of the defense and one thing I forgot: Like in Live 10 when you keep pushing towards the defender (in the paint mainly) you will loose the ball. The less skilled players loose the ball more often. I had a LOT of turnovers.

Poslednja izmena:
Uh uh uh ovo doosta bolje i realnije izgleda od NBA 2K10. Još jednom su uspeli da nadmaše same sebe i dignu kvalitet animacija na novi nivo. Sudeći po ovome razlika između basketa i oba fudbala će biti nikad veća kada su animacije u pitanju.

Tip koji je snimio klip kaže da je igrano u CASUAL modu, tojest nekakvom arkadnom modu, gde se ne igra skoro nikakva odbrana, zakucavanja idu kao od šale, itd. Ali se slažem da su animacije mnogo realnije nego u 2K10, kretanje i dodavanje je odlično urađeno. naravno, mike Wang se vratio...

Poslednja izmena:
Evo malo i screenova sa Gamescon-a:
79456_nba-xenon-0253_normal.jpg

79455_nba-xenon-0247_normal.jpg

79454_nba-xenon-0219_normal.jpg

79453_nba-xenon-0217_normal.jpg

i još nešto nevezano:
79365_ninja-turtles-hiring_orig.jpg

Poslednja izmena:
Pao je preorder. Valjda će SendIt, kao i prošle godine, da napiše račun od 0€ kako me carinici ne bi odrali. Prošle godine je bila manje od 30€, a sad je 37€...lepo porastao dolar...

[YOUTUBE]hWeOUzZagf0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]MkXrWrbLVjo[/YOUTUBE]

Ovo ce biti sjajno,obozavam kako se odbrana reaguje.:banana:

[YOUTUBE]fCHMgbGZq3I&feature=sub[/YOUTUBE]

Eh, da su Ameri imali još i JSmoova i Rondoa ostale reprezentacije tek ne bi uspevale da šutnu (veliki broj ekipa ne bi ni loptu uspele da prevedu).

Super je reklama :)

Eh, da su Ameri imali još i JSmoova i Rondoa ostale reprezentacije tek ne bi uspevale da šutnu (veliki broj ekipa ne bi ni loptu uspele da prevedu).

Super je reklama :)

Ronda nije bilo zato što nije pristao biti drugi PG sa 15-tak minuta...

Da li je mozda neko od vas ponosnih vlasnika konzola skinuo demo za NBA 2k11? Ima li kakvih utisaka ?

Odlicno je animacije su sada potpuno tecne,pull up jumper-i su sjajan dodatak.Mada ipak je oguljen demo,tesko stvara opsti utisak o igri.

Procitao sam informaciju da se demo pojavio 14.09. na PSN-u

Igrao sam juce kod ortaka na PS3. Ono sto se odma primecuje jeste bolji odziv. Same animacije pokreta su nekako krace te to dozvoljava i vecu kontrolu. Grafika je maltene ista ali tu i nema sta da se popravi. Video sam da je na krug sada finta kao da ces da dodas nekome loptu, mosa. Dribling nisam uspeo da izvedem. Igrao sam 4 partije - a partija je 1 cetvrtina.Od ostalih stvari pohvalio bih odbranu.Fisher je u par navrata lepo cuvao Ronda. Podlaktica na ledjima i flasterica.Nije mu umakao.Takodje ono sto jos treba napomenuti jeste da sa Kobijem u napadu nisam mogao da zakucam tako lako.Alen je igrao super odbranu.Takodje i bacanja se izvode pomocu pecurkice-dole pa gore.Generalno odbrana mi deluje dosta bolje.
Eto glavni dobri utisci su response time i odbrana!

Poslednja izmena:
Nova reklama :d
[YOUTUBE]Z3oXgFr2y8k&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Klasicni napaljeni NBA igraci. Bar je ovo sprdnja, nego oni to stvaro misle o sebi.

Vrh Dno