Šta je novo?

NBA 2K10

He, he, he, izgleda da se i u NBA utovaruje ugalj, ali bar je mogao da se opere. :d

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    76.5 KB · Pregleda: 106
Transplantacija ruku :d

Sutra pocinje sezona :banana: Prvi mec Celtics@Cavs,Sport Klub ce prenositi 2 tekme nedeljno,mada sam se ja ove sezone odlucio za League Pass Broadband.Ne mogu da slusam nase kosarkaske strucnjake. :S:

Poslednja izmena:
Jel igra bre neko "My player" ? :D
Kako je dobro odrađeno, become a legend ne može da priđe ovako dobro razrađenom sistemu....
Baš mi je uzbudljivo, dobar koncept...

Jel igra bre neko "My player" ? :D
Kako je dobro odrađeno, become a legend ne može da priđe ovako dobro razrađenom sistemu....
Baš mi je uzbudljivo, dobar koncept...

Ne igram vise, cekam patch. Bagovito je do bola a i nema smisla igrati dok ne omoguce 12 minuta po cetvrtini ili bar da sim bude 5 min.

Ideja je super. Nadam se da ce sledece godine da povezu My Player i Online pa da konacno dobijemo MMONBA :)

Ne igram vise, cekam patch. Bagovito je do bola a i nema smisla igrati dok ne omoguce 12 minuta po cetvrtini ili bar da sim bude 5 min.

Ideja je super. Nadam se da ce sledece godine da povezu My Player i Online pa da konacno dobijemo MMONBA :)

Pa vec ima,My Crew. :)

Danas pocinje sezone valjda ce na vreme izbaciti roster update..........

Ne znam da li ste videli ovo, ali lik je "obradio" par faca i to poprilično dobro, pa ako vam treba Amare sa naočarima (pravim, ne nacrtanim) ili Deron Vilijams i još par likova koji, najzad, liče na sebe, ovo je link:

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=125&t=69611

Bleh.........izbacen zvanicni 2k update rostera. I dalje Arroyo ima crna ramena, i dalje fali nekoliko rookija. Lester Hudson u Bostonu npr.
Doduse startne petorke i povredjene igrace (sa spustenim rejtingom) su dobro odradili.
Dodali su igrace koji su bili free agenti a sada su na rosterima. Kao Kareem Rush u CLippersima i Brian Cook u Rocketsima, Ersan Ilyasova u MIlwaukee, Coby Karl u Cleveland i jos neke
Mozda ovo bude kako treba al ne kapiram zasto nisu popravili Arroya i dodali tih nekoliko rookija koji fale. To je posao od nekoliko sati za njih. Imam osecaj da ljudi u 2K manje vise sede na rukama. Ocekivao sam da ce do pocetka sezone sve srediti........

Poslednja izmena:
Evo kako izgleda kada igra ne dozvoljava da pobedite (slike su namerno "osiromašene"):
1.) Asocijacija sa Portlandom protiv Dalasa na kraju treće četvrtine 4x4 minuta. Koji bi rezultat bio na 4x12?
2 i 4) Prodori Rudija Fernandeza.
3 i 5) Manje od sekunde kasnije.

Ustvari, za ovo je i te kako potreban patch, jer ovoliko Supermena (pre bi odgovarao "The Flash", ali ko je još to čitao? :trust: ) nisam video ni u stripovima.

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    86 KB · Pregleda: 70
  • 03.jpg
    03.jpg
    59.1 KB · Pregleda: 62
  • 04.jpg
    04.jpg
    50.9 KB · Pregleda: 75
  • 05.jpg
    05.jpg
    62.4 KB · Pregleda: 62
  • 06.jpg
    06.jpg
    43.7 KB · Pregleda: 68
Na kojoj ti težini igraš? Meni se to ne dešava.

Hehe, ja za 4 minuta po cetvrtini postizem 55 poena prosecno u Asocijaciji :D. Doduse, igram sa Klivlendom :)

Komp nikad, ali nikad nije imao preko 80% FG. Neko ti zabusava u odbrani :p

Evo sad videh, imas stravicno mali broj asistencija sto znaci da silujes umesto da razigravas pa te onda sahrane kontrama.

Edit: Onaj prvi prodor je vrh. Mislim dobar je Rudi ali kad igra protiv Srbije :D. A ti se zaleteo na Garneta :d. Dobro pa je Dikembe Mutombo zavrsio karijeru :p

Da ti neke stvari budu jasnije, pogledaj ovo. Boston u full sastavu ne moze niko da dobije, a Garnet ce jos da lupa. Mada je James opet pokazao da je zivotinja. Cetiri blokade, 8 asist i 38 poena. Covek je zver. Sek je totalno zakazao.

Poslednja izmena:
Na kojoj ti težini igraš? Meni se to ne dešava.

Superstar. Albys-ovi slajderi.

Evo sad videh, imas stravicno mali broj asistencija sto znaci da silujes umesto da razigravas pa te onda sahrane kontrama.

Edit: Onaj prvi prodor je vrh. Mislim dobar je Rudi ali kad igra protiv Srbije :D. A ti se zaleteo na Garneta :d. Dobro pa je Dikembe Mutombo zavrsio karijeru :p

U toj utakmici protiv Dalasa nije bilo teorije da krilni centar i centar priđu reketu, kao da ga se plaše. Kako krenem u napad, tako se centri izvlače na trojke, a u odbrani su mi se protivnički igrači pod košem šetali kao na promenadi (pogledaj broj asistencija Dalasa). Postavio zonu, fullcourt press ili half-court trap, centri se ne približavaju reketu ni pod razno. Ako probam da vodim centra, onda mi bekovi pošandrcaju i udvajaju protivničke centre, ostavljajući Kida i Terija same kao duhove. Srećom, retko se dešava, ali me izluđuje ponekad. Evo, upravo smirujem nerve pauzom protiv Utah Jazz, jer na poluvremenu imaju 93% šuta. Igram ja dobro odbranu, ali ponekad ne pomaže ništa, ulazi odakle god i kako god da šutnu. Ne uvek i ne često, ali dovoljno da popizdim.

Prilozi

• nba2k10 2009-10-29 20-01-09-04.jpg
    nba2k10 2009-10-29 20-01-09-04.jpg
    160.2 KB · Pregleda: 41
Pa kad igras sa krs sliderima,ove godine nema potrebe za preteranim editovanjem slidera,osim FG% Out of the box slideri su odlicni i pomeranje nekih ce samo poremetiti AI i uciniti ga ili da ne promasuje ili da se previse ponavlja.;)

Izasao novi Roster sa povredama ...

Ovaj programcic obecava mada ga nisam probao

Applying roster updates to CMG/FXG/ROS files

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=125&t=69886

@G@W Cavs-i su smesni 0-2 pocetak sezone :D Ebes tim gde glavni igrac mora sve da radi.Btw gledao sam obe tekme Cavs-a i ako onako nastave da siluju James-a tesko da ce ista ozbiljnije uraditi.

Boston izgleda odlicno,mada Lakers-i jos bolje.Ron Ron se fino snalazi u LA.:p

Popravice se Cavsi, treba Sheku malo vremena da se navikne ;)

Boston je strasan real life ali je jos strasniji u ovoj Asocijaciji sto ja igram. Doveli su Iversona na godinu dana za 5.5 milki po sezoni :S:

Videcemo,ali tesko.Prosle sezone su protitnjali kroz regularn deo,a kad je poceo play off loptu James-u i poentiraj.Tesko ce tako protiv ozbiljnih ekipa.:)

Zaboravljate na Orlando i da je došao Vins Karter, a Džamir Nelson se oporavio. Ako Kerter bude igrao kao u Netsima, ima da tresu sve redom. Nije više Šek ono što je bio (ipak ima 37 godina, ako se ne varam), a Lejkersi i Boston su sad jaki u PM. Jedna od ove tri ekipe garant osvaja prsten. A da, tu je i "moj" Portland... :D

Denver je takodje odlicna ekipa,sad sam odgledao Jazz@Nuggets

Rookie Ty Lawson 26 min , FG 7-13 , 6 AST , 4 REB kako je brz mali,ubija. :p

Nuggetsi su moj omiljen tim ali cisto sumnjam da mogu dogurati dalje nego prosle sezone, to im je neki maksimum.
On: Strasno me nerviraju ovi debilni meniji u igri. Jel neko probao da promeni kameru? Uvek mi vrati na onu default, valjda broadcast a ona mi ne odovara jer kad igrac poentira kamera ga zumira, totalno mi kvari ugodjaj.

Dobih Lakerse sa Dallasom (današnji par), mnogo je dobar osećaj, naročito kada im zadržiš procenat šuta na samo 44%.

Au, ala je Boston oduvao Čikago. Ajoj, sa Garnetom i Valasom, samo ako budu zdravi, ima da počiste sve pred sobom. Igraju odbranu nenormalno dobro. Stvarno sam bio zapanjen. Mada je i Čikago slab, ali...

Igraju jezivu odbranu,mada su Lakersi bolji. :D

Poslednja izmena:
U pravu je covek 100%. nece niko da prizna, ali u igri su samo animacije realnije uradjene od Live-a, ali igra kao igra je go qurac. Sinoc sam igrao sa Cleavlandom protiv Washingtona, na Superstar, mislim da su u toku utakmice promasili sut samo dva puta. Za jednom znam ali ajde da kazemo da nisam video jos jedan promasaj, pa neka bude 2. Posle poluvremena su vodili sa 30 razlike. Na mom terenu. I to sa Abys slajderima. Jednostavno igrao sam do kraja samo da vidim da li ce i jednom da promase. Blagi uzas i jeza. Ne znam na sta su to ljudi ovde toliko nalozeni.

Očigledno ne znaš da igraš odbranu. Igra je odlična, sa Albys slajderima mi se nikad nije desilo to, i bilo koji NBA Live je smešan u odnosu na NBA 2k9 i 2k10.

Niko od nas ovde ne zna da igra odbranu. Lepo stavis Hall of Fame, default i gledas dva kompa kako igraju. Prosecno daju oko 60 poena zajedno, procenat suta oko 50%, jedino je procenat trojki nerealan (to smanjis u slajderima). Kakvi Abysi, kakvi bakraci. Igra je realna samo treba da se vezba.

Ja u Asocijaciji imam 12-2, prvi sam u Ligi i prosecno dobijam kompa sa 6 razlike a igram na Hall of Fame. Jedini problem je sto imam mnogo veliki FG% ali moram tako da igram jer ne znam dovoljno dobro da igram odbranu (drzim kompa na oko 60-70%, bolje od toga ne mogu).

Inace Arenas je izuzetan trojkas i ako mu das samo malo prostora urnisace te.

Ne znam da igram odbranu? Kakve veze odbrana ima kada npr. oni imaju 0,4 sekunde do kraja i izvode aut i ovaj baca neki nenormalan sut i pogadja?! Znaci po tvome ja kada god budem ispao iz odbrane i oni imaju priliku za sut, pogodice? Kakve veze ima odbrana sa tim?! Necu ni da pominjem da trojke ne umeju da promase. Pretpostavljam da ni tu ne znam odbranu da igram jer bih verovatno trebao svaki put bananu da im udarim da oni ne bi pogodili trojku.

I drugo, u napadu (verovatno ni to ne znam da igram) imao sam jedno 10 suteva ispod kosa sa centrom, i jedno 9 je promasio.

Ne znam da igram odbranu? Kakve veze odbrana ima kada npr. oni imaju 0,4 sekunde do kraja i izvode aut i ovaj baca neki nenormalan sut i pogadja?!

Pretpostavljam da karikiras posto fizicki nije moguce izvesti sut za 0,4 sekunde :)

Necu ni da pominjem da trojke ne umeju da promase. Pretpostavljam da ni tu ne znam odbranu da igram jer bih verovatno trebao svaki put bananu da im udarim da oni ne bi pogodili trojku.

Trojke su nerealno to svakako. Treba smanjiti u slajderima. Ne moras bananu da im udaris ali moras svaki put da skocis na sut ako je bolji suter u pitanju (mada komp igra tako da samo takvi sutiraju trojke).

Znaci po tvome ja kada god budem ispao iz odbrane i oni imaju priliku za sut, pogodice? Kakve veze ima odbrana sa tim?!

Da pogodice, zato sto je NBA pro liga a ne Evroliga. Tamo svako pogadja kad je sam. Ako ti to ne odgovara osakatis im sut u slajderima.

I drugo, u napadu (verovatno ni to ne znam da igram) imao sam jedno 10 suteva ispod kosa sa centrom, i jedno 9 je promasio.

Ili igras na tastaturi ili stvarno ne znas da igras (NHF :)). Ja sa Shekom imam 80% procenat suta i to je sve ispod kosa. 95% poena koje postignem su PiP (poeni iz reketa).

Mora da se cuva covek non stop. Ako mu date malo prostora BAM!!! protivnik poentira gotovo sigurno. Tako da cuvajte coveka, pazite kako dodajete (da ne budu preko pola terena dodavanja jer gubite loptu skoro sigurno).
Ali bas mora intenzivna odbrana da se igra a to tesko pada dojucerasnjim igracima NBA LIVE i drugim casual igracima koji bi eto pa pikaju ponekad neku utakmicu i da ludackim zakucavanjima pobedjuju.
E pa ovo je simulacija i nije za vas.

Ono sto mene nervira je sto 2k ne updejtuje rostere kako sam ocekivao i da solidan broj igraca fali. Zato necu da pocinjem sezonu vec igram quick game
Lester Hudson BOSTON, Trey Gilder MEMPHIS, Marcus Landry NEW YORK, ROdrique Baubois DALLAS, Serge Ibaka OKLAHOMA CITY, Dante Cunningham PORTLAND, Marcus Haislip SAN ANTONIO, Wesley Matthews UTAH
Malo li je..........

Poslednja izmena:
Vrh Dno