Šta je novo?

NBA 2K10

Samo kada igram online :D radi mi sa 15 fps :( A kada igram ofline 80fpsa??? U cemu je caka?

Poslednja izmena:
Ja ne znam kako vi, ljudi, ali ja jedva čekam da neko uradi normalna podešavanja slajdera. Igram protiv kilavog Golden Stejta, na kraju treće četvrtine vodim sa 36:22, a izgubim sa 44:36, u četvrtoj četvrtini komp je dao koliko u tri prethodne a da ja nisam pogađao polaganja sa tri santimetra. Strašno kako je ovo sadistički napravljeno...ponekad...

Ja ne znam kako vi, ljudi, ali ja jedva čekam da neko uradi normalna podešavanja slajdera. Igram protiv kilavog Golden Stejta, na kraju treće četvrtine vodim sa 36:22, a izgubim sa 44:36, u četvrtoj četvrtini komp je dao koliko u tri prethodne a da ja nisam pogađao polaganja sa tri santimetra. Strašno kako je ovo sadistički napravljeno...ponekad...

Sto cekas da neko napravi slajdere? Namestis ih sam kako ti odgovara. Ja sam tako za 2k9 namestao (trebalo je mozda 10 minuta) i dobio savrsenu simulaciju po mom ukusu:smash:
Niko nece moci da namesti da ti odgovara bas sve.

Poslednja izmena:
Sto cekas da neko napravi slajdere? Namestis ih sam kako ti odgovara. Ja sam tako za 2k9 namestao (trebalo je mozda 10 minuta) i dobio savrsenu simulaciju po mom ukusu:smash:

+1:)

codefxx je napisao(la):
Samo kada igram online :D radi mi sa 15 fps :( A kada igram ofline 80fpsa??? U cemu je caka?

Isto i kod mene,radi kao podmazano offline a online je ne igrivo.2K se opasno prevario sto nije zastitio online sa serial-om,ljudi sa piratskom verzijom ubijaju servere.Dobro tu je 2K Share i NBA Today.Treba probati sa ljudima iz iste zemlje mozda je bolje.

Mogli bi da napravimo Beanch league

Poslednja izmena:
Meni leti na masini iz potpisa, oko 90-100FPS gledao FRAPS-om u onom Benchmark-u, sve na max. 4xMSAA u 1680x1050...

Jesam, prčkao sam po procentu šuta i jedino što sam dobio jeste da moji igrači ne pogađaju ništa, dok kompjuterski pune bez ikakve razlike. Taman sam se smirio posle onoga sa Golden Stejtom, nastavio dalje, sledeća utakmica protiv Klipersa, vodim sa šest razlike pre četvrte četvrtine, u kojoj sam, opet, izgubio 20:2. Definitivno ne igram dok se nešto ne pojavi...

Da li je izvodljivo da meni kupi stric u Americi igru i pošalje mi cd - key ili šta već, a ja da skinem narodnu verziju i da tako igram online sa drugima? Ili moram da skinem neku običnu verziju bez prepravki, krekova i sl. stvari?

Da li je izvodljivo da meni kupi stric u Americi igru i pošalje mi cd - key ili šta već, a ja da skinem narodnu verziju i da tako igram online sa drugima? Ili moram da skinem neku običnu verziju bez prepravki, krekova i sl. stvari?

NBA 2K10 nema nikakav CD key koliko vidim. Za online igranje je potrebno samo da se registruješ u samoj igri, a tamo se traži samo da kreiraš username i šifru.

Da li si isključio clutch factor? Koliko se sećam clutch factor=catch-up logic.

Poslednja izmena:
Nije problem clutch nego NastyB ne zna da igra,tako se zalio i za 2K9 :d

Ako vam je malo 5 min u My Player modu.

Guide on memory editing My player minutes

Good news for PC users. You can use memory editors to edit your my player minutes to whichever you want.

1. Download tsearch.
2. Run NBA 2k10, load your My player save file.
3. Run Tsearch.
4. Open process button -> Choose Nba2k10.
5. Add new cheat, address : 05443ABC
6. This value should be 5. Change it to the minute you prefer.

http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=238197

Poslednja izmena:
Here are some early settings so you can bring down the CPU shooting %

CPU

All-Star Difficulty

42 Inside Shots
43 Close Shots
47 Mid-Range Shots
48 3 Pt. Shots

Also, if you're looking for player vs. player stats, those are a nice baseline as well.

I'm not posting user sliders because I can't predict how you guys play the game. Some people try to spam it in the paint, some like to take what the defense gives them, etc.

If you enjoy running a basic offense using plays and trying to play the game realistically, these should be set up to allow you to do that. I would say you have to drop your own shooting sliders to compensate as well, depending on your skill level.

Hope this helps.

EDIT:

Adding Foul settings. These are a must as well.

75 Charging Fouls
75 Blocking Fouls
80 Reach-In Fouls
80 Shooting Fouls
100 Loose Ball Fouls

I think those are the correct names. Don't have the names of each at the moment, just set them up going downward.

Defensive Lapses? Fix your Defensive Assist!

This is set to 50 at default. What it does it try and force your player into a better defensive position against your will. Mainly to help casuals, might be a detriment for guys like us.

Options - My Controller Settings

Drop it down for less CPU help and raise it for more. I have it at 0 but that's purely up to you. If you're giving up easy buckets to the CPU, move it up towards 100 for help as you need it.

Takodje na 2K Share-u ima da se skine brdo slidera.

Poslednja izmena:
Pojavio se na steam-u, cena je 19.99e :)

Jesam, prčkao sam po procentu šuta i jedino što sam dobio jeste da moji igrači ne pogađaju ništa, dok kompjuterski pune bez ikakve razlike. Taman sam se smirio posle onoga sa Golden Stejtom, nastavio dalje, sledeća utakmica protiv Klipersa, vodim sa šest razlike pre četvrte četvrtine, u kojoj sam, opet, izgubio 20:2. Definitivno ne igram dok se nešto ne pojavi...

Uh i mene to nervira...Protivnicki igraci pogadjaju sve zivo...A tek ne daj boze kad su slobodni...Uzmem Gilbert Arenasa koji vazi za jednog od najboljih sutera u NBA ligi...Na 5 utakmica dao sam 2 trojke...A sutnuo ihhhaaaa...Takodje i ostali igraci...Ne mogu sa metar da pogode...Dok ovi resetaju ko ludi...Gdje se smanjuje i povecava tezina igranja da se tako narodski izrazim...???Ovako ne mogu igrati...

Dobar je 2K10, solidan napredak u odnosu na 2K9. Samo se najstrasnije gubim sa kontrolama, negde je A,B,C,D, negde brojevi, ludilo totalno.

Uh i mene to nervira...Protivnicki igraci pogadjaju sve zivo...A tek ne daj boze kad su slobodni...Uzmem Gilbert Arenasa koji vazi za jednog od najboljih sutera u NBA ligi...Na 5 utakmica dao sam 2 trojke...A sutnuo ihhhaaaa...Takodje i ostali igraci...Ne mogu sa metar da pogode...Dok ovi resetaju ko ludi...Gdje se smanjuje i povecava tezina igranja da se tako narodski izrazim...???Ovako ne mogu igrati...

Tamo u my Nba u opcijama imas opciju "game difficulty". ;)

R.I.P. Moj analogni kontroler marke "Žuti Zmaj". Preminuo nakon nekoliko odsečnih udaraca od ivicu stola - posledica izgubljenje utakmice protiv Hustona zbog zaglavljivanja levog analognog sticka

Ožalošćeni:

Supruga (morala da pokupi ostatke plastike) i maloletno dete (igrala GTA sa istim)

Jel radi igra na win xp SP3?

Ne, samo na Windows 7 Ultimate x64. :(
Sry

Moraces da upgradeujes svoj OS + minimum ti treba C2Quad, 4GB ram i neka kartica u rangu GTX260.

BTW
Pitanje za ove non-n00b-ove™, kako ste resili igranje 60 utakmica u My Player modu.
Ja sam posle onih pocetnih 6(u Sans-ima) prebacen u Jam-se i moram da igram svaku boziju utakmicu, koja zna da potraje i po 20ak minuta, s'obzirom da sam na klupi a imam solidnu minutazu tj. oko 16min. Ovo zna da potraje a vremena se nema bas toliko. Jos nesto, imam samo 10 Training Drill-ova po sezoni. Jel postoji mogucnost da se jos nekako dobijaju skill poJeni osim utikamica i drillova?

Poslednja izmena:
Igra radi fino i u win7 x86...

Nikad nisam voleo da prčkam po slajderima, jer ima freak-ova koji to znaju mnogo bolje od mene, plus podešavaju one tendencije, playbook-ove i ostalo, tako da igra postane sasvim drugačija. Ali kad sam sinoć izgubio od Mavericksa kada su imali procenat šuta od 98% (SAMO JEDNOM omašili u celoj utakmici) ponovo odem na slajdere i tek onda sam video (nisam nešto naročito ni obraćao pažnju) da postoje posebna podešavanja slajdera za USER i posebno za CPU (ne sećam se da li je tako bilo u NBA 2K9??), te da sam uspešno USER slajdere spustio na 30, pa me čufilo što ništa ne pogađam, a kompjuter puni li puni. Vratio sam USER slajdere na default, a CPU spustio na 45 i igra je postala daleko normalnija i bolja. U prve dve utakmice procenat šuta CPU je bio 47% i 58%, što je mnogo realnije od setovanja po defaultu kada je u 15 odigranih utakmica CPU u dve imao prosek ispod 75%. Mogu da zamislim šta će biti kad se likovi dohvate tweakovanja slajdera (čudi me da ih još uvek niko nije obradio, ni Albys ni ostali), pa još kad padne patch...

@Kjager
Kad god me igra iznervira do bola, ja se istresem tako što pišem "pljuvačke" postove. Prošle godine sam kukao na Lejkerse, jer ma koja podešavanja da sam stavljao, oni ispod 65% šuta nisu imali, a, recimo, Bynum je pogađao ono što je Džordanu u najboljim danima bilo nemoguće, pa me je to izluđivalo. A 2K9 je igra koju sam igrao od oktobra prošle godine, pa sve do juna (jedino sam TR: Underworld igrao pored nje), a za to vreme bi i šimpanza naučio kako-tako da igra. Nije baš da ne znam, ali ovde na default podešavanjima je užasavajuće. Čemu poenta igranja, odbrane, udvajanja, lock-D tastera, kad u četvrtoj četvrtini ko god da šutne, odakle god i iz bilo kakve pozicije, to ulazi bez problema. A da ne pričam o trojkama, dovoljno je da moj AI suigrač krene u udvajanje, neko ostane sam na trojci, nebitno ko, dovoljno je da šutne i to ulazi. U prvih 15 utakmica koje sam odigrao, od sto šutiranih trojki CPU igrača ušlo najmanje 95. Čim sam spustio slajdere na 45, odmah je druga situacija, više ne ulazi sve što bace, centri ne pogađaju trojke, pa može lepo i da se igra...

Poslednja izmena:
@Kjager
Kad god me igra iznervira do bola, ja se istresem tako što pišem "pljuvačke" postove. Prošle godine sam kukao na Lejkerse, jer ma koja podešavanja da sam stavljao, oni ispod 65% šuta nisu imali, a, recimo, Bynum je pogađao ono što je Džordanu u najboljim danima bilo nemoguće, pa me je to izluđivalo. A 2K9 je igra koju sam igrao od oktobra prošle godine, pa sve do juna (jedino sam TR: Underworld igrao pored nje), a za to vreme bi i šimpanza naučio kako-tako da igra. Nije baš da ne znam, ali ovde na default podešavanjima je užasavajuće. Čemu poenta igranja, odbrane, udvajanja, lock-D tastera, kad u četvrtoj četvrtini ko god da šutne, odakle god i iz bilo kakve pozicije, to ulazi bez problema. A da ne pričam o trojkama, dovoljno je da moj AI suigrač krene u udvajanje, neko ostane sam na trojci, nebitno ko, dovoljno je da šutne i to ulazi. U prvih 15 utakmica koje sam odigrao, od sto šutiranih trojki CPU igrača ušlo najmanje 95. Čim sam spustio slajdere na 45, odmah je druga situacija, više ne ulazi sve što bace, centri ne pogađaju trojke, pa može lepo i da se igra...

Znam nego te sprdam malo.:D Veruj mi ja samo sto nisam slobio Xbox pre neki dan kako me drao AI u zadnja 2 min utakmice.

Probaj ovo ja sam prezadovoljen,FG% bude od 40 do 48% kako kad.Naravno moras da igras dobru odbranu sto je ove godine mnogo bolje uradjeno.

http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/363962-pareds-nba-2k10-tweaks.html

Videcu da ih postavim na 2K Share pa probaj.:)

Meni rade, ja vec skinuo official 2k sportsov roster od 11.10. Vidim da ima brdo user rostera/slidera da se skine. :)

Poslednja izmena:
Bilo bi dobro okaciti i ovde na forumu poneki dobar slajder, posto su oni samo par desetina kilobajta.
Da li je mozda probao neko da stavi slajdere sa 2k9, da li mozda rade? :p

Poslednja izmena:
Vrh Dno