Bacite adresu tog sajta preko koga ste narucili i koliko evrova ce vas kostati.
Ja ne znam kako vi, ljudi, ali ja jedva čekam da neko uradi normalna podešavanja slajdera. Igram protiv kilavog Golden Stejta, na kraju treće četvrtine vodim sa 36:22, a izgubim sa 44:36, u četvrtoj četvrtini komp je dao koliko u tri prethodne a da ja nisam pogađao polaganja sa tri santimetra. Strašno kako je ovo sadistički napravljeno...ponekad...
Sto cekas da neko napravi slajdere? Namestis ih sam kako ti odgovara. Ja sam tako za 2k9 namestao (trebalo je mozda 10 minuta) i dobio savrsenu simulaciju po mom ukusu:smash:
Niko nece moci da namesti da ti odgovara bas sve.
codefxx je napisao(la):Samo kada igram onlineradi mi sa 15 fps
A kada igram ofline 80fpsa??? U cemu je caka?
Sto cekas da neko napravi slajdere? Namestis ih sam kako ti odgovara. Ja sam tako za 2k9 namestao (trebalo je mozda 10 minuta) i dobio savrsenu simulaciju po mom ukusu:smash:
Niko nece moci da namesti da ti odgovara bas sve.
Da li je izvodljivo da meni kupi stric u Americi igru i pošalje mi cd - key ili šta već, a ja da skinem narodnu verziju i da tako igram online sa drugima? Ili moram da skinem neku običnu verziju bez prepravki, krekova i sl. stvari?
Ja ne znam kako vi, ljudi, ali ja jedva čekam da neko uradi normalna podešavanja slajdera. Igram protiv kilavog Golden Stejta, na kraju treće četvrtine vodim sa 36:22, a izgubim sa 44:36, u četvrtoj četvrtini komp je dao koliko u tri prethodne a da ja nisam pogađao polaganja sa tri santimetra. Strašno kako je ovo sadistički napravljeno...ponekad...
Nije problem clutch nego NastyB ne zna da igra,tako se zalio i za 2K9 :d
NBA 2K10 nema nikakav CD key koliko vidim. Za online igranje je potrebno samo da se registruješ u samoj igri, a tamo se traži samo da kreiraš username i šifru.
Pa kako se onda utvrđuje da li je original ili divljak?
Jesam, prčkao sam po procentu šuta i jedino što sam dobio jeste da moji igrači ne pogađaju ništa, dok kompjuterski pune bez ikakve razlike. Taman sam se smirio posle onoga sa Golden Stejtom, nastavio dalje, sledeća utakmica protiv Klipersa, vodim sa šest razlike pre četvrte četvrtine, u kojoj sam, opet, izgubio 20:2. Definitivno ne igram dok se nešto ne pojavi...
Uh i mene to nervira...Protivnicki igraci pogadjaju sve zivo...A tek ne daj boze kad su slobodni...Uzmem Gilbert Arenasa koji vazi za jednog od najboljih sutera u NBA ligi...Na 5 utakmica dao sam 2 trojke...A sutnuo ihhhaaaa...Takodje i ostali igraci...Ne mogu sa metar da pogode...Dok ovi resetaju ko ludi...Gdje se smanjuje i povecava tezina igranja da se tako narodski izrazim...???Ovako ne mogu igrati...
Jel radi igra na win xp SP3?
Uh i mene to nervira...Protivnicki igraci pogadjaju sve zivo...A tek ne daj boze kad su slobodni...Uzmem Gilbert Arenasa koji vazi za jednog od najboljih sutera u NBA ligi...Na 5 utakmica dao sam 2 trojke...A sutnuo ihhhaaaa...Takodje i ostali igraci...Ne mogu sa metar da pogode...Dok ovi resetaju ko ludi...Gdje se smanjuje i povecava tezina igranja da se tako narodski izrazim...???Ovako ne mogu igrati...
Jel radi igra na win xp SP3?
@Kjager
Kad god me igra iznervira do bola, ja se istresem tako što pišem "pljuvačke" postove. Prošle godine sam kukao na Lejkerse, jer ma koja podešavanja da sam stavljao, oni ispod 65% šuta nisu imali, a, recimo, Bynum je pogađao ono što je Džordanu u najboljim danima bilo nemoguće, pa me je to izluđivalo. A 2K9 je igra koju sam igrao od oktobra prošle godine, pa sve do juna (jedino sam TR: Underworld igrao pored nje), a za to vreme bi i šimpanza naučio kako-tako da igra. Nije baš da ne znam, ali ovde na default podešavanjima je užasavajuće. Čemu poenta igranja, odbrane, udvajanja, lock-D tastera, kad u četvrtoj četvrtini ko god da šutne, odakle god i iz bilo kakve pozicije, to ulazi bez problema. A da ne pričam o trojkama, dovoljno je da moj AI suigrač krene u udvajanje, neko ostane sam na trojci, nebitno ko, dovoljno je da šutne i to ulazi. U prvih 15 utakmica koje sam odigrao, od sto šutiranih trojki CPU igrača ušlo najmanje 95. Čim sam spustio slajdere na 45, odmah je druga situacija, više ne ulazi sve što bace, centri ne pogađaju trojke, pa može lepo i da se igra...
Videcu da ih postavim na 2K Share pa probaj.![]()
Nemoj da vidis, nego postavljaj oma!Imenuj fajl kjager_bench ili tako nesto...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari