Šta je novo?

NBA 2K10

Evo i prvih screen-ova PC verzije (peče oči:) :

sanstitre2oa.jpg

sanstitre4.jpg

sanstitrefr.jpg

2hezjno.jpg

287kchf.jpg

2h72oet.jpg

2r2u2jn.jpg

Mogao si ove slike da stavis u attach... nema bas svako brz net.

Onaj kome prvom stigne kopija nek obavezno javi. :)

***, kačio sam na brzaka, nije mi palo na pamet. A sad ne mogu da editujem post...

Kul, sad ću da otvorim Steam nalog, nadam se da može da radi sa Visom Electron. :)

Radi sa vizom elektron, provereno, vise puta. :)

I bought my NBA2K10 PC-Game tonight in Germany and played it 2 hours.

All i can say, and this is a big one - The PC-Version feels like different then the XBOX-Version.

- Playeranimations in action are nearly the same as of NBA2K9. The Playermodels interact not as smooth as we can saw it in all the youtube-videos from the XBOX-Version. It feels like, as some Playeranimations are MISSING when a player comes to a jumpshot or run down the court.

- Onlineplay is in the game
- The Courts looks a lot dirtier (bad textures) than on the XBOX-Version
- Reflections on the Court are not so intense
- AI is improved - AI don´t drive to the basket all the time (default slider)
- more spacing on the court results in less Blockshots.

PC-Specs for NBA2K10 are a little bit higher than last year (10 %, i think).

on the bottom line....I think, 2K kills some Playeranimations and some Lighteffects from the PC-Game to give us a better Performance. The Game feels lot smoother on the XBOX as on the PC.

So far, I´m a little bit dissapointed from the game. It feels not so awesome in action, as we can see it currently in all the youtubevideos from the XBOX-Version.

Nadam se da ovo oko zakidanja u animaciji i grafici nije tacno :(

The Game feels lot smoother on the XBOX as on the PC.

Ovo mi nije jasno!

Nadam se da ovo oko zakidanja u animaciji i grafici nije tacno :(

Pa, ako je ono što postavih na slikama "zamrljano" i "prašnjavo" onda nemam ništa protiv. Inače, takvih morona, kao što je ovaj švaba, ima na sve strane po stranim forumima, kao da ih plaća EA.
Prvo, PC verzija je PORT sa Xbox-a, tako da bi trajalo čitavu večnost (a tek silan i nepotreban posao) da menjaju teksture i stavljaju lošije u PC verziju umesto onih sa Xbox-a. Drugo, sam endžin je napravljen tako da ne znam koji bi dileja vadio delove koda (i opet ogroman, nepotreban posao) kako u PC verziji ne bi bio isti broj animacija kao na Xbox-u (??????). Treće, da su hteli na nečemu da zakidaju, uradili bi isto što i sa NBA 2K9 i ukinuli online mogućnosti PC verzije. Četvrto, i najverovatnije, taj nemac je teški balavac i glupander. Najverovatnije je probao igru na nekom laptopu, a i ako nije, onda, zasigurno, ne zna gde su podešavanja za grafiku. I nije isto pustiti Xbox verziju na televizoru (ma kakav da je) i nasvirati max detalje na LCD monitoru za komp. Opet je pitanje na kakvom računaru je to probao, jer je on prvi (i jedini) koji tako nešto iznosi.
Na forumu 2KSports-a 95% ljudi se žali na visok procenat pogođenih koševa, a ogromna većina nema predstavu da postoje slajderi kojima se to podešava. Zato ne treba obraćati pažnju na kojekakve tupadžije dok se lično ne uveriš ukvalitet igre...

A evo i šta je napisao lik sa foruma 2K (ni ovoga ne slušam, naravno):

"I dont think animations are lessened.. Everything is there.. and the game plays smoothly just like I've seen on consoles.. I reckon graphics maybe even clearer and for me there is no lag like the xbox 360 users are complaining about..."

Ko je u pravu?? Tek kad zaigramo igru, znaćemo...

Poslednja izmena:
Ko je onaj na prvoj slici u Lejkersima?!?!?

Pa jel izasla verzija za PC? Posto vidim da je nema nigde na warez sceni.

Na slici je neki kosarkas valjda se zove Kobi Brajant... Neki kazu i da je dobar...

:bottle::guitar::crash::wall::smash::smackbum::D:d:wave:

Poslednja izmena:
Pratim ja basket i znam vrlo dobro ko nosi taj broj, ali sam mozda pogresio sto nisam otvorio [IRONY] tagove. Covek na slici jednostavno ne lici na Kobija.

pojavilo se na warezu jos samo da se dluje i proba :D

cek bre, tek je na 17 % :D

Sutra ujutru dobijate prve utiske od mene. :)

Igra stize za 20 min... ,)

Evo malo odigrah basket sa velikim osmehom na licu. Mogu reci da je basket mnogo bolji od 2k9. Napretka ima, malo manje u grafici, mnogo vise u samom gameplayu. AI na pro igra veoma dobro, pravi lepe akcije, pravi i gluposti. Za 30 minuta igranja video sam mnogo vise animacija nego u 2k9, cak i sama igra je sporija sto je po meni plus.

mogu samo reci jedno veliko BRAVO za 2K tim koji je ovo napravio

Vrh Dno