Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Orage Flex daje 90 tak gb godisnje , u romingu,ako se uzme na godinu dana? Dobro sam razumeo?

Meni se mogućnost godišnje pretplate prikazuje samo za najmanji paket (35 PLN mesečno ili 350 PLN godišnje, što je oko 80 €), dok je za preostala dva paketa moguće samo mesečno plaćanje. Taj najmanji paket pruža 45 GB u Poljskoj i 8,28 GB neta u EU romingu mesečno.

U ovom trenutku je bolja opcija 7 dana neograničenog interneta za 6,50€

Ispadne 13€ 14 dana ako se dopuni, taman. Klinci će da izgore onih 100GB za 2 dana :ROFLMAO:
13e je dopuna što je dovoljno za 2x7 dana neograničeno ali da li da 13e dopune dobiješ 13e na računu? Da ne skidaju porez od te cifre?

Inače, po prvi put u istoriji grčkih aplikacija današnjim apdejtom dodat engleski jezik u jednu (Whatsup gr).
1000036649.jpg
...i naravno, jedino ova nama interesantna opcija ne može da se pogleda bez para na računu!?
1000036651.jpg

Burger gore levo pa change language. Mada, meni je odmah po apdejtu iskocio izbor jezika.

Poslednja izmena:
Mobimatter na preporuku ovde, uzeo za Madjarsku kad sam bio na odmoru. Radio kad sam usao u Madjarsku i to je to. Radio jos sat vremena u Budimpesti i gotovo. Konstantno ispadao iz mreze. Pokaze full 5G, pa nestane mreza, pa opet ispocetka. 2 dana tako vise nisam proveravao. 5 giga 7e bese valjda Sparks paket. Izgubio zivce i otisao u Yettel tamo i uzeo za iste pare 10GB kod njih karticu. Da sam znao da je takva cena, ne bih bacao pare na ove gluposti.
Mozda je samo trebalo da izaberes drugog operatora u manuelnoj pretrazi mreze.

Sve sam probao nijedan nije radio...

Izbacio Cosmote letnju akciju. Njihov brend Whats' up.

Ove godine nema neogranicen internet nego je paket do 100 Gb mesec dana za 13.50e.

850x540_1_3.png
Ima i Frog kartica mada se teško nalaze, prošle godine pozajmio od prijatelja, sad je isto 6,5,e na 7 dana a pošto idem na 8 dana taman mi se uklapa:
1000004084.jpg
Ne vidim neograničenu ponudu, bila je identična kao na Whatssup.

Da da baš sam mislio da protestvujem ispred njihove poslovnice u Paraliji. Srećom ima varijanta za 14 dana za 13e pa neću dugo da štrajkujem.
Nema Cosmote poslovnicu u Paraliji, u Katerini najbliže, javi kad ideš da pravimo demonstracije 😁

I da, mora da se uplati 10% više, znači 13e plus 10% preko, uplatite 15e i to je to.

Sve sam probao nijedan nije radio...
Koliko para toliko muzike. MobiMatter je najjeftiniji, od 5 zemalja gde sam bio radio je pristojno (vrlo mali ispadi sa mreže),
dok je u Austriji pucao non-stop, zašto ne znam. Mislim da postoji razlika između Sparks i eSIMGo paketa kod njih, ovaj drugi je valjda malo skuplji i bolji.
Videćemo kakav je u HR.

Kad se sve zbroji i oduzme, ispada najbolje ona opcija Orange Flex,ako se ne varam. MobiMatter mi se svidja sto ima opcija godinu dana trajanja kredita,zato sam se zagrejao. Sad,citajuci vasa iskustva, odustao sam.Mozda probam Maya,ako ovim ne budem zadovoljan.

Okolina Leptokarie, eSIM4travel povezan na vodafone.1000009340.jpg

13e je dopuna što je dovoljno za 2x7 dana neograničeno ali da li da 13e dopune dobiješ 13e na računu? Da ne skidaju porez od te cifre?

Inače, po prvi put u istoriji grčkih aplikacija današnjim apdejtom dodat engleski jezik u jednu (Whatsup gr).
Pogledajte prilog 444964
...i naravno, jedino ova nama interesantna opcija ne može da se pogleda bez para na računu!?
Pogledajte prilog 444965

Koji je ovo update? Ne vidim izbor jezika..
Kod mene stoji da je last update bio 23.aprila 2024. ver.4.40.1

edit: interesantno, preko browsera kaze da postoji verzija od 5.juna :)

Poslednja izmena:
Da li se unlimited internet dodatak za flex orange odnosi i na roaming ili samo na lokalnu potrosnju?

Samo lokal.

Zdravo svima. Hvala sto delite korisne informacije. Verovatno cu putovati u Grcku, pa mi je tema interesantna kao i svaki put pred leto.

Uporedio sam cene i ponudu nasih provajdera u vezi sa romingom, sto je toliko "povoljno" da ne zasluzuje komentar. Vidim i te esim varijante, sto mi opet ne vrsi posao, jer nemam telefon koji bi to ispratio. Imam bonbon broj, ali je tek kod njih tesko razluciti koliko GB u EU nude paketi koje nude uz bonbon na kupone. Ako se nesto nije promenilo, jedino bi trebalo da nedeljni flat od 9,99 evra donosi 10,4 GB. Ostale opcije koje su mi ponudjene su nedeljni S, internet S, M, L, XL i XXL, ali informacije (o FUP) za njih ne uspevam da pronadjem.

Nego, zasto uopste ostavljam post? Na Vodafone sajtu (cini mi se da nije pominjano) spazih da za 30 evra nude turisticki paket, koji podrazumeva neogranicene podatke na mesecnom nivou. Ne tvrdim da je povoljno, samo mi, dok sam se sludeo sa gomilom informacija o ovom i onom provajderu, deluje najjednostavnije da izdvojim 30 evra i nemam problem sa limitima za dve nedelje boravka na moru. Doduse, u mestu u koje cu verovatno ici postoji njihova poslovnica. Na sajtu nude da se popuni neki obrazac, sa sve najavom "da budete spremni" cim stignete, ali ne uspevam da ustanovim da li eventualno salju karticu postom, vec mi samo nudi da ga popunim i platim, a posle sta bude... :). Jeste da iznos nije mali, ali ste barem mirni.

Hajde stavi link,ne nalazim to sto si napisao.

Nasao,izvinjavam se.

ako ja ovo dobro citam (nisam siguran) cena je 30+27 evra? malo je konfuzno... ah da, + jos 10 eur za eSIM

sto se tice Cosmote WhatsUP, kad se dopuni kredit, moze da se vidi kako ponuda za nedelju dana neogranicenog neta izgleda:
1718018383310.png

dopunom od 15 evra, dobijate 13.63 evra, sto je taman za dve sedmice... i ne, ne moze da se plati sa srpskim PayPal-om, mora PP nalog da bude registrovan na EU.

Zdravo svima. Hvala sto delite korisne informacije. Verovatno cu putovati u Grcku, pa mi je tema interesantna kao i svaki put pred leto.

Uporedio sam cene i ponudu nasih provajdera u vezi sa romingom, sto je toliko "povoljno" da ne zasluzuje komentar. Vidim i te esim varijante, sto mi opet ne vrsi posao, jer nemam telefon koji bi to ispratio. Imam bonbon broj, ali je tek kod njih tesko razluciti koliko GB u EU nude paketi koje nude uz bonbon na kupone. Ako se nesto nije promenilo, jedino bi trebalo da nedeljni flat od 9,99 evra donosi 10,4 GB. Ostale opcije koje su mi ponudjene su nedeljni S, internet S, M, L, XL i XXL, ali informacije (o FUP) za njih ne uspevam da pronadjem.

Nego, zasto uopste ostavljam post? Na Vodafone sajtu (cini mi se da nije pominjano) spazih da za 30 evra nude turisticki paket, koji podrazumeva neogranicene podatke na mesecnom nivou. Ne tvrdim da je povoljno, samo mi, dok sam se sludeo sa gomilom informacija o ovom i onom provajderu, deluje najjednostavnije da izdvojim 30 evra i nemam problem sa limitima za dve nedelje boravka na moru. Doduse, u mestu u koje cu verovatno ici postoji njihova poslovnica. Na sajtu nude da se popuni neki obrazac, sa sve najavom "da budete spremni" cim stignete, ali ne uspevam da ustanovim da li eventualno salju karticu postom, vec mi samo nudi da ga popunim i platim, a posle sta bude... :). Jeste da iznos nije mali, ali ste barem mirni.
Ako bude kao i ranijih godina, na parkingu na Evzoniju, odmah posle graničnog prelaza biće Vodafone pult. Prošle godine 20e mesec dana neograničen net.

Pretprošle godine kupio grčki SIM, 13€ neograničeno net. Mislim da je bilo za mesec dana.

nema toga vise, prelistaj temu par strana unazad, sad je aktuelno 100G mesec dana za 13 EUR, ili neograniceni net za nedelju dana za 6.5 EUR.

Pa i 100GB je dovoljno, bar meni.
Imam za roming 10GB ali opet bih kupio Grcku karticu. Da ne mislim o potrošnji. Plus još neki telefon mi se zakači. Prošle godine sam kupio mobilni ruter, preporuka ko nema.
Kacili se šostoro na njega u jednom trenutku.

Koji je router u pitanju?

Ako bude kao i ranijih godina, na parkingu na Evzoniju, odmah posle graničnog prelaza biće Vodafone pult. Prošle godine 20e mesec dana neograničen net.
Hvala. Nisam bio dole neko vreme. Pre je bila samo ona prcvara od prodavnice (sa sladoledom :)). Obraticu paznju.

@ricky011
Koliko sam razumeo, cena je 27 evra, ali je iz nekog razloga (papirologija, sta god, puna cena 30 - kako su sami naveli, toliko kosta Top-Up - sta god bio).
@Apple
Sto se tice rutera, prenecu sopstveno iskustvo, a to je da na planini, u nekoj rupi, gde je domet mobilne telefonije slab ili nikakav (cas ga ima, cas ga nema, a da i ne znas da nisi na mrezi), meni vec ovakav ruter huaweii5577 zavrsi posao - ne znam koje su pojedinacne brzine, ali, premda je drvena kuca, uhvati signal, ne gubi, salje na sprat, ima ga i oko kuce, u neposrednoj blizini normalno funkcionise - mogu da preporucim za nezahtevne korisnike i takav model.

Super jer ga imam odavno, samo jos da bateriju zamenim.

Nazad
Vrh Dno