13e je dopuna što je dovoljno za 2x7 dana neograničeno ali da li da 13e dopune dobiješ 13e na računu? Da ne skidaju porez od te cifre?U ovom trenutku je bolja opcija 7 dana neograničenog interneta za 6,50€
Ispadne 13€ 14 dana ako se dopuni, taman. Klinci će da izgore onih 100GB za 2 dana 🤣

Mozda je samo trebalo da izaberes drugog operatora u manuelnoj pretrazi mreze.Mobimatter na preporuku ovde, uzeo za Madjarsku kad sam bio na odmoru. Radio kad sam usao u Madjarsku i to je to. Radio jos sat vremena u Budimpesti i gotovo. Konstantno ispadao iz mreze. Pokaze full 5G, pa nestane mreza, pa opet ispocetka. 2 dana tako vise nisam proveravao. 5 giga 7e bese valjda Sparks paket. Izgubio zivce i otisao u Yettel tamo i uzeo za iste pare 10GB kod njih karticu. Da sam znao da je takva cena, ne bih bacao pare na ove gluposti.
Ima i Frog kartica mada se teško nalaze, prošle godine pozajmio od prijatelja, sad je isto 6,5,e na 7 dana a pošto idem na 8 dana taman mi se uklapa:Izbacio Cosmote letnju akciju. Njihov brend Whats' up.
Ove godine nema neogranicen internet nego je paket do 100 Gb mesec dana za 13.50e.
![]()

Nema Cosmote poslovnicu u Paraliji, u Katerini najbliže, javi kad ideš da pravimo demonstracije 😁Da da baš sam mislio da protestvujem ispred njihove poslovnice u Paraliji. Srećom ima varijanta za 14 dana za 13e pa neću dugo da štrajkujem.
Koliko para toliko muzike. MobiMatter je najjeftiniji, od 5 zemalja gde sam bio radio je pristojno (vrlo mali ispadi sa mreže),Sve sam probao nijedan nije radio...
13e je dopuna što je dovoljno za 2x7 dana neograničeno ali da li da 13e dopune dobiješ 13e na računu? Da ne skidaju porez od te cifre?
Inače, po prvi put u istoriji grčkih aplikacija današnjim apdejtom dodat engleski jezik u jednu (Whatsup gr).
Pogledajte prilog 444964
...i naravno, jedino ova nama interesantna opcija ne može da se pogleda bez para na računu!?
Pogledajte prilog 444965
Ako bude kao i ranijih godina, na parkingu na Evzoniju, odmah posle graničnog prelaza biće Vodafone pult. Prošle godine 20e mesec dana neograničen net.Zdravo svima. Hvala sto delite korisne informacije. Verovatno cu putovati u Grcku, pa mi je tema interesantna kao i svaki put pred leto.
Uporedio sam cene i ponudu nasih provajdera u vezi sa romingom, sto je toliko "povoljno" da ne zasluzuje komentar. Vidim i te esim varijante, sto mi opet ne vrsi posao, jer nemam telefon koji bi to ispratio. Imam bonbon broj, ali je tek kod njih tesko razluciti koliko GB u EU nude paketi koje nude uz bonbon na kupone. Ako se nesto nije promenilo, jedino bi trebalo da nedeljni flat od 9,99 evra donosi 10,4 GB. Ostale opcije koje su mi ponudjene su nedeljni S, internet S, M, L, XL i XXL, ali informacije (o FUP) za njih ne uspevam da pronadjem.
Nego, zasto uopste ostavljam post? Na Vodafone sajtu (cini mi se da nije pominjano) spazih da za 30 evra nude turisticki paket, koji podrazumeva neogranicene podatke na mesecnom nivou. Ne tvrdim da je povoljno, samo mi, dok sam se sludeo sa gomilom informacija o ovom i onom provajderu, deluje najjednostavnije da izdvojim 30 evra i nemam problem sa limitima za dve nedelje boravka na moru. Doduse, u mestu u koje cu verovatno ici postoji njihova poslovnica. Na sajtu nude da se popuni neki obrazac, sa sve najavom "da budete spremni" cim stignete, ali ne uspevam da ustanovim da li eventualno salju karticu postom, vec mi samo nudi da ga popunim i platim, a posle sta bude... 🙂. Jeste da iznos nije mali, ali ste barem mirni.
Hvala. Nisam bio dole neko vreme. Pre je bila samo ona prcvara od prodavnice (sa sladoledom 🙂). Obraticu paznju.Ako bude kao i ranijih godina, na parkingu na Evzoniju, odmah posle graničnog prelaza biće Vodafone pult. Prošle godine 20e mesec dana neograničen net.
Huawei, ne znam model. Mrzi me da odem do fioke u drugoj sobi. Tanak, mali kao sapun. Prošle godine odradio posao u Tunisu za sve pare, a pare bile smesneKoji je router u pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari